Ai întrebări despre contul și profilul tău NIVEA?

GĂSEȘTI AICI RĂSPUNSURI PENTRU CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

1. CARE SUNT BENEFICIILE DE A-MI CREA UN CONT NIVEA?
Cu un cont NIVEA ai acces rapid și ușor la toate ofertele de pe website. Înregistrarea este gratuită și nu există costuri suplimentare. Atunci când te autentifici cu contul tău NIVEA, poți participa mai rapid la concursuri, poți evalua produsele pe care le-ai încercat și te poți folosi de toate funcționalitățile site-ului.

2. CUM ÎMI FAC CONT PE SITE-UL NIVEA?
Poți crea oricând un cont NIVEA gratuit. Trebuie doar să apeși pe tabul "Autentificare" și să selectezi "Creare cont". Apoi completează formularul de înregistrare. Odată ce ți-ai creat contul, îți vom trimite un email pentru a valida adresa pe care ai introdus-o la înregistrare. Acest email conține un link prin care îți poți activa contul NIVEA. Te poți înregistra, de asemenea, dacă evaluezi produse sau dacă vrei să devii membră a comunității NIVEA PENTRU MINE.

3. CUM INTRU ÎN CONTUL MEU DE PE SITE-UL NIVEA?
Apasă pe tabul "Autentificare", apoi vei ajunge la formularul de intrare în cont. Aici trebuie să introduci datele tale de cont (adresa de email și parola). Dacă încă nu ai un cont NIVEA, poți crea oricând unul.

4. SUNT DEJA MEMBRĂ ÎN COMUNITATEA "NIVEA PENTRU MINE" ȘI AM CONT. ÎL POT FOLOSI? 
Da, contul tău "NIVEA PENTRU MINE" este deja un cont pe site și se poate accesa oricând, introducând aceleași date - adresa de email și parola.  Dacă ai uitat parola, poți crea oricând o parolă nouă.

5. CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎMI UIT PAROLA?
Dacă ai uitat parola, apasă pe ”Autentificare” și apoi pe ”Am uitat parola”. După ce introduci adresa de email, vei primi un email de verificare. Acesta conține un link, care te duce în pagina unde îți poți seta o nouă parolă.

6. DATELE MELE PERSONALE SUNT ÎN SIGURANȚĂ?
Da, datele tale sunt în siguranță. În Politica de Confidențialitate vei găsi toate informațiile cu privire la natura și scopul colectării și păstrării informațiilor personale.

7. CE ÎMI OFERĂ NEWSLETTER-UL NIVEA?
Newsletter-ul NIVEA îți va oferi informații exclusive despre noile produse, oferte și concursuri NIVEA, precum și informații interesante despre îngrijirea pielii.


Ai alte întrebări?

Te rugăm să folosești formularul de contact.

 

CONTACTEAZĂ-NE

SFATURI INTERESANTE PENTRU TINE