DESCOPERĂ GAMA DE ȘAMPOANE MICELARE NIVEA

PENTRU UN PĂR FRUMOS ȘI SĂNĂTOS!

DESCOPERĂ MAGIA ȘAMPOANELOR MICELARE NIVEA

De ce sunt șampoanele micelare NIVEA atât de bune? De ce merită să le încerci? Tehnologia micelară oferă o formulă inovatoare hidratantă care menține culoarea vibrantă a părului, curăță delicat și eficient, fără să afecteze scalpul. Folosește unul din aceste șampoane în rutina ta zilnică de îngrijire a părului și descoperă beneficiile unui păr plin de prospetime și frumusețe, zi de zi!

Sampoanele micelare NIVEA vin în ambalaje transparente, prin care poți observa formulele ușoare de îngrijire fără silicon, care îți curăță delicat părul și nu îl încarcă. Sunt disponibile în 5 variante: pentru păr normal și cu tendință de îngrășare, pentru păr fragil și scalp sensibil și pentru păr și scalp uscat, la care se adaugă noul șampon pentru păr vopsit, șamponul detox pentru păr și scalp expuse la stres și balsamul 2-in-1 pentru păr vopsit. Descoperă toată gama de șampoane micelare NIVEA și ai grijă ca părul tău să rămână mereu frumos și strălucitor!


PRODUSE

ȚIE CE ȘAMPON MICELAR ȚI SE POTRIVEȘTE?

Spălarea zilnică a părului nu mai e motiv de îngrijorare! Șampoanele mIcelare NIVEA curăță eficient părul și protejează scalpul, oferă hidratare de la rădăcină până la vârf părului uscat și o îngrijire delicată părului supus stresului și celui expus vopsirii repetate. Fie că e vorba de păr cu tendință de îngrășare sau păr fragil, sampoanele micelare curăță delicat părul, oferind în același timp scalpului tău îngrijirea de care are nevoie. Află ce formulă ți se potriveste cel mai bine tipului tău de păr!

NOU! ȘAMPONUL MICELAR PENTRU PĂR VOPSIT NIVEA PURE COLOR

Descoperă un șampon care pur și simplu iubește părul tău vopsit și îi menține culoarea până la 8 săptămâni! Datorită formulei sale speciale, cu oțet natural de zmeură, șamponul micelar NIVEA Pure Color curăță delicat părul în timp ce îi menține și culoarea, fără să usuce scalpul.

Pentru o culoare mai vibrantă și de mai multă durată, folosește și balsamul 2-in-1 pentru păr vopsit. Utilizează balsamul timp de 1 minut pentru a obține o strălucire instant pentru părul tău sau ca mască, timp de 10 minute, pentru a obține un păr moale și mătăsos.

Se poate folosi zilnic pentru îngrijirea părului vopsit, pentru a-i menține culoarea vibrantă, în timp ce îl protejează și îi oferă o strălucire sănătoasă și o textură mătăsoasă.

NOU! ȘAMPONUL MICELAR NIVEA DETOX PENTRU PĂR ȘI SCALP EXPUSE STRESULUI

Situațiile stresante zilnice afectează inclusiv părul tău.Cu noul sampon Detox de la NIVEA, cu ceai verde organic și lămâie verde poți redobândi energia naturală a părului tau, hidratarea și revigorarea necesară părului expus poluării și altor factori nocivi. Formula sa oferă suplețe părului, îl hrănește de la rădăcină la vârf și restabilește echilibrul natural și Ph-ul neutru al scalpului.

Folosește-l zilnic, pentru un păr sănătos și strălucitor!

ȘAMPONUL MICELAR PENTRU PĂR CU TENDINȚĂ DE ÎNGRĂȘARE

Șamponul Micelar NIVEA pentru păr cu tendință de îngrășare are la bază moleculele micelare care îți curăță în profunzime părul și scalpul. Formula fără silicon nu îți irită scalpul și îți lasă părul proaspăt și suplu pentru întreaga zi. Adaugă Șamponul Micelar în rutina ta zilnică de îngrijire și bucură-te de prospețime îndelungată!

ȘAMPONUL MICELAR PENTRU PĂR FRAGIL ȘI SCALP SENSIBIL

Dacă ai părul fragil și scalpul sensibil, această formulă este perfectă pentru tine. Curăță delicat, hidratează părul și îi îmbunătățește elasticitatea, iar scalpul rămâne echilibrat și sănătos. Parfumul discret amintește de aroma nuferilor exotici, plante acvatice cunoscute pentru frumusețea și parfumul lor. Bucură-te de o rutină de îngrijire perfectă pentru părul tău!

ȘAMPONUL MICELAR HIDRATANT

Îți dorești un șampon pe care să îl folosești zilnic și să îți lase părul mătăsos și îngrijit, însă fără să-l încarce? Încearcă noul Șampon Micelar hidratant. Cu extract din floare de lotus și o formulă delicată, hidratează părul de la rădăcini până la vârfuri, fără a le îngreuna. Așa că include-l în rutina ta de îngrijire și bucură-te de un păr frumos zi de zi!


Cum funcționează

O formulă micelară de succes

Șampoanele Micelare NIVEA curăță părul eficient și în profunzime. Care e secretul lor? Micelele din formula specială curăță firul de păr și scalpul fără a usca sau încărca, chiar dacă îți speli zilnic părul. Află mai multe despre Șampoanele Micelare și cum funcționează ele.

Șampoanele Micelare NIVEA au fost create la Hamburg, în laboratorul Beiersdorf pentru îngrijirea părului.

„Tehnologia micelară oferă îngrijire delicată, pentru un păr curat în fiecare zi.” - Dr. Magdalena von Wedel-Parlow, expert Beiersdorf în îngrijirea părului

„Micelele sunt formate din molecule care înlătură murdăria fără să extragă lipidele naturale esențiale ale părului și scalpului.” - Benjamin Triller, expert junior Beiersdorf în îngrijirea părului


DESPRE TEHNOLOGIA MICELARĂ

Cum funcționează tehnologia micelară din acest nou șampon?
Tehnologia micelară asigură o îngrijire delicată și eficientă, purificând părul și scalpul în fiecare zi, iar formula fără silicon acționează delicat și le păstrează sănătoase cu fiecare aplicare.

Ce rol au micelele într-un astfel de șampon?

Micelele sunt formate din molecule care integrează componente hidrofile și lipofile. Partea lipofilă captează murdăria, reziduurile și sebumul. Capetele hidrofile permit moleculelor să se dizolve în apă și să fie apoi îndepărtate fără a dăuna lipidelor esențiale ale firului de păr și ale scalpului. 

Cum acționează diferit formulele micelare?
Șamponul Micelar pentru păr cu tendință de îngrășare a fost creat special pentru a curăța în profunzime părul gras și scalpul. Datorită formulei cu extract de citrice și melisa oferă curățare eficientă și o prospețime îndelungată. Șamponul Micelar pentru păr fragil și scalp sensibil are o formulă delicată cu extra ingrediente pentru îngrijire care fac firul de păr mai puternic și îi îmbunătățesc elasticitatea. Formula cu extract de nuferi oferă un parfum proaspăt și păstrează în echilibru pH-ul scalpului.