Gelurile de duș
Clay Fresh

SENZAȚIE FRESH ȘI PIELE CATIFELATĂ!

NOU de la NIVEA

Geluri de duș cu argilă și ingrediente naturale pentru o piele catifelată

 Argila este un ingredient vedetă care se regăsește în multe produse de îngrijire, fiind recunoscută pentru proprietățile sale de curățare în profunzime. Tocmai de aceea, formula noilor geluri de duș Clay Fresh conține argilă și ingrediente naturale, care împreună reușesc să îți curețe pielea, însă fără să o usuce. 

Astfel, în timpul dușului de o senzație intensă de prospețime, iar după duș rămâi cu o piele revigorată, dar și hidratată, fină la atingere.


Descoperă gama

Alege-ți gelul de duș preferat!

Gelurile de duș Clay Fresh sunt disponibile în trei variante cu parfumuri irezistibile, inspirate de frumusețea naturii.

Gel de duș Clay Fresh
cu argilă, ghimbir și busuioc

Un gel de duș care îți va oferi senzația unei plimbări într-o grădină intens parfumată. Aroma de busuioc condimentează perfect mixul de arome, iar nota delicată de ghimbir oferă un parfum inedit. Descoperă formula cu argilă naturală ce oferă pielii o senzație de prospețime și catifelare.

Gel de duș Clay Fresh
cu argilă, hibiscus și salvie

Lasă-te sedusă de aroma feminină a gelului de duș Clay Fresh cu hibiscus și salvie! Argila îți va lăsa pielea intens curățată, hidratată și fină la atingere iar aromele delicate de hibiscus și salvie îți vor răsfăța șimțurile și te vor îmbia să stai cât mai mult timp în duș.

Gel de duș Clay Fresh
cu argilă, agave și lavandă

Cu gelul de duș Clay Fresh cu agave și lavandă îți vei simți pielea revigorată și catifelată. Formula cu argilă naturală curăță în profunzime, fără să usuce pielea. Încearcă-l și bucură-te de o piele catifelată!


Provence

Câștigă un weekend în Provence!

Noile geluri de duș Clay Fresh te pot duce într-o vacanță care să îți revigoreze simțurile! Cumpără din magazinele participante Cora sau Carrefour două geluri de duș NIVEA dintre care unul să fie din noua gamă NIVEA Clay Fresh. Trimite numărul bonului fiscal printr-un SMS la 3792 pentru magazinul Cora sau 3716 pentru magazinul Carrefour și poți câștiga prin tragere la sorți o vacanță în Provence, care să îți ofere o experiență memorabilă!

Perioada campaniei în magazinele Cora: 8 mai  – 30 Iunie
Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Perioada campaniei în magazinele Carrefour: 15 mai – 30 iunie
Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.


Weekend in natura

CÂȘTIGĂ UN WEEKEND ÎN NATURĂ!

Inspirate de natură, cu ingrediente naturale și parfumuri fresh, noile geluri de duș Clay Fresh te surprind cu premii ideale pentru revigorare! Cumpără din magazinele Auchan două geluri de duș NIVEA dintre care unul să fie din noua gamă NIVEA Clay Fresh, trimite numărul bonului fiscal printr-un SMS la 1812 și poți câștiga prin tragere la sorți un weekend în natură în România, care să te relaxeze și încarce cu energie. 

Perioada campaniei în magazinele Auchan: 19 mai - 30 iunie

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.