NIVEA SKiN GUiDE – FAQS

NIVEA SKiN GUiDE – FAQS

DESCOPERĂ RĂSPUNSURILE LA CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

ÎNTREBĂRI GENERALE

ÎNTREBĂRI GENERALE DESPRE NIVEA SKIN GUIDE

CINE ȘI CE SE AFLĂ ÎN SPATELE NIVEA SKIN GUIDE?

O echipă de oameni de știință, experți în îngrijirea pielii și dezvoltatori NIVEA lucrează la NIVEA SKiN GUiDE. Acesta include peste 10.000 de femei din întreaga lume, care și-au analizat tenul zilnic pe parcursul mai multor luni. Munca noastră se bazează pe peste 20 de milioane de imagini, care au fost analizate folosind inteligența artificială. Acesta este modul în care ne adaptăm fiecărui tip de piele și nevoilor sale individuale. Acum poți beneficia de pe urma acestei cercetări și poți face și tu ceva bun pentru tenul tău. Este nevoie doar de un selfie pentru a analiza fermitatea, imperfecțiunile tenului, aspectul uniform și vârsta tenului cu ajutorul inteligenței artificiale. În calitate de utilizator activ, vei contribui și la îmbunătățirea tehnologiei, pe măsură ce aceasta învață din imaginile furnizate de tine.

CE ESTE NIVEA SKIN GUIDE?

NIVEA SkiN GUiDE este o aplicație web care te ajută să îți creezi rutina optimă de îngrijire a tenului. Folosind un selfie, NIVEA SKiN GUiDE efectuează o analiză individuală a feței și determină fermitatea, imperfecțiunile tenului, aspectul uniform și vârsta tenului. Cu 135 de ani de experiență, NIVEA împărtășește experiența în îngrijirea pielii de generații. NIVEA SkiN GUiDE este modul nostru de a ne duce cunoștințele cu un pas mai departe. Datorită tehnologiei digitale, putem împărtăși cu tine expertiza noastră extinsă în domeniul tenului. Doar printr-o scanare a tenului, poți afla de ce are nevoie cu adevărat. Pentru un efect de lungă durată, îți poți scana tenul o dată pe zi și poți urmări indicatorii și progresul. Vei deveni practic un expert al propriului ten.

CE ANALIZEAZĂ NIVEA SKIN GUIDE?

 1. Aplicația web determină vârsta tenului tău folosind un selfie pentru a-ți spune dacă tenul tău pare mai tânăr sau mai în vârstă decât vârsta ta reală.
 2. Va fi analizată și fermitatea. Asta înseamnă practic elasticitatea și nivelul de formare a ridurilor. Cu cât scorul este mai mare, cu atât tenul este mai ferm.
 3. De asemenea, facem o analiză și asupra aspectului uniform al tenului tău și imperfecțiunile acestuia. 

CE PARAMETRI ANALIZEAZĂ NIVEA SKIN GUIDE?

 1. Pentru a determina vârsta tenului tău, sunt analizate zonele frunții, ochilor, obrajilor și gurii.
 2. Fermitatea pielii tale este determinată de verificarea ridurilor din jurul frunții, ochilor, nasului și gurii.
 3. Imperfecțiunile sunt scanate pentru a evalua aspectul uniform.

CE ÎNSEAMNĂ VÂRSTA TENULUI?

Folosind selfie-ul, aplicația web determină vârsta tenului tău pentru a-ți spune dacă tenul tău pare mai tânăr sau mai în vârstă decât vârsta ta reală. Pe măsură ce îmbătrânești, tenul tău trece prin schimbări biologice și complet naturale. NIVEA SkiN GUiDE le ia în considerare automat. Însă, tenul tău este influențat și de alți factori. Aceștia includ de ex. nutriție, stres, mediu și stil de viață.

CE ÎNSEAMNĂ FERMITATEA?

Analizăm cât de ferm și elastic este tenul tău pentru vârsta ta. Cu cât scorul este mai mare, cu atât mai bine. În anii tineri, tenul nostru este ferm și elastic. Pe măsură ce îmbătrânim, procesele biologice din corpul nostru se schimbă. Tenul nostru se schimbă, își pierde fermitatea și se dezvoltă ridurile. Când îți analizăm tenul, ne uităm atent la ridurile de pe frunte și zonele ochilor, precum și cele din jurul nasului și gurii.

CE ÎNSEAMNĂ ASPECTUL UNIFORM?

Evaluăm consistența și netezimea tenului tău. Cu cât scorul este mai mare, cu atât tenul tău este mai uniform și mai neted pentru vârsta ta. Ne uităm atent la scanarea ta pentru a vedea dacă există impurități, pete sau roșeață pe față.

CUM FUNCȚIONEAZĂ NIVEA SKIN GUIDE?

Ideea din spatele NIVEA SKiN GUiDE este de a folosi o analiză facială de încredere pentru a găsi o rutină adecvată, individuală de îngrijire a tenului. Este simplu, confortabil și accesibil oriunde. Scopul este de a efectua analize faciale cu un telefon inteligent. Așa că am dezvoltat o metodă de a face un selfie rapid pentru a determina vârsta, fermitatea și uniformitatea tenului. Peste 10.000 de femei din întreaga lume și-au analizat tenul în fiecare zi timp de câteva luni. Acest lucru a dus la peste 12 milioane de imagini, care au fost analizate folosind inteligența artificială. Această cercetare este acum disponibilă în beneficiul tenului tău. După fiecare scanare, îți arătăm indicatorii tenului tău și îți explicăm ce înseamnă. Poți începe un jurnal digital al tenului pentru a obține analize regulate și pentru a-ți urmări progresul. Îți recomandăm produse de îngrijire a tenului care se potrivesc nevoilor tale. Vei primi, de asemenea, sfaturi personalizate, pentru a-ți ajuta tenul să arate cât mai sănătos și frumos.

UNDE ÎMI POT EDITA PROFILUL?

Editează-ți profilul și introdu numele și data nașterii etc., folosind profilul MYNIVEA.

 1. Fă click pe Contul meu
 2. Editează detaliile personale
 3. Salvează modificările

 

CONTACT ÎN CAZ DE ÎNTREBĂRI SAU PROBLEME

Trimite un e-mail la nivea@beiersdorf.com – vom fi bucuroși să te ajutăm. Ne poți suna la +40 21 2070000, Beiersdorf România-Serviciul Clienți sau ne poți scrie la office.romania@beiersdorf.com.

 

UTILIZARE

CUM FOLOSESC NIVEA SKIN GUIDE?

CE FAC ODATĂ CE AM PRIMIT PRIMA MEA RECOMANDARE?

Grozav, ai făcut deja primul pas către un ten cu aspect mai sănătos! Continuă să ai grijă de tenul tău. Începe jurnalul digital al pielii. Toate rezultatele analizelor viitoare vor fi salvate acolo. După ce ai finalizat 6 scanări în 28 de zile, vei vedea o recomandare de rutină de îngrijire a tenului care se potrivește nevoilor tale. Vei primi, de asemenea, sfaturi și trucuri valoroase, personalizate.

CUM FAC SELFIE-UL PERFECT?

Selfie-ul pe care îl folosim pentru analiza facială este puțin diferit de selfie-ul tipic de vacanță pe plajă. Avem nevoie doar de o simplă privire asupra feței tale. Aceasta înseamnă fără machiaj, fără păr pe față, fără ochelari, cu ochii deschiși - și fără râs, deoarece zâmbetul ar putea denatura rezultatele. Seamănă mult cu fotografia de pașaport sau carte de identitate. Nu e genul de poză ideală pentru social media, dar e perfectă pentru o analiză facială.

CUM EVIT ERORILE ÎN SCORURI?

NIVEA SkiN GUiDE funcționează foarte precis. Acest lucru înseamnă că lucrurile mici pe care le captează camera ta vor fi surprinse și analizate. Pentru a evita erorile în scoruri, încearcă să faci analiza facială în aceleași condiții de fiecare dată. Aceasta înseamnă aproximativ aceeași oră a zilei. Fața ta trebuie să fie curată și uscată. De asemenea, ar trebui să îți scanezi tenul cel puțin o dată la două zile. În acest fel, vei echilibra orice fluctuații ușoare.

LA CE MOMENT AL ZILEI TREBUIE SĂ-MI SCANEZ PIELEA?

Răspunsul scurt este: oricând vrei! Răspunsul lung: fie că preferi să o faci dimineața sau seara, poți efectua o analiză ori de câte ori ți se potrivește rutinei zilnice. Cu toate acestea, ar trebui să rămâi la aceeași oră a zilei. Preferi să-ți scanezi tenul după duș dimineața? Grozav, continuă așa în fiecare zi. Sau ți-ar conveni mai bine să o faci seara după ce te demachiezi? Este în regulă și așa.

DE CE 6 ANALIZE ÎN 28 DE ZILE?

Pielea noastră se reînnoiește în medie în 28 de zile. Pentru a evalua starea reală a pielii în mod fiabil, analizele ar trebui să aibă loc în această perioadă de timp. Deoarece o scanare este doar un moment în timp, avem nevoie de cel puțin 6 dintre acestea.

CÂT DE DES MI SE SCHIMBĂ TENUL?

Pielea noastră se reînnoiește la fiecare 28 de zile. Acest lucru este influențat de o serie de factori, inclusiv sănătatea, nutriția, vremea și stilul de viață. Aspectul pielii noastre se poate schimba chiar în zile diferite, în locuri sau anotimpuri diferite sau în diferite faze ale vieții. Acesta este motivul pentru care ar trebui să îți scanezi pielea în mod regulat, astfel încât să ai întotdeauna o imagine de ansamblu asupra dezvoltării acesteia.

CÂT DE DES TREBUIE SĂ ÎMI SCANEZ TENUL?

În general, se aplică următoarele: cu cât efectuezi mai des o analiză facială, cu atât recomandările tale vor fi mai precise. Pentru a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să efectuezi o analiză facială cel puțin o dată la două zile. Dacă dorești rezultate și mai precise, efectuează o analiză zilnică.

CUM MĂ PREGĂTESC PENTRU ANALIZA FACIALĂ?

Tenul tău nu are nevoie de multă pregătire înainte de scanare. Curat, uscat, gata! Cel mai bine este să efectuezi analiza înainte de a-ți începe rutina de îngrijire. Un moment bun pentru a o face este dimineața după ce te trezești. Sau seara, după ce te-ai demachiat și înainte de a-ți începe rutina de seară.

CÂT DE DES POT SAU TREBUIE SĂ ÎMI SCANEZ FATA?

Pentru a-ți menține tenul sub control și pentru a-ți îmbunătăți scorurile, îți recomandăm să efectuezi o analiză facială în mod regulat, până la o dată pe zi, și să îți păstrezi jurnalul la zi. După 6 analize în 28 de zile, vei primi recomandări personalizate pentru rutina ta de îngrijire. Aceste produse formează o bază excelentă pentru rutina ta de îngrijire. Apoi, vei primi două recomandări suplimentare pentru a-ți completa rutina personalizată de îngrijire. Tenul tău și acești factori interni și externi se schimbă în mod regulat, motiv pentru care ar trebui să repeți și seria de scanări. Tenul tău are nevoie de produse adecvate de îngrijire a tenului în diferite zile și în diferite locuri, anotimpuri și faze ale vieții.

POT SCANA ȘI ALTE PĂRȚI ALE CORPULUI MEU?

NIVEA SkiN GUiDE este proiectat doar pentru scanări faciale în acest moment. Dar echipa noastră de cercetare lucrează la extinderea NIVEA SKiN GUiDE pentru a include și alte părți ale corpului. Odată ce suntem gata, te vom anunța.

CE FAC DACĂ SELFIE-UL MEU ESTE NECLAR?

Vei găsi instrucțiuni specifice despre cum să faci selfie-ul perfect pentru analiza facială în aplicația web și pe site-ul nostru. Dacă nu îți place selfie-ul pe care l-ai făcut, îl poți reface ori de câte ori dorești.

ESTE SUFICIENT UN SELFIE PENTRU ANALIZA FACIALĂ?

Da. Am depus multă muncă în NIVEA SKiN GUiDE, astfel încât să putem efectua o analiză facială folosind un selfie. Peste 10.000 de femei din întreaga lume și-au analizat tenul în fiecare zi timp de câteva luni. Munca noastră se bazează pe peste 12 milioane de imagini, care au fost analizate folosind inteligența artificială. Acesta este modul în care ne adaptăm fiecărui tip de ten și nevoilor sale individuale. Este nevoie doar de un selfie pentru a analiza vârsta, fermitatea și uniformitatea tenului tău cu ajutorul inteligenței artificiale. În calitate de utilizator activ, vei ajuta tehnologia din spate să analizeze și mai bine imaginile. 

WEB-APP

NIVEA SKiN GUiDE – INFORMAȚII DESPRE APLICAȚIE

CE DISPOZIVE SUPORTĂ NIVEA SKiN GUiDE?

Vei avea nevoie de un telefon inteligent cu o cameră frontală pentru a utiliza NIVEA SKiN GUiDE. NIVEA SkiN GUiDE este o aplicație web care rulează într-un browser. Asta înseamnă că cel mai bine este să utilizezi Safari pe un iPhone. Dacă ai un Android, îți recomandăm Google Chrome.

CUM POT ADĂUGA NIVEA SKIN GUIDE PE TELEFON?

iOS:

 1. Deschide https://www.nivea.ro/sfaturi/app/skinguide în Safari.
 2. Atinge„Partajare” în meniul din partea de jos a ecranului - este un pătrat mic cu o săgeată îndreptată în sus.
 3. Derulează în jos și atinge „Adaugă la ecranul de pornire”.
 4. Introdu „NIVEA SkiN GUiDE” și confirmă apăsând pe „Adăugați”.
 5. Vei găsi pictograma pe ecranul telefonului.

Android:

 1. Deschide https://www.nivea.ro/sfaturi/app/skinguide în Chrome.
 2. Atinge cele trei puncte din dreapta barei de adrese.
 3. Atinge „Adaugă la ecranul de pornire”.
 4. Introdu „NIVEA SkiN GUiDE” și confirmă apăsând pe „Adăugați”.
 5. Vei găsi pictograma pe ecranul telefonului inteligent.

CUM SCANNEZ CODUL QR?

 1. Deschide camera telefonului.
 2. Asigură-te că utilizezi camera din spate.
 3. Îndreaptă telefonul inteligent către codul QR și ține-l nemișcat timp de 2-3 secunde.
 4. Telefonul tău va recunoaște codul QR și îți va afișa o notificare cu un link.
 5. Atinge această notificare pentru a deschide linkul.

→ Ne poți vizita și fără a folosi un cod QR aici: https://www.nivea.ro/sfaturi/app/skinguide

→ Dacă ai un iPhone, cel mai bine este să utilizezi Safari. Dacă ai un Android, îți recomandăm Google Chrome.

POT DESCHIDE NIVEA SKiN GUiDE FĂRĂ COD QR?

Desigur, deschide următorul link în browser: https://www.nivea.ro/sfaturi/app/skinguide. Dacă aveți un iPhone, cel mai bine este să utilizezi Safari. Dacă ai un Android, îți recomandăm Google Chrome.

 

POT UTILIZA NIVEA SKiN GUiDE OFFLINE?

Nu, te rugăm să te asigurați că ai o conexiune la internet stabilă și rapidă, folosind WiFi dacă este posibil.

POT UTILIZA NIVEA SKIN GUIDE FĂRĂ WIFI?

Selfie-ul tău va fi încărcat pentru analiza facială. Poți face acest lucru cu o conexiune WiFi sau cu date mobile. Cu toate acestea, o conexiune WiFi este aproape întotdeauna mai rapidă. Dacă nu ai altă opțiune decât să utilizezi date mobile, acordă atenție volumului și vitezei datelor. Utilizarea datelor mobile poate genera costuri suplimentare, în funcție de contractul tău și în special pentru utilizarea în străinătate. În general, utilizarea WiFi este mai sigură.

NIVEA SKiN GUiDE VA AVEA MAI MULTE FUNCȚIONALITĂȚI ÎN VIITOR?

Chiar dacă aplicația web poate face deja multe, echipa noastră de cercetare lucrează la noi funcționalități. În cele din urmă, vrem doar ce este mai bun pentru pielea ta. De îndată ce noi funcții sunt disponibile, te vom anunța.

NIVEA SKiN GUiDE FUNCȚIONEAZĂ CU FIECARE CULOARE ȘI TIP DE PIELE?

Da, asta a fost foarte important pentru noi.

NIVEA SKiN GUiDE FUNCȚIONEAZĂ NUMAI PENTRU FEMEI?

Momentan, da. Echipa noastră de cercetare lucrează deja la realizarea NIVEA SKiN GUiDE pentru bărbați. Odată ce suntem gata, te vom anunța.

POT REALIZA O ANALIZĂ FACIALĂ PENTRU ALTE PERSOANE?

Dacă vrei să arăți cuiva cum funcționează NIVEA SkiN GUiDE, ar trebui să-și deschidă propriul cont. Desigur, ei pot încerca aplicația web ca utilizator invitat. Ar trebui mai întâi să te deconectezi de la propriul cont, astfel încât rezultatele analizei tale să nu fie afectate de ale lor.

DE UNDE POT DESCĂRCA NIVEA SKIN GUIDE?

NIVEA SkiN GUiDE este o aplicație web pentru browser. Asta înseamnă că nu este nevoie să descarci o aplicație, trebuie doar să vizitezi https://www.nivea.ro/sfaturi/app/skinguide, de preferință cu Safari pentru iOS sau Chrome pentru Android. Poți adăuga cu ușurință NIVEA SkiN GUiDE pe ecranul telefonului.

Telefon iOS:

 1. Deschide https://www.nivea.ro/sfaturi/app/skinguide în Safari.
 2. Atinge „Partajare” în meniul din partea de jos a ecranului - este un pătrat mic cu o săgeată îndreptată în sus.
 3. Derulează în jos și atinge „Adăugați la ecranul de pornire”.
 4. Introdu „NIVEA SkiN GUiDE” și confirmă apăsând pe „Adăugați”.
 5. Vei găsi pictograma pe ecranul telefonului.

Android:

 1. Deschide https://www.nivea.ro/sfaturi/app/skinguide în Chrome.
 2. Atinge cele trei puncte din dreapta barei de adrese.
 3. Atinge „Adaugă la ecranul de pornire”.
 4. Introdu „NIVEA SkiN GUiDE” și confirmă apăsând pe „Adăugați”.
 5. Vei găsi pictograma pe ecranul telefonului inteligent.

DE CE ESTE NECESAR ACCESUL LA CAMERĂ?

Pentru ca nimeni să nu aibă acces neautorizat la camera ta, telefonul îți va cere permisiunea ca măsură de precauție, de îndată ce o aplicație web dorește să o folosească. NIVEA SkiN GUiDE are nevoie de acces la cameră pentru a-ți putea face un selfie pentru analiza facială - și fără alt motiv. Când dorești să începi o scanare pentru prima dată, telefonul îți va cere permisiunea. Te rugăm să permiți NIVEA SKiN GUiDE să îți folosească camera pentru a putea folosi aplicația web. Îți poți retrage oricând consimțământul din setările telefonului inteligent.

NU POT SA FAC UN SELFIE. CAMERA MEA NU FUNCȚIONEAZĂ.

Permite browserului, Safari sau Chrome, să aibă acces la camera telefonului.

Acces la cameră pentru Safari:

 1. Deschide „Setări” și apoi „Safari” pe iPhone.
 2. Sub „Setări pentru site-uri web”, atinge „Cameră”.
 3. Permite accesul camerei pe toate site-urile web.

Acces la cameră pentru Chrome:

 1. Deschide aplicația Chrome pe dispozitivul dvs. Android.
 2. Atingeți cele trei puncte din dreapta barei de adrese, apoi apasă pe „Setări”.
 3. Alege „Setări site”. Atinge „Cameră”.
 4. Activează accesul camerei.
  Dacă site-ul web dorit este afișat ca „blocat”, atinge site-ul www.nivea.co.uk), apoi alege „Acces la cameră” și „Permite”.

APLICAȚIA ÎMI STOCHEAZĂ SELFIE-URILE ȘI INFORMAȚIILE?

În calitate de utilizator invitat, selfie-urile și datele tale nu vor fi stocate pe termen lung. Datele tale vor fi șterse automat în 24 de ore. În calitate de utilizator înregistrat, imaginea și informațiile tale vor fi folosite pentru analiza facială și pentru a îmbunătăți algoritmul pe care îl folosim. Sfaturile, rutinele de îngrijire a pielii și recomandările de produse pe care le primești se bazează pe aceste informații. NIVEA aplică standarde înalte pentru a-ți proteja datele. Poți găsi mai multe informații în Acordul nostru de confidențialitate a datelor. Îți poți retrage consimțământul în orice moment, cu efect viitor.

 

CUM POT ȘTERGE TOATE DATELE MELE PERSONALE?

În calitate de utilizator invitat, selfie-urile și datele nu vor fi stocate pe termen lung. Datele tale vor fi șterse automat în 24 de ore. În calitate de utilizator înregistrat, poți trimite pur și simplu un e-mail la nivea@beiersdorf.com - ne vom ocupa de asta. Te rugăm să reții că ștergerea tuturor analizelor și recomandărilor tale personalizate este finală și nu poate fi anulată. Poți găsi mai multe informații în Acordul nostru de confidențialitate a datelor.

 

PE CINE CONTACTEZ ÎN CAZ DE ÎNTREBĂRI SAU PROBLEME?

Am fi bucuroși să te ajutăm. Dacă ai întrebări despre produsele de îngrijire corporală sau NIVEA, te rugăm să ne contactezi astfel:

TELEFON / E-MAIL:

Întrebări generale

(de ex, despre produsele noastre, contul tău NIVEA , campanii și trageri la sorți, etc.)

+40 21 2070000

office.romania@beiersdorf.com

 

RECOMANDĂRI

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE RECOMANDĂRILE DE PRODUSE

CÂTE RECOMANDĂRI DIFERITE DE PRODUSE EXISTĂ?

NIVEA SkiN GUiDE poate recomanda peste 700.000 de combinații de produse. Acest lucru îți oferă o idee despre cât de individuale și personalizate vor fi recomandările noastre pentru tine. Deoarece pielea ta se schimbă în mod constant, îți recomandăm să efectuezi o analiză facială în mod regulat. În acest fel, vei primi întotdeauna recomandări adecvate de îngrijire.

CÂT DE PRECIS VA FI CREATĂ RUTINA MEA DE ÎNGRIJIRE A TENULUI?

Folosind selfie-ul tău, scorurile tenului tău vor fi analizate cu inteligență artificială. Aceste scoruri îți spun de câtă îngrijire are nevoie pielea ta. Cu aceste informații, căutăm produse potrivite pentru tine. Și din moment ce pielea ta se schimbă în mod constant, ar trebui să faci o analiză facială în mod regulat. Iar noi vom ajusta recomandările în consecință.

GHIDUL NIVEA SKiN GuiDE RECOMANDĂ NUMAI PRODUSE NIVEA?

Îți recomandăm doar produsele NIVEA, însă doar din motive întemeiate. În primul rând, îți putem oferi o varietate enormă de produse de îngrijire a pielii de înaltă calitate. În al doilea rând, ne cunoaștem foarte bine propriile produse. Știm ce se află în produsele NIVEA și am cercetat exact cum funcționează acestea. Și în al treilea rând, dezvoltăm produsele noastre astfel încât să se completeze perfect reciproc. Acest lucru face ca produsele NIVEA să fie ideale pentru a fi combinate între ele. Noile produse NIVEA vor fi adăugate automat în baza de date NIVEA SKiN GUiDE și luate în considerare atunci când îți trimitem recomandările. Cu toate acestea, nu vom exclude pe viitor să includem produse de îngrijire a pielii de la alte mărci.

CÂT DE RAPID FUNCȚIONEAZĂ PRODUSELE RECOMANDATE?

Fiecare ten este diferit, așa că nu putem oferi nicio garanție. Efectează periodic analizele faciale pentru a primi recomandări de produse adecvate. Te rugăm să reții, totuși, că tenul tău este influențat de o serie de factori.

PIELEA MEA NU POATE TOLERA PRODUSUL RECOMANDAT. CE AR TREBUI SĂ FAC?

Încearcă produsul doar pe o mică parte a feței pentru a te asigura că este într-adevăr produsul care cauzează problema. Intoleranța la produs este foarte rară. Dacă se întâmplă, întrerupe utilizarea produsului și contactează-ne.

REZULTATE

INFORMAȚII PRIVIND REZULTATELE ANALIZEI TALE FACIALE

CE ÎNSEAMNĂ SCORURILE LA FERMITATE ȘI ASPECTUL UNIFORM?

NIVEA SkiN GUiDE funcționează cu o scară de la 0 la 100 pentru fermitate și uniformitate. 100 este cel mai mare scor posibil din grupa ta de vârstă. Asta înseamnă, de exemplu, că, cu un scor de fermitate de 100, ai o piele incredibil de fermă pentru vârsta ta. Scopul nostru este să lucrăm cu tine pentru a obține scorul cât mai mare posibil. Acesta este motivul pentru care îți trimitem recomandări individuale de produse și sfaturi care se potrivesc cu scorurile tale.

CUM CITESC GRAFICUL?

Dacă ai efectuat mai multe analize faciale, vei vedea scorurile pentru fermitate, imperfecțiunile tenului, aspectul uniform și vârsta tenului pe un grafic cu linii în jurnalul zilnic al tenului. Dacă scorurile tale se îmbunătățesc, linia se va deplasa în sus. Poți adăuga sau ascunde scorurile medii pentru grupa ta de vârstă pe grafic ca instrument de orientare.

CUM POT COMPARA REZULTATELE CU SCORURILE MEDII PENTRU GRUPUL MEU DE VÂRSTĂ?

Sub graficul curbei care prezintă scorurile tale, vei vedea două butoane, „Fermitate” și „Aspect uniform”. Poți adăuga scorurile medii pentru grupa ta de vârstă direct în grafic folosind aceste butoane.

PENTRU CE PERIOADĂ DE TIMP POT URMĂRI SCORUL TENULUI?

Vrem să îți cunoști foarte bine tenul. Astfel, poți urmări scorurile pielii pentru până la 12 luni și le poți compara cu grupa ta de vârstă. Vei putea vedea tendințele și progresul. Poți selecta o perioadă de timp pentru graficul curbei.

CÂT DE DES TREBUIE SĂ REPET CELE 18 ANALIZE?

Pentru a menține la zi scorurile pielii, poți efectua o analiză facială în fiecare zi. Ar trebui să rulezi setul complet de analize cel puțin o dată la trei până la șase luni. Vei putea observa și reacționa rapid la schimbările din piele în acest fel.

DE CE FLUCTUEAZĂ ATÂT DE MULT DE LA ZI LA ZI SCORURILE MELE DE ANALIZĂ?

Pielea noastră este un organ dinamic care se schimbă constant. Este influențată de o gamă extrem de largă de factori. Este posibil să fi petrecut prea mult timp la soare, să fi schimbat alimentația sau să fi experimentat prea mult stres. Alte influențe posibile includ produse noi de îngrijire a pielii sau efectuarea de analize faciale în diferite momente ale zilei. Important este că poți recunoaște o tendință pe o perioadă lungă de timp. Asigură-te că faci scanarea la aceeași oră și în aceleași condiții în fiecare zi, dacă este posibil.