Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Baby Care FAQ

Ai întrebări despre îngrijirea bebelușului?

Aici găsești răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

1. CUM AR TREBUI APLICATE ÎN GENERAL PRODUSELE PENTRU BEBELUȘI?
Toate produsele NIVEA Baby conțin indicații privind modul de aplicare. Acestea pot fi folosite zilnic și ar trebui să fie aplicate ușor, cu mâinile curate sau doar cu ajutorul degetelor.

2. EXISTĂ PRODUSE NIVEA BABY FĂRĂ MUȘEȚEL?
Majoritatea produselor NIVEA Baby nu conțin mușețel. Numai NIVEA Baby Șampon și Spumă de Baie, NIVEA Baby Spumă-Cremă de baie și NIVEA Baby Șampon Extra Delicat conțin mușețel.

3. PRODUSELE CA NIVEA BABY ȘAMPON ȘI SPUMĂ DE BAIE TREBUIE CLĂTITE DE PE PIELEA BEBELUȘULUI?
Da, toate produsele pentru baie (șampon, spume de baie, loțiuni de spălare) trebuie clătite de fiecare dată în mod delicat, dar minuțios.

4. LA CE VÂRSTĂ POT ÎNCEPE SĂ FOLOSESC CREME DE PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU BEBELUȘUL MEU?
În general, dermatologii recomandă ca micuții de până la 3 ani să evite lumina directă a soarelui, deoarece sistemul de protecție propriu pielii lor nu este pe deplin dezvoltat, în timp ce bebelușii sub vârsta de un an nu ar trebui să fie expuși deloc la lumina directă a soarelui. În cazul în care dorești să folosești cremă de protecție solară ca protecție suplimentară pentru bebelușul tău, gama NIVEA Baby SUN oferă cea mai bună protecție. Loțiunea de Protecție Solară pentru Bebeluși este adecvată pentru protejarea bebelușilor cu vârsta de peste 3 luni împotriva radiațiilor solare. Și pentru că produsele NIVEA Baby SUN nu conțin coloranți, conservanți și parfum, ele sunt potrivite pentru pielea delicată a bebelușilor. Pentru protejarea copiilor de peste 1 an împotriva radiațiilor solare, produsele NIVEA SUN Kids, disponibile în gama NIVEA SUN sunt de asemenea potrivite.

5. DE CE SUNT PRODUSELE NIVEA BABY ATÂT DE POTRIVITE PENTRU PENTRU PIELEA SENSIBILĂ A BEBELUȘILOR?
Dacă ești în căutarea unor produse fără conservanți, produsele noastre NIVEA Baby Ulei de corp, NIVEA Baby Cremă intensivă SOS Pure&Sensitive, NIVEA Baby Săpun Cremă și NIVEA Baby Soluție Nazală îți oferă ceea ce ai nevoie.

6. CE PRODUSE NIVEA BABY NU CONȚIN PARFUM?
Dacă ești în căutare de produse NIVEA Baby fără parfum, Șervețelele Umede NIVEA Baby Pure & Sensitive, Loțiunea de Protecție Solară NIVEA Baby Sun SPF 50 și Crema de Protecție Solară NIVEA Baby Sun SPF 30 pot fi alegerile tale.

7. CE PRODUSE NIVEA BABY NU CONȚIN CONSERVANȚI?
Dacă ești în căutare de produse fără conservanți, produsele noastre NIVEA Baby Ulei de corp, NIVEA Baby Cremă Intensivă SOS Pure&Sensitive, NIVEA Baby Săpun Cremă și NIVEA Baby Soluție Nazală îți oferă ceea ce ai nevoie.

8. EXISTĂ VARIANTE FĂRĂ PARFUM ALE ȘERVEȚELELOR UMEDE NIVEA BABY?
Șervețelele umede NIVEA Baby Pure & Sensitive nu conțin parfum. Din acest motiv ele se potrivesc în mod special bebelușilor cu pielea foarte sensibilă.

9. POT ARUNCA ȘERVEȚELELE UMEDE NIVEA BABY TODDIES LA TOALETĂ? SUNT BIODEGRADABILE?
Consumatorii noștri se așteaptă la produse bine tolerate, nu numai pentru ei înșiși, ci și pentru mediul înconjurător. De aceea, pentru noi, sustenabilitatea este un aspect foarte important al calității produselor noastre. Șervețelele umede NIVEA Baby Toddies au fost verificate pentru "biodegradabilitate imediată", în conformitate cu standardul 301 OCDE confirmat de o instituție externă. Această evaluare ia în considerare degradarea rapidă și completă a unei substanțe într-un mediu acvatic în condiții aerobe (de către microorganisme într-o instalație de epurare). Pentru că șervețelele umede NIVEA Baby Toddies îndeplinesc toate cerințele normei OCDE, ele pot fi numite „biodegradabile" și pot fi aruncate la toaletă. În conformitate cu instrucțiunile de utilizare, este contraindicat să arunci mai mult de 5 șervețele în același timp!

10. CÂT DE DES TREBUIE SĂ ÎI FAC BAIE BEBELUȘULUI MEU?
Pentru a nu altera bariera naturală de protecție a pielii bebelușului tău, ar trebui să eviți îmbăierile prea dese ale bebelușului. Din punct de vedere al igienei, o baie pe săptămână este suficientă. În cazul în care bebelușului tău îi place să facă baie, îl poți spăla mai des, dar ai grijă ca baia să nu dureze prea mult pentru a nu usca pielea bebelușului tău. ATENȚIE: Nu lăsa niciodată bebelușul nesupravegheat în apă!

11. CARE ESTE AVANTAJUL ULEIULUI DE CORP NIVEA BABY?
Cu fiecare baie, de pe suprafața pielii înlăturăm nu numai murdăria, ci și lipide valoroase. Acest lucru perturbă mecanismele naturale de apărare ale pielii sensibile a bebelușului, chiar și atunci când este spălat doar cu apă. De aceea este important să limitezi durata și frecvența băilor bebelușului tău. Produsele suplimentare pentru baie, cum ar fi Uleiul de Corp NIVEA Baby, ajută la restabilirea mecanismelor naturale de protecție a pielii prin refacerea barierei de lipide ale pielii.

12. POT DA BEBELUȘUL CU LOȚIUNEA DE CORP PE CARE O FOLOSESC ȘI EU?
Produsele NIVEA Baby sunt concepute și testate special pentru nevoile pielii sensibile a bebelușilor. Toate sunt testate dermatologic si oferă îngrijirea optimă pentru pielea bebelușului tău, aflată încă în curs de dezvoltare și diferită de pielea adulților. Prin urmare, îți recomandăm să folosești produse NIVEA Baby pentru bebelușul tău si nu loțiuni de corp pentru adulți.

Ai și alte întrebări?

Te rugăm să folosești formularul de contact.

Recomandările noastre pentru îngrijirea bebelușilor

NIVEA BABY My First Cream
(0)
150 ML
Gel micelar de curățare NIVEA Baby
(2)
500 ML
Sampon și spumă de baie NIVEA Baby
(67)
200 ML
Cremă pentru funduleț NIVEA Baby
(88)
100 ML
Ulei de corp NIVEA Baby
(16)
200 ML
Șampon extra-delicat NIVEA Baby
(16)
200 ML
Spray protecție solară pentru copii cu pulverizator FPS 50+
(0)
300 ML | FPS 50+
Cremă NIVEA Baby Soft
(111)
200 ML
Spumă-cremă de baie NIVEA Baby
(12)
500 ML
Loțiune hidratantă NIVEA Baby
(17)
200 ML
Pudră NIVEA Baby
(11)
100 G
Loțiune de protecție solară pentru bebeluși FPS 50+
(14)
200 ML | FPS 50+
Cremă intensivă NIVEA Baby Pure&Sensitive
(22)
150 ML
Spray colorat de protecție solară pentru copii FPS 30
(0)
200 ML | FPS 30
Spray protecție solară pentru copii FPS 50+
(0)
200 ML | FPS 50+
Șerveţele NIVEA Baby Soft & Cream economy pack
(0)
252 ST