Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

tipuri de deodorant

Descoperă diversele tipuri de deodorant

Află totul despre deodorante și găsește-l pe cel potrivit pentru tine!

Fie că ești la sală sau la birou, știm că îți dorești să arăți mereu perfect. Iar controlarea mirosurilor neplăcute și starea de prospețime îți oferă încrederea de care ai nevoie.

Diferite tipuri de deodorant

La fel cum alegem îngrijirea potrivită în funcție de tipul de ten pe care îl avem, la fel trebuie să ne alegem și îngrijirea potrivită pentru zona subrațului. Află cum să oferi acestei zone delicate îngrijirea de care are nevoie.

Mai multe tipuri de deodorante pentru tine. Ce alegi?

Află cum acționează diferitele tipuri de deodorant și ce metodă de aplicare este ideală pentru tine.

Deodorantele pot veni sub formă de roll-on, stick sau spray.

Deodorantele de tip roll-on se mai numesc și deodorante lichide, deoarece se aplică în textură umedă pe piele, după care se usucă. Formula delicată este ideală pentru persoanele cu pielea uscată sau sensibilă.

Deodorantele de tip stick sunt o altă soluție rapidă pentru femei.

În ceea ce privește deodorantele spray, acestea reprezintă soluția perfectă pentru momentele când ești pe fugă. Sunt suficient de mici pentru a încăpea în geantă, ca să ai parte de o doză de prospețime în orice moment, oriunde te-ai afla.

Care este deodorantul perfect pentru bărbați?

deodorantul perfect pentru bărbați

Pentru că transpiră mai mult decât femeile, bărbații au nevoie de un produs mai puternic. Deodorantul spray NIVEA MEN DEEP este excelent pentru bărbați, dezvoltat pentru a răspunde nevoilor lor. Formula eficientă ce conține carbon acționează puternic împotriva bacteriilor și este completată de un parfum masculin cu note lemnoase.

Tipuri de deodorante - alege-l pe cel potrivit pentru tine

Zona subrațului poate fi o adevărată provocare din cauza pielii delicate. De aceea, are nevoie de o rutină de îngrijire care să o mențină catifelată și fresh în orice moment al zilei.

Care este diferența între deodorant și antiperspirant?

Scopul deodorantului este acela de a preveni mirosurile neplăcute. Deodorantele NIVEA ajută la reducerea numărului de bacterii care provoacă mirosul asociat transpirației și vin cu un parfumuri delicate și feminine pentru ca tu să te simți fresh și încrezătoare, în orice moment al zilei. 

Antiperspirantele au o formulă care stopează transpirația și previne umiditatea, fiind eficiente și ca deodorante. Acest lucru se datorează faptului că înmulțirea bacteriilor este inhibată de un pH scăzut și umezeală redusă. 

Deodorante NIVEA care susțin activitățile sportive

deodorante-pentru-sport

Când faci sport, este important să te simți confortabil. Datorită protecției de până la 48h și a mirosului răcoritor al antiperspirantului NIVEA Dry Fresh, ești sigură că duci sesiunea de fitness la bun sfârșit fără să-ți faci griji pentru zona subrațului. 

Protecție optimă pentru piele sensibilă de la NIVEA

deodorant-pentru-piele-sensibila

Când vine vorba de deodorante, pielea sensibilă are nevoie de îngrijire specială. Cu antiperspirantul spray NIVEA Protect & Care ai atât protecție de încredere împotriva transpirației, cât și grijă pentru pielea delicată. Formula cu extracte de hamamelis oferă până la 48h de prospețime.

Recomandările noastre pentru tine