Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

beneficiile șervețelelor umede pentru bebeluși

Șervețele umede pentru bebeluși: din grijă pentru micuțul tău

Descoperă beneficiile șervețelelor umede pentru bebeluși

Află cum să folosești șervețelele umede pentru bebeluși în îngrijirea celui mic și de ce sunt un produs atât de important pentru mămici.

Avantajele șervețelelor umede pentru bebeluși

Șervețelele umede au grijă de bebelușul tău - află câteva dintre beneficiile lor aici.

Șervețelele umede, benefice și pentru bebeluși

șervețele umede pentru bebeluși

Șervețelele umede sunt practice pentru mămici și delicate pentru bebeluși. Micuțul tău va iubi senzația de prospețime pe care ele i-o oferă. Mai mult, pentru că nu irită sau agresează pielea la fel ca hainele sau șervețelele uscate, prin folosirea lor pielea bebelușului rămâne protejată.AVANTAJELE FOLOSIRII ȘERVEȚELELOR UMEDE PENTRU ÎNGRIJIREA BEBELUȘULUI


Servețelele umede sunt considerate un produs indispensabil pentru părinți. Fie că este vorba de schimbat scutece sau doar ai nevoie să-l cureți pe cel mic, șervețelele umede pentru bebeluși sunt de nelipsit.

Pentru că sunt deja umede, le poți folosi oriunde - fără să ai apă la tine! În plus, pentru că nu se dezintegrează la fel ca cele uscate, un singur servetel umed este de ajuns că să îndepărtezi foarte multă murdărie.

Șervețelele umede pentru bebeluși sunt și foarte igienice. Pentru că se folosesc ușor și le arunci imediat după folosire, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la răspândirea germenilor. Șervețelele umede pentru bebeluși sunt soluția perfectă pentru mămicile ocupate!

Cum să alegi servețelele umede potrivite pentru pielea bebelușul tău

Dacă pielea bebelușului tău este uscată sau iritată, alege șervețele umede care au grijă de ea. Șervețelele NIVEA Baby Soft & Cream sunt îmbibate cu cremă de gălbenele pentru a oferi îngrijire pielii iritate și au efect de calmare instantanee împotriva disconfortului.

Pentru pielea sensibilă, poți alege șervețele umede NIVEA Baby Pure & Sensitive care oferă o curățare foarte delicată și igienică a fundulețului, mâinilor și feței bebelușilor, menținând totodată pH-ul natural al pielii.

Evită șervețelele umede cu parfum

produse fără parfum

Pentru că pielea bebelușului tău este încă în curs de dezvoltare, este posibil să nu reacționeze bine la șervețelele umede parfumate. Dacă ai îndoieli, poți alege șervețele umede fără parfum, precum NIVEA Baby Pure & Sensitive.

5 motive pentru șervețelele umede sunt alegerea potrivită

  • Pachetul compact este perfect când ești pe fugă
  • Nu trebuie să le mai umezești înainte de utilizare
  • Sunt ușor de folosit
  • Șervețelele dintr-un singur pachet sunt suficiente pentru mai multe schimbări de scutece
  • Pur și simplu le arunci după folosire

Cele mai bune moduri în care poți folosi șervețelele pentru bebeluși

Este bine să ai mereu la tine un pachet de șervețele umede pentru că le poți folosi în mai multe feluri decât crezi.

Șervețele umede pentru bebelușul tău

Ca să profiți la maxim de șervețelele umede când schimbi scutecul bebelușului, ai grijă să ai pregătite toate lucrurile de care ai nevoie - pentru că nu poți lăsa bebelușul singur pe masa de schimbat nici măcar o secundă!

Mai întâi, folosește scutecul ca să îndepărtezi cât mai multă murdărie. Apoi folosește șervețelele umede pentru a îndepărta și celelalte reziduuri. Dacă ai o fetiță, șterge-o cu șervețele umede din față spre spate, ca să previi răspândirea bacteriilor. Odată ce toată zona va fi curățată, bebelușul tău va fi pregătit pentru un somn odihnitor.

Murdăria din timpul meselor nu mai este o problemă

ora mesei

Șervețelele umede nu sunt doar pentru fundulețul bebelușului - pot fi și salvarea din timpul meselor! Tot ce trebuie să faci este să îl ștergi ușor pe cel mic pe guriță și pe oriunde a mai scăpat mâncare, iar bebelușul tău va fi din nou curat.