NOU: UREA&CARE cu 5% Uree și Dexpanthenol

Întărește bariera de protectie a pielii cu Dexpanthenol și Uree

Nu doar noi trebuie să ne protejăm împotriva vântului și a vremii cu hainele potrivite, dar și pielea are nevoie de protecție împotriva factorilor de mediu externi! Crema NIVEA UREA&CARE cu 5% uree și dexpanthenol întărește bariera naturală de protecție și este în armonie perfectă cu microbiomul pielii, acel strat invizibil de bacterii naturale benefice. Pielea este intens îngrijită, menținându-și astfel sănătatea și frumusețea naturală.

PENTRU PIELE ÎNGRIJITĂ ÎN PROFUNZIME

DEXPANTHENOL ȘI UREE

Cele două ingrediente reprezintă combinația perfectă pentru a îngriji și regenera pielea uscată. Dexpanthenolul, recunoscut drept și panthenol, are proprietăți hidratante și ajută în procesul de regenerare al pielii. Cel de-al doilea ingredient, Urea, este o substanță pe bază de ulei care previne deshidratarea și uscarea pielii. Combinația perfectă de ingrediente pentru o piele protejată și îngrijită.

MOD DE APLICARE

1. APLICĂ

Aplică o cantitatea generoasă de produs pe corp, masează ușor până când pielea absoarbe produsul și las-o să acționeze.

2. ÎNGRIJIRE SPECIALĂ

Zonele de piele uscată și sensibilă(precum coatele și genunchii) au nevoie de ă îngrijire mai atentă, motiv pentru care recomandăm să reaplicați crema daca este necesar