Numără zilele rămase până la Crăciun împreună cu Advent Calendarul NIVEA

Advent Calendarul a devenit deja o tradiție în ultimii ani. Are puterea de a face magia Crăciunului mai vie și mai aproape de noi, descoperind mici cadouri timp de 24 de zile în luna sărbătorilor de iarnă.

Când a apărut primul Advent Calendar?

Deși a devenit atât de popular abia în ultimii ani, trebuie să știi că are o istorie mult mai vastă. A fost inventat încă din secolul al XIX-lea, în Germania, când luteranii au început să numere cele 24 de zile din decembrie rămase până la Crăciun.

 

Primul Advent Calendar propriu-zis a apărut în anul 1851 și, cum probabil te așteptai, a fost lucrat manual. Primele Advent Calendare conțineau poezii și imagini. Din 1950, însă, în loc a început să fie pusă… ciocolată!

 

Cum arată Advent Calendarul astăzi?

Astăzi, numărăm zilele până la Crăciun în diverse moduri. În spatele ușițelor din Advent Calendar descoperim fel și fel de mici daruri, precum produse de make-up sau de îngrijire personală sau chiar alimente și dulciuri. Astăzi, Advent Calendarul ne oferă libertatea de a da frâu liber imaginației și de a ne pune creativitatea în practică.

 

Crăciunul este, cu sigurață, sărbătoarea preferată a multora dintre noi. Poți să faci așteptarea mai plăcută, bucurându-te de micile daruri care se află în spatele ușițelor Advent Calendarului de la NIVEA. Vei descoperi atât produse în varianta mini, perfecte de luat în bagaj atunci când călătorești, cât și produse în mărime obișnuită. Fie că vrei să numeri zilele rămase până la Crăciun împreună cu NIVEA sau să dăruiești Advent Calendarul cuiva drag ție, acesta este unul dintre cele mai plăcute moduri de a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă. 

Un Advent Calendar NIVEA poate fi al tău!

Este simplu! Abonează-te la newsletter. Automat, vei câștiga un Advent Calendar digital NIVEA. În plus, ai șansa de a câștiga și un Advent Calendar fizic NIVEA.

Bucură-te de produsele tale preferate de la NIVEA!

NIVEA te invită și pe tine să faci așteptarea Crăciunului mai distractivă și mai palpitantă. Micile cadouri din spatele ușițelor Advent Calendarului NIVEA așteaptă să le descoperi și să te bucuri de ele. Vei descoperi 24 de cadouri, printre care cele mai iubite produse NIVEA și chiar accesorii special pregătite pentru tine. În plus, design-ul din acest an este de poveste, transformând Advent Calendarul într-o adevărată experiență înaintea sărbătorilor de iarnă. Ele deja se bucură de micile cadouri de la NIVEA!