Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

grijă în sezonul rece

Îngrijirea bebelușului tău în sezonul rece

Sfaturi pentru lunile de iarnă

Află cum să ai grijă de bebelușul tău când vremea devine mai rece și descoperă activități creative care să-l mențină activ.

Sfaturi de iarnă pentru mămici

Când ai un bebeluș, sezonul rece poate deveni o adevărată provocare, dar sunt modalități prin care să faci iarna mai distractivă.

Haine de iarnă pentru bebeluși - cum să îi ții de cald

Alegerea hainelor de iarnă pentru bebelușul tău nu este o sarcină ușoară. Nu te gândești doar că micuțul tău ar putea răci, ci și că s-ar putea irita pentru că îi este prea cald. Bebelușii sunt foarte sensibili la schimbările de temperatură și pentru că nu îți pot spune, să îi îmbraci perfect este o adevărată provocare.

Îmbrăcămintea în straturi este soluția perfectă, atât pentru activități de interior, cât și de exterior. Fesul și mănușile îi protejează capul și mânuțele când ieșiți afară. Fii atentă să aibă și urechile acoperite pentru că se înroșesc ușor atunci când sunt expuse la aerul rece. Dacă bebelușului tău i se usucă pielea mai ales pe timpul iernii, încearcă materiale moi ca bumbacul și lâna, pentru că altele pot irita și usca pielea mai tare.

Sfaturi pentru îngrijirea bebelușului pe timp de iarnă

  • Ia o acoperitoare rezistentă la ploaie pentru căruciorul bebelușului, pentru ca acesta să fie ferit de ploaie și vânt
  • Încălzește baia, pentru ca temperatura să fie potrivită pentru băiță
  • Spală-ți mâinile des - mai ales după ce schimbi scutecul - pentru a-l proteja pe cel mic de răcelile sezoniere

Îngrijirea pielii în sezonul rece

Pielea bebelușului tău are alte nevoi pe timpul iernii în comparație cu sezonul cald.

Îngrijirea pielii uscate a bebelușului

Când este frig afară, pielea bebelușului tău are cea mai mare nevoie de hidratare. Ai grijă să menții nivelul de hidratare al pielii folosind regulat o cremă dedicată, precum loțiunea hidratantă NIVEA Baby. Aceasta conține aloe vera, se absoarbe foarte repede și se poate aplica imediat după băiță.

De ce este pielea bebelușului atât de uscată pe timpul iernii?

Pielea bebelușului

Pentru că în aerul rece nu este atât de multă umezeală ca în aerul cald, lunile de iarnă pot usca mai ales pielea delicată a celui mic. Mai mult decât atât, trecerea de la aerul rece și uscat de afară la cel umed din interior poate deshidrata și mai mult pielea.

Un masaj relaxant pentru bebe: răsfățul de iarnă

Masaj relaxant pentru bebe

Încearcă uleiul de corp pentru bebeluși NIVEA Baby pentru un masaj delicat imediat după băiță. Nu numai că va face minuni pentru pielea uscată pe timp de iarnă, ci va contribui și la legătura dintre voi. Ai grijă ca mâinile tale să fie calde, iar temperatura din cameră să fie ridicată!