Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

folosirea șamponului pentru bebeluși

Totul despre şamponul bebeluşului

Ce trebuie să ştii despre folosirea şamponului de bebeluşi

Şamponul bebeluşului îi păstrează părul şi scalpul curat şi sănătos. Și nu doar la acest lucru e benefic - șamponul are mult mai multe întrebuinţări decât ai putea crede!

Tot ce trebuie să ştii despre şamponul bebeluşului

Bebeluşul tău merită ce e mai bun - află cum te ajută şamponul bebeluşului şi alege un produs delicat pentru micuţul tău.

Ce face şamponul bebeluşilor diferit de cel normal?


Ţine cont mereu de faptul că scalpul şi părul bebeluşului tău sunt mult mai delicate în comparaţie cu scalpul şi părul tău. Şampoanele pentru bebeluşi, cum ar fi șamponul extra-delicat NIVEA Baby, conţin formule ultra-delicate pe bază de muşeţel, care curăţă şi calmează părul şi scalpul. De asemenea, șamponul menţine ph-ul natural al scalpului şi lasă părul fin şi curat. Şi cel mai important - șamponul pentru bebeluși nu irită ochii. Prin urmare, nu vor exista lacrimi în timpul băiţei. Alege un şampon specific care va face băiţele simple atât pentru tine, cât şi pentru bebeluşul tău.

Şamponul pentru bebeluşi nu este doar pentru bebeluşi

Mama și bebelușul

Și mămicile pot folosi şamponul pentru bebeluşi. De multe ori, adulţii descoperă că şamponul pentru bebeluşi le lasă părul fin şi mai uşor de aranjat.

5 utilizări ale şamponului pentru bebeluşi care te vor surprinde


  • Spălatul vaselor
  • Curăţatul pantofilor
  • Spălatul covoarelor
  • Spălatul blănii căţelului
  • Îndepărtatul petelor de pe haine

Cel mai bun mod de a spăla și îngriji părul bebeluşul tău


Pentru a oferi scalpului şi părului bebeluşului îngrijirea de care au nevoie, este esenţial să găseşti cel mai bun şampon pentru bebeluşi. Ţine cont ca produsul să respecte ph-ul natural al pielii bebeluşului, ca să nu o afecteze. Încearcă un şampon pentru bebeluşi de la NIVEA ca șamponul extra-delicat NIVEA Baby, special creat pentru pielea sensibilă a bebeluşilor.

Spălatul zilnic sau o dată la două zile nu este recomandat pentru bebeluşi, pentru că poate usca pielea delicată. Cel mai bine este să speli părul bebeluşului atunci când are nevoie. Pentru curăţarea zilnică, foloseşte un prosop delicat.

șampoane delicate NIVEA de bebeluși

Şampoane delicate pentru îngrijirea părului şi scalpului bebeluşului

Șampon extra-delicat NIVEA Baby
(16)
200 ML
Ulei de corp NIVEA Baby
(16)
200 ML

Scalpul bebeluşului - informaţii esenţiale

Scalpul bebeluşului are nevoie de îngrijire specială pentru ca părul să crească sănătos şi pentru a preveni apariția cojilor.

Când îi va creşte părul bebeluşului meu?

părul bebelușului

Dacă bebeluşului tău îi ia mai mult timp ca să-i crească părul, probabil nu ai niciun motiv de îngrijorare. Verifică scalpul, iar dacă este fin şi nu are urme de roşeaţă, tot ce trebuie să faci este să aştepţi.

Cum protejezi părul şi scalpul pe timpul verii

protecție solară bebeluș

Pe timpul verii, când soarele este puternic, este esenţial să protejezi scalpul şi părul delicat al bebeluşului tău cu o pălărie de soare şi să eviți cât de mult posibil razele directe ale soarelui.

De ce scalpul bebeluşului are nevoie de îngrijire delicatăCând sunt foarte mici, bebeluşii nu au scalpul complet dezvoltat şi de aceea este foarte fragil și sensibil. Scalpul nu doar protejează capul şi creierul, este esențial în creşterea sănătoasă a părului şi poate fi sensibil la infecţii în primele stadii de viaţă.


Părul poate creşte neregulat la bebeluşii foarte mici, ba chiar poate şi cădea. Cauzele sunt încă necunoscute şi e bine de știut că sunt bebeluşi de un an cărora nu le-a crescut încă părul. Un alt lucru care nu ar trebui să te îngrijoreze este schimbarea culorii şi texturii părului în primele stadii de viaţă. Astfel, de tot ce trebuie să ţii cont în această perioadă este ca bebeluşul tău să aibă un scalp sănătos.


La mulţi bebeluşi mici apar cojiţele pe scalp (o formă de dermatită seboreică). Acestea se manifestă prin bucăţi mici de piele, iar cauza pare să fie secreţia de uleiuri produsă de nivelul crescut de hormoni. E important să reții că aceste cojiţe nu sunt contagioase.

Sunt cojiţele scalpului periculoase pentru bebeluşul meu?

bebeluș zâmbind

Cojiţele scalpului sunt inofensive şi de cele mai multe ori dispar până la 6-8 luni. Dacă îţi doreşti un remediu rapid, încearcă masajul delicat al scalpului cu uleiul de corp NIVEA Baby şi îndepărtează fulgii înainte de şamponare cu o perie delicată pentru bebeluşi.

Recomandările noastre pentru tine

NIVEA BABY My First Cream
(0)
150 ML
Gel micelar de curățare NIVEA Baby
(2)
500 ML
Sampon și spumă de baie NIVEA Baby
(67)
200 ML
Cremă pentru funduleț NIVEA Baby
(88)
100 ML
Ulei de corp NIVEA Baby
(16)
200 ML
Șampon extra-delicat NIVEA Baby
(16)
200 ML
Spray protecție solară pentru copii cu pulverizator FPS 50+
(0)
300 ML | FPS 50+
Cremă NIVEA Baby Soft
(111)
200 ML
Spumă-cremă de baie NIVEA Baby
(12)
500 ML
Loțiune hidratantă NIVEA Baby
(17)
200 ML
Pudră NIVEA Baby
(11)
100 G
Loțiune de protecție solară pentru bebeluși FPS 50+
(14)
200 ML | FPS 50+
Cremă intensivă NIVEA Baby Pure&Sensitive
(22)
150 ML
Spray colorat de protecție solară pentru copii FPS 30
(0)
200 ML | FPS 30
Spray protecție solară pentru copii FPS 50+
(0)
200 ML | FPS 50+
Șerveţele NIVEA Baby Soft & Cream economy pack
(0)
252 ST