Mothers Day

Dăruiește răsfăț și îngrijire de la NIVEA

Cumpără cadoul perfect de la NIVEA și poți câștiga premii speciale!

DĂRUIEȘTE

DESCOPERĂ COLECȚIA DE CADOURI NIVEA
PENTRU FEMEILE IMPORTANTE DIN VIAȚA TA!

Fiecare femeie din viața ta te inspiră zi de zi.

Fie că este mama, prima femeie care ți-a arătat ce înseamnă grija; fie că este prietena cea mai bună alături de care ai trăit cele mai faine experiențe; fie că este colega de birou care te-a ajutat când ai avut nevoie; sau oricărei femei pe care o prețuiești.

În luna Martie, te invităm să îi oferi un cadou care transmite toată grija ta.

Pentru că e important să știe cât de mult o apreciezi!

Am creat o colecție variată de cadouri, astfel încât tu să poți face alegerea potrivită!

În plus, te așteptăm în magazine să descoperi premiile instant.

MothersDay

Set cadou NIVEA Smooth Pampering – Ediție Limitată

Dăruiește cadou setul NIVEA Smooth Pampering – ediție limitată, oferindu-i momente pline de răsfăț cu o combinație perfectă de produse pentru hidratare și îngrijire.

 

DESCOPERĂ
MothersDay

Set cadou NIVEA Q10 Anti-Age Kit – Ediție Limitată

Dăruiește cadou setul NIVEA Q10 Anti-Age Kit – ediție limitată, oferindu-i hidratare și revitalizare pentru ten și mâini.

DESCOPERĂ
MothersDay

Set cadou NIVEA Pampering Soft – Ediție Limitată

Setul NIVEA Pampering Soft – ediție limitată oferă o doză de încredere și răsfăț zilnic. Dăruiește-l cadou femeilor care sunt la curent cu toate trendurile în materie de îngrijire și frumusețe.

DESCOPERĂ
MothersDay

Set cadou NIVEA Fresh Flower – Ediție Limitată

Dăruiește cadou setul NIVEA Fresh Flower  – ediție limitată, oferindu-i hidratare și protecție eficientă. Potrivit pentru răsfățul femeii active, dornice să încerce ceva nou pentru o doză de încredere și răsfăț zilnic.

DESCOPERĂ
MothersDay

Set cadou NIVEA Anti-Age Kit – Ediție Limitată

Dăruiește cadou setul NIVEA Anti-age – ediție limitată, oferindu-i cadou femeii mature o doză de încredere și răsfăț zilnic. Este alegerea potrivită fie că vrei să oferi un cadou special unei persoane dragi sau pur și simplu îți dorești să alegi ceva pentru tine în luna femeii.

DESCOPERĂ
MothersDay

Set cadou NIVEA Charming Diamond – Ediție Limitată

Setul NIVEA Charming Diamond  – ediție limitată oferă doza zilnică de încredere și răsfăț pentru orice femeie preocupată de frumusețea ei. Astfel este alegerea potrivită atât pentru a oferi un cadou special unei femei importante din viața ta, cât și pentru ați face singură un cadou special in luna femeii.

DESCOPERĂ
MothersDay

Set cadou NIVEA Blossom Love – Ediție Limitată

Setul NIVEA Blossom Love  – ediție limitată este recomandarea perfectă pentru femeile romantice, fiind cadoul ce înglobează hidratarea intensă și răsfățul pentru simțuri datorită aromelor florale și fructate.

<br/>

 

DESCOPERĂ
MothersDay

Set cadou NIVEA Mild Hair Care – Ediție Limitată

Dăruiește cadou setul Mild Hair Care – ediție limitată, oferindu-i doza zilnică de răsfăț pentru păr. Fie că îl dăruiești cadou unei femei pasionate de trendurile în materie de îngrijire sau este vorba despre tine – cea care vrea sa încerce ceva nou este alegerea ideală pentru părul tău.

MothersDay

Set cadou NIVEA Cellular Elasticity – Ediție Limitată

Dăruiește cadou setul Cellular Elasticity – ediție limitată și oferă-i momente de răsfăț și îngrijire. Setul cadou este potrivit femeilor cu ten matur ce au nevoie de un ritual anti-rid dedicat nevoilor lor.

DESCOPERĂ
MothersDay

Set cadou NIVEA Rose Pampering – Ediție Limitată

Dăruiește cadou setul Rose Pampering – ediție limitată femeilor pasionate de îngrijirea naturaleții. Setul cadou oferă hidratare intensivă pentru ten și corp, fiind doza zilnică de răsfăț. 

DESCOPERĂ
MothersDay

Set cadou NIVEA Urban Care – Ediție Limitată

Setul NIVEA Urban Care  – ediție limitată este cadoul potrivit pentru femeile active, cu spirit urban. Setul cadou este alegerea ideală pentru orice tip de ten, indiferent de vârstă, oferind îngrijire și revitalizare.

DESCOPERĂ

CAMPANII

Dăruiește cadouri și poți caștiga premii speciale!

NCP CARREFOUR2

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CARREFOUR

CUMPĂRĂ CADOURI DE LA NIVEA DIN magazinele CARREFOUR ȘI CÂȘTIGĂ PREMII SPECIALE!

Alege seturile cadou ediție limitată de la NIVEA pentru cei dragi. Cumpărând de minim 29 RON produse NIVEA împreună cu un set cadou NIVEA, poți câștiga instant brățări din argint cu pandantiv sau produse NIVEA. În plus prin tragere la sorți poți câștiga unul din cele 37 de vouchere pentru un outfit mamă-fiică. 

Perioada promoției: 20 februarie – 8 martie 2020

Accesând regulamentul poți afla mai multe detalii privind promoția desfășurată în magazinele Carrefour. Succes!

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE AUCHAN

CUMPĂRĂ CADOURI DE LA NIVEA DIN magazinele AUCHAN ȘI CÂȘTIGĂ PREMII SPECIALE!

Oferă cadou seturile cadou ediţie limitată de la NIVEA. Cumpărând de minim 29 RON produse NIVEA împreună cu un set cadou NIVEA, poți câștiga instant brățări din argint cu pandantiv sau produse NIVEA. În plus prin tragere la sorți poți caștiga una dintre cele cinsprezece zile de răsfăț de shopping&make-up.

Perioada promoției: 27 februarie – 8 martie 2020

Accesând regulamentul poți afla mai multe detalii privind promoția desfășurată în magazinele Auchan. Mult succes!

NCP АUCHAN2

NCP CORA2

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CORA

CUMPĂRĂ CADOURI DE LA NIVEA DIN magazinele CORA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII SPECIALE!

Alege seturile de cadou ediție limitată de la NIVEA pentru femeile dragi ție. Cumpărând de minim 29 RON produse NIVEA împreună cu un set cadou NIVEA, poți câștiga instant brățări din argint cu pandantiv sau produse NIVEA. În plus prin tragere la sorți poți câștiga una din cele 4 zile de răsfăț la shopping&make-up.

Perioada promoției: 27 februarie – 8 martie 2020

Accesând regulamentul poți afla mai multe detalii privind promoția desfășurată în magazinele Cora. Mult succes!

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE DM

CUMPĂRĂ CADOURI DE LA NIVEA DIN magazinele DM ȘI CÂȘTIGĂ PREMII SPECIALE!

Oferă cadou seturile cadou ediţie limitată de la NIVEA. Cumpărând de minim 29 RON produse NIVEA împreună cu un set cadou NIVEA, poți câștiga instant un ruj sau o mascara din gama Alverde.

Perioada promoției: 19 februarie – 8 martie 2020

Succes!

NCP DM2

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Fii prima care află de toate surprizele NIVEA: vei descoperi și testa produsele noi, vei fi la curent cu toate concursurile și noutățile despre îngrijire și vei putea împărtăşi cu prietenele tale cele mai practice sfaturi!