Cumpără cadoul perfect de la NIVEA pentru cei dragi și poți câștiga premii uimitoare!

CÂȘTIGĂ

Să găsești cadourile perfecte nu este ușor. Însă, atunci când cei cărora le oferi zâmbesc, știi că ai făcut alegerea potrivită. Tocmai de aceea, și anul acesta am lansat o colecție variată cu zeci de seturi cadou de la NIVEA, special alese pentru a se potrivi fiecărei persoane, indiferent de vârstă și preferințe. Descoperă-le în magazine și oferă-le celor dragi din viața ta cadouri care aduc zâmbetul pe buze!

Dăruiește și primește cadouri care îți fac sărbătorile mai frumoase!

Noi credem că un cadou perfect oferă bucurie atât celui care îl primește, cât și celui care îl dăruiește. De aceea, anul acesta, tu le oferi celor dragi cadouri NIVEA, iar noi îți răsplătim grija cu un premiu special! Iată cât de simplu poți câștiga:

  • Cumpără orice cadou NIVEA din magazinele Carrefour.
  • Înscrie codul bonului și lasă-ne datele tale în formularul de pe site.
  • Înscrie-te în tragerea la sorți și poți câștiga un voucher pentru o vacanță la ski!

Poți consulta regulamentul campaniei aici.

CADOURI

PENTRU EA

Femeile vor fi mereu fericite dacă primesc cadouri care să le ajute să se simtă frumoase și încrezătoare. Surpinde-ți prietena, sora, mama, mătușa, bunica sau oricare altă femeie importantă din viața ta cu un cadou de la NIVEA, care o va ajuta să se simtă bine în pielea ei!

PENTRU EL

Când vine vorba de bărbați, aceștia aleg de fiecare dată confortul. Tocmai de aceea, pentru ei am creat cadouri speciale, care să le ofere prospețime, revigorare și un parfum masculin. Descoperă mai jos colecția pentru bărbați!

TIPS & TRICKS

TE AJUTĂM ÎMPREUNĂ SĂ ALEGI CADOUL PERFECT PENTRU CEI DRAGI!

CADOURI PENTRU EA

Știm, femeile sunt diferite, au pasiuni diverse și stiluri de viață distincte. Însă, toate vor să se simtă bine în pielea lor! Pentru a te ajuta să găsești cadoul perfect pentru fiecare femeie importantă din viața ta, ți-am pregătit un ghid practic. Citește descrierile și descoperă cadoul perfect în galeriile foto!

Pentru femeile pasionate de îngrijire

Vrei să oferi un cadou unei femei căreia îi place să se simtă bine în pielea ei? Cineva care apreciază produsele de îngrijire care au grijă de ea în fiecare zi?
 
Îți recomandăm cadouri care să îi ofere o doză zilnică de răsfăț, dar și care conțin produse care îi vor îngriji atât pielea, cât și hainele. În plus, poți alege cadouri care conțin balsamuri sau creioane de buze, pentru că un zâmbet frumos se va asorta cu orice ținută!

Pentru frumusețea din tine

E la curent cu toate trendurile în materie de îngrijire și îi place să încerce tot ce e nou?

Îți recomandăm să îi oferi seturi care conțin produse inovatoare, cu ingrediente vedetă în îngrijire și beauty (cum ar fi argila din produsele Clay Fresh). O vor cuceri cu siguranță! Descoperă-le în galeria alăturată și caută-le pe rafturile magazinelor!

Pentru clipe de răsfăț

Este mereu cea care are grijă de cei din jur, le dedică timp și atenție pentru a le aduce mereu zâmbetul pe buze?
 
Atunci surprinde-o cu un cadou care îi va oferi un moment de răsfăț doar pentru ea. Îți recomandăm seturi cadou care conțin produse ce vor avea grijă de tenul ei, dar și produse care îi vor lăsa pielea catifelată, hidratată și cu parfum plăcut. Descoperă în galerie recomandările noastre și alege cadoul care îți place cel mai mult!

Pentru femei active și feminine

E mereu pe fugă și îi place să își trăiască viața din plin? Este oricând gata de o nouă experiență, care să o încarce cu energie? Adoră să fie activă și a făcut din asta un stil de viață?
 
Atunci alege-i un cadou care să o susțină și energizeze în fiecare zi. Poți alege un pachet cadou cu produse NIVEA Urban Skin Detox, care ajută femeile active să profite din plin de tot ce le înconjoară, protejându-le cu formule de îngrijire cu antioxidanți. De asemenea, poți alege un cadou cu produse care să o revigoreze și să îi ofere un boost de energie pentru o nouă zi plină. Le poți vedea în galeria alăturată!

CADOURI PENTRU EL

Bărbații apreciază îngrijirea care îi ajută zi de zi să se simtă confortabili și revigorați. Așa că oferă-le cadouri care fac exact asta! Însă, la fel ca femeile, și ei au personalități și interese diferite, deci uneori alegerea cadoului perfect nu este tocmai ușoară. Ca să te ajutăm, ți-am pregătit sugestii de cadouri pentru mai multe tipuri de bărbați. Descoperă-le mai jos și vezi care sunt cadourile perfecte pentru bărbații importanți din viața ta!

Pentru stilul sofisticat

Cunoști un bărbat pentru care eleganța și îngrijirea fac echipă bună? Căruia îi place mereu să arate bine, își alege ținute cu stil și iese în evidență? Cineva care este la curent cu trendurile masculine și le urmează cu succes? Un bărbat care își exprimă personalitatea prin tot ce poartă, dar și prin stilul de viață?
 
Atunci oferă-i un cadou care să îi ofere cele mai bune accesorii pentru ținutele lui: parfum intens masculin, prospețime care durează întreaga zi și senzație de revigorare care să îi seteze o stare optimistă zi de zi. Poți găsi ideile noastre de cadouri în galeria alăturată, iar apoi îl poți cumpăra pe cel preferat din magazine. !

Pentru exploratori

Vrei să oferi un cadou unui bărbat activ și conectat la un stil de viață agitat? Cineva căruia îi place să descopere mereu lucruri și experiențe noi?
 
Atunci cadoul perfect pentru el va fi cel care îi va oferi confortul, optimismul și încrederea de care are nevoie la startul fiecărei zile. În același timp, poți alege seturi cadou cu produse care îl relaxează după o zi agitată, cum ar fi un gel de duș cu parfum fresh. Descoperă în galeria alăturată sugestiile noastre!

Pentru campioni

Îi place să își seteze obiective pe care apoi să le îndeplinească cu ambiție? Îl găsești deseori la sală sau în aer liber, făcând sport?
 
Atunci oferă-i un cadou care îl sprijină cu îngrijirea potrivită, ca să se simtă mereu bine în pielea lui și să se depășească. Poți alege cadouri care conțin deodorante eficiente, geluri de duș revigorante, dar și creme care să îi protejeze pielea în anotimpul rece. Descoperă în galeria alăturată sugestiile noastre, apoi alege-ți cadoul preferat de pe rafturile magazinelor și oferă-șl cu drag!

Pentru sensibili

Dacă bărbatul căruia vrei să îi oferi un cadou este un tip îndemânatic, căruia îi place să petreacă timp cu prietenii și ține foarte mult la familia lui, atunci cadoul ideal pentru el este unul care îl ajută să fie mereu fresh și bine îngrijit.
 
Alege din colecția noastră seturi cu produse clasice de îngrijire, cum ar fi creme masculine, deodorante eficiente și aftershave-uri cu parfumuri revigorante și formule care protejează pielea de iritații. Astfel, îi vei oferi suportul de care are nevoie pentru a se simți mereu confortabil.

SFATURI INTERESANTE PENTRU TINE