Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Ghidul pentru o barbă perfectă

Ghidul pentru o barbă perfectă

Sfaturi pentru îngrijirea bărbii

Bărbile care întorc capete necesită timp și interes. Vezi cum să ai grijă ca un profesionist de singurul lucru pe care îl porți 24/24, barba!

Cum să îți ajuți barba să crească

Da, barba întoarce priviri și e un magnet pentru femei, însă ca să arate mereu bine are nevoie să fie îngrijită cum trebuie. Ce înseamnă asta? Îți zicem noi. Află totul despre curățarea, tunderea și aranjarea bărbii!

Pentru un aspect mai masculin, primul pas este să devii maestru în creșterea bărbii. Ea va crește mai repede dacă incluzi în dieta ta carne, lapte și verdețuri. În plus, concentrează-te și pe antrenamentele la sală. De exemplu, ridicarea greutăților accentuează nivelul de testosteron, care determină creșterea mai rapidă a bărbii. Și nu în ultimul rând, evită să fii stresat și relaxează-te periodic cu un masaj.

Cum să îți ajuți barba să crească

O barbă mereu atrăgătoare

O barbă curată e o barbă mereu atrăgătoare

Crezi sau nu, părul facial este ca un magnet pentru praf și murdărie. Iar dacă locuiești într-un oraș aglomerat sau muncești în aer liber, trebuie să ai și mai multă grijă la curățarea bărbii! Cum faci asta: printr-o îngrijire regulată cu un șampon special pentru barbă. Îți sună complicat? Nu e. Ba chiar poți folosi același șampon pe care îl ai pentru păr: Șamponul NIVEA MEN 2 în 1 pentru păr și barbă, care îți curăță atât părul, cât și barba. Ce înseamnă asta? Mai mult timp în pat dimineața. 

Tunde-o, dă-i formă și piaptăn-o!

În sfârșit ai reușit să-ți faci barba să crească cât ai dorit? Dacă da, acum începe distracția. Se spune că îngrijirea bărbii este chiar o formă de artă pentru cei mai curajoși bărbați. Iar operele de artă sunt cu atât mai impresionante cu cât investești mai mult timp și efort.

Primul stadiu: tunsul. Când începi să îți tunzi barba, tunde-o mai lungă decât ai dori să fie în forma finală, si apoi redu-i dimensiunea treptat, pentru a nu risca să tai din prima mai mult decât ți-ai plănuit inițial. Apoi, concentrează-te pe pieptănat și descurcă nodurile dacă există. Iar dacă după pieptănare barba ta nu are forma dorită, mai poți tunde din ea. Și acum finisarea! Pune-ți în palmă câteva picături de Ulei de barbă NIVEA MEN și masează-ți barba. Și gata!

îngrijirea bărbii

Îngrijirea bărbii pentru bărbați ocupați

Îngrijirea bărbii pentru bărbați ocupați: simplă, dar eficientă.

Da, știm că nu ai timp să ai grijă de fiecare fir al bărbii. Însă nici nu trebuie. Într-adevăr, pentru că barba este un accesoriu pe care îl porți non-stop și toată lumea îl vede, face parte din identitatea ta și merită timp și atenție. Iată cum să o îngrijești: începe prin a curăța tot praful și toate celulele de piele moartă o dată la câteva zile. Poți face asta chiar în timpul dușului cu Șamponul NIVEA MEN 2 în 1 pentru păr și barbă. Apoi, după ce barba e curată, aplică puțin Ulei de barbă NIVEA MEN ca să o menții descurcată, hidratată și plăcută la atingere.

Îngrijire pentru păr și barbă de la NIVEA