Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Piele îmbătrânită - corp

Pielea matură: cum să combați îmbătrânirea prematură

Crema hidratantă potrivită pentru pielea matură

Elasticitate scăzută, fermitate mai puțină și o senzație de uscare sunt primele simptome ale pielii mature. Cu îngrijirea corectă pielea ta va rămâne fermă pentru mai mult timp și va arăta mereu îngrijită!

Piele matură? Drumul hrănitor spre frumusețe

Oferă-i pielii tale îngrijire intensivă pentru a rămâne fermă și hidratată!

Care sunt semnele unei pieli mature?

  • Pielea femeilor începe să îmbătrânească din punct de vedere biologic în intervalul 25-30 de ani.
  • Primele semne vizibile sunt de multe ori lipsa de elasticitate și pierderea gradului de hidratare.
  • Pielea matură pierde de asemenea din fermitate și pe suprafața acesteia ar putea să apară primele pete de pigmentație - în special pe partea superioară a pieptului și pe brațe, acestea fiind cele mai expuse la radiațiile UV.
  • Pierderea de colagen are ca efect subțierea pielii și reducerea producției de sebum. 
  • Când pielea își pierde din fermitate, adânciturile și celulita pot apărea mai frecvent pe partea superioară a coapselor.

Ritualul tău începe cu un exfoliant

Exfolierea

Pielea matură trebuie pregătită pentru a absorbi ingredientele produselor de înfrumusețare. Din acest motiv, folosește un exfoliant o dată pe săptămână. Acesta va înlătura celulele moarte iar pielea ta va arăta instant mai netedă.

O piele mai frumoasă, mai mult timp

Pielea matură are nevoi diferită față de pielea tânără. Acesta este motivul pentru care trebuie să-ți schimbi ritualul de frumusețe și să folosești ingredientele potrivite.

Formula cu coenzima Q10 șI vitamina C pentru o piele fermă

In-Shower

Ca să te ajutăm să te bucuri de o piele fermă, catifelată și hidratată, ți-am pregătit o gamă specială de loțiuni de corp, care oferă rezultate în timp rapid. Astfel, formula inovatoare bazată pe două ingrediente puternice, coenzima Q10 și vitamina C, acționează în profunzimea pielii și îi îmbunătățește elasticitatea și fermitatea în doar 10 zile.

NIVEA oferă produse de frumusețe pentru pielea matură

Pentru a te asigura că pielea matură este mereu îngrijită corespunzător, beneficiază de hidratare adecvată și de un tonus bun, descoperă o mulțime de loțiuni puternic hidratante NIVEA. Unul dintre cele mai populare produse este Loțiunea pentru fermitate NIVEA Q10 și Vitamina C.
Formula puternică cu ingrediente active proprii pielii reușește să îmbunătățeasă vizibil aspectul pielii. Astfel, aceasta devine mai elastică și fermă în doar 10 zile.

Pielea matură este solicitantă

Îngrijire intensivă pentru o piele matură - uleiul pentru fermitate
NIVEA Q10 Plus

Deoarece pielea matură își pierde capacitatea de a-și păstra nivelul de hidratare, de multe ori aceasta se usucă. Combate acest efect, utilizând un produs hidratant bogat care în același timp îmbunătățește elasticitatea pielii. 
De ce să nu încerci Uleiul pentru fermitate NIVEA Q10 Plus? Acest ulei cu coenzima Q10  îngrijește intens pielea și îi conferă în același timp frumusețe și un aspect neted. 
Pielea ta va deveni vizibil mai fermă după doar două săptămâni. În plus, uleiul se absoarbe rapid, fără a lăsa urme grase. Utilizându-l, îi faci pielii tale o favoare imensă. Află singură cât de eficient este acest proces hidratant pentru pielea ta.

De multe ori este mai ușor decât crezi - zâmbește pentru a obține o piele frumoasă

Remedii naturiste

În plus față de o îngrijire corespunzătoare, ai nevoie și de o atitudine pozitivă. Vechea zicală „ești la fel de bătrân precum te simți” este adevărată. Îmbracă haine la modă și lasă frumusețea ta interioară să radieze la exterior - asta înseamnă frumusețe fără bătrânețe!

Recomandările noastre