pielea-delicata-a-bebelusului

Alături De Voi În Cele Mai Frumoase Momente


PIELEA BEBELUȘULUI TĂU MERITĂ
TOATĂ DRAGOSTEA.
Alege NIVEA BABY, cea mai bună îngrijire pentru bebeluși!

PIELEA BEBELUȘULUI

Îngrijire și dragoste pentru pielea
delicată a bebelușilor

În cea mai vulnerabilă perioadă din viața lui, bebelușul tău are nevoie de o rutină corectă de îngrijire pentru ca pielea lui să rămână fină și catifelată. 

Iar pentru că pielea sa este de cinci ori mai subțire decât a adulților, bebelușul simte intens fiecare atingere. 

Contactul piele pe piele îl calmează și creează o legătură foarte specială între voi. 

Descoperă gama NIVEA Baby și oferă-i micuțului tău cele mai catifelate atingeri!

Pielea bebelușului iubește atingerile catifelate


ARTICOLE

Află totul despre pielea delicată
a bebelușului tău

De ce este diferită față de pielea adulților, care sunt nevoile ei specifice și cum o poți răsfăța zi de zi pentru a rămâne fină și radiantă. Citește articolele pregătite de NIVEA Baby, din grijă pentru bebelușul tău!

Pielea bebelușului: îngrijire de la prima atingere

Află de ce pielea bebelușului tău este atât de sensibilă și descoperă cum să folosești produse de îngrijire care să o menţină sănătoasă și frumoasă.

Dezvoltarea bebelușului: senzațiile tactile

Primele momente importante trec atât de repede. Află cum se dezvoltă simțul tactil și ce rol joacă în dezvoltarea senzorială a micuțului tău.

Îngrijirea bebelușului tău în sezonul rece

Iarna poate fi grea pentru pielea delicată a bebelușului tău. Află cum să îți protejezi micuțul când e frig afară și descoperă activități amuzante de făcut în casă!

Loțiune hidratantă pentru bebeluși: îngrijire 24h

Totul despe loţiunile pentru bebeluși. Descoperă care sunt nevoile specifice ale pielii bebelușului tău și care este cea mai bună cremă care păstrează pielea fină... ca de bebeluș!

Totul despre șamponul bebelușului

Protejează părul și scalpul bebelușului tău. Află de ce scalpul este sensibil, cum să speli părul bebelușul tău și de ce folosirea unui șampon pentru bebeluși este atât de importantă.

Șervețele umede pentru bebeluși: din grijă pentru micuțul tău

Descoperă beneficiile șervețelelor umede pentru bebeluși, cum să le folosești în îngrijirea celui mic și de ce sunt un produs atât de important pentru mămici.

Îngrijirea bebelușului: principiile de bază

Află principiile de bază pentru îngrijirea bebelușului - cum îi schimbi scutecul, cum îl ajuți să adoarmă și cum îi protejezi pielea de soare.

Ritualul de noapte bună: cum adormi bebelușul

Ora de culcare este un moment foarte special din rutina bebelușului. Este important să îi acorzi atenție pentru că va contribui la dezvoltarea bebelușului tău în următoarele luni și chiar următorii ani de viață.

Sfaturi pentru curățarea bebelușului

Curățarea și băița sunt o parte esențială a îngrijirii bebelușului. Dacă procedezi cu grijă și știi toate detaliile, experiența poate fi la fel de plăcută pentru amândoi.

Lista bebelușului: lucruri pe care să nu le uiți

Venirea pe lume a unui copil este o perioadă frumoasă de care îți vei aminti mereu. Fii sigură că ești pregătită să-i spui cel mai frumos ”bun venit”.

Totul despre iritațiile de scutec

Deși majoritatea bebelușilor suferă de iritație de scutec în primul an de viață, poți urma câțiva pași pentru a o preveni. Descoperă procesele din spatele iritației de scutec și ce o cauzează.

Uleiul pentru bebelușI: un produs cu beneficii multiple

Când vine vorba de îngrijirea pielii bebelușilor, mămicile se bazează pe uleiul pentru bebeluși, ba chiar de multe ori îl folosesc și pentru ele. Când este folosit corect, lasă pielea catifelată și hidratată.

Dezvoltarea bebelușului: straturile pielii

Pielea bebelușilor este deosebit de delicată - află cum se dezvoltă straturile pielii și cum să susții acest proces prin îngrijirea potrivită.

Știința din spatele produselor pentru bebeluși

Ca mamă, principala ta grijă este siguranța bebelușului tău și de aceea este esențial să știi că produsele pe care le folosești au ieșit pe piață după numeroase teste.

Băița perfectă pentru bebeluș

Baia este un moment special atât pentru tine, cât și pentru micuțul tău. De aceea, este important să ai grijă de pielea lui delicată în timpul băiței.


Oferă-i grija ta din prima clipă!

În primele luni, pielea este cel mai important organ de simț pentru bebeluși. Contactul cu mama și tata pun bazele iubirii, încrederii și stării de bine!

Atingerile mamei, cea mai suavă melodie

Atingerile mamei sunt magice, ca notele unui cântec al cărui ritm delicat îl liniștește și îl face fericit pe cel mic.

Atingerile lui tati, cel mai tare concert rock!

Cu tati, e diferit: sesiunile de giugiuleală au un ritm alert și îl fac pe micul star rock să râdă cu gura până la urechi!