nivea-sun-protect-and-bronze

PROTECŢIE UVA & UVB ORIUNDE, ORICĂND BRONZ FRUMOS ŞI SĂNĂTOS

Alege protecția solară superioară

BUCURĂ-TE DE SOARE FIE CĂ EȘTI LA MARE, IN GRADINĂ, ÎN PARC, LA TERASĂ SAU ORIUNDE ALTUNDEVA

Dacă este vară, înseamnă că orice activitate se poate muta afară. Sportul devine mai distractiv când e practicat în aer liber, o pauză de la serviciu de câteva minute în care stai la soare îți încarcă bateriile, o ieșire cu fetele transformată în sesiune de plajă te relaxează, practic tot ce faci la soare te face mai fericit. Și este un fapt dovedit științific! Conform cercetărilor, soarele stimulează sistemul imunitar, susține circulația, metabolismul și starea de bine.

Pe de altă parte, radiațiile UVB stimulează producția de melanină responsabilă pentru bronz, dar pot provoca și arsuri și deteriorarea ADN-ului. Iar radiațiile UVA pot cauza alergii solare și sunt principalele vinovate pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

Ca să ne bucurăm doar de ce e bun din soare, e important să avem grijă de pielea noastră cu protecția solară potrivită!

UN BRONZ FRUMOS, DE DURATĂ, CU NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

Toate produsele NIVEA SUN conțin un sistem eficient de filtre UVA/UVB pentru protecție imediată – potrivită pentru toate tipurile de piele. În plus, gama Protect & Bronze stimulează procesul natural de bronzare a pielii și astfel asigură un bronz frumos, de durată. Pentru a-ți proteja pielea de soare, îți recomandăm să folosești o cantitate generoasă de protecție solară și să eviți expunerea la soare între 11 AM și 3 PM. În completare, ține cont că protecția solară își reduce foarte mult efectele dacă transpiri, înoți sau schimbi hainele, deci reaplic-o într-un strat generos de mai multe ori pe zi.

Gama Protect & Bronze activează producția naturală de melanină a pielii și astfel îți oferă un bronz frumos, sănătos și de durată.

nivea-sun-protect-and-bronze


GAMA NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

Descoperă gama de protecție solară care nu doar te protejează eficient de efectele nocive alea soarelui, dar te și ajută să te bronzezi frumos și sănătos!

SPRAY DE PROTECȚIE SOLARĂ ȘI BRONZARE CU PULVERIZATOR

Spray-ul NIVEA SUN Protect & Bronze asigură o protecție foarte eficientă și imediată UVA / UVB. În plus, datorită extractului natural de pro-melanină, stimulează procesul natural de bronzare a pielii. Astfel, pielea se va bronza frumos, uniform și sănătos. Utilizați-l în mod regulat pentru cele mai bune rezultate. Formula ușoară și non-grasă este rezistentă la apă și vine într-un format convenabil de tip spray. Poți alege spray cu pulverizator la 300 ml și FPS 30 sau spray de 200 ml, cu FPS 20, 30 sau 50. Folosește-l pe cel potrivit nevoilor tale si bucură-te de un bronz frumos și sănătos.

nivea-sun-protect-and-bronze

nivea-sun-protect-and-bronze

ULEI-SPRAY PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ ȘI BRONZARE

Uleiul-spray de protecție solară și bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze oferă o protecție eficientă împotriva razelor UVA/UVB și conține extract de Pro-melanină din plante ce accelerează procesul natural de bronzare al pielii prin stimularea producției de melanină proprie pielii (teste in vitro). În plus, formula nu conține autobronzant și este rezistentă la apă. Produsul este disponibil în varianta cu FPS 20 și 30, așa că alege-l pe cel care ți se potrivește și bucură-te de un bronz frumos, de durată!

LOŢIUNE DE PROTECȚIE SOLARĂ ȘI BRONZARE FPS 30

Oferind protecție imediată UVA și UVB, loțiunea de protecție solară și bronzare conține extract de Pro-melanină din plante ce accelerează procesul natural de bronzare al pielii prin stimularea producției de melanină proprie pielii (teste in vitro). În plus, formula specială are grijă de hainele tale, reducând intensitatea petelor albe după spălare. Loțiunea este disponibilă în mai multe variante cu FPS diferit: 20, 30 și 50.

nivea-sun-protect-and-bronze

nivea-sun-protect-and-bronze

1. ACTIVEAZĂ

Stimulează procesul natural de bronzare a pielii.

nivea-sun-protect-and-bronze

2. PROTEJEAZĂ

Oferă protecție instantă împotriva razelor UVA/UVB.


FORMULĂ DE INCREDERE, ATÂT PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ, CÂT ȘI PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII

nivea-sun-protect-and-bronze

1. PROTECȚIE IMEDIATĂ UVA

Razele UVA ajung până în straturile profunde ale pielii și pot cauza alergii solare sau apariția semnelor de îmbătrânire.

nivea-sun-protect-and-bronze

2. PROTECȚIE IMEDIATĂ UVB

Razele UBV penetrează straturile superioare ale pielii. În afară de câteva efecte pozitive pe care le au, o expunere prea mare la ele poate cauza arsuri solare și chiar cancer de piele.

nivea-sun-protect-and-bronze

3. REZISTENȚĂ LA APĂ

Formula rezistentă la apă îți permite să te bucuri de soare chiar și când ești apă. De exemplu, după două băi a câte 20 de minute în piscină, formula de protecție solară oferă cel puțin 50% din factorul de protecție aplicat inițial.

nivea-sun-protect-and-bronze

4. HIDRATARE INTENSĂ

Expunerea la soare deshidratează pielea. Formula NIVEA SUN restabilește nivelul de hidratare a pielii, oferindu-i în același timp stimularea de care are nevoie pentru un bronz frumos și protecție împotriva îmbătrânirii premature.

nivea-sun-protect-and-bronze

5. SENZAȚIE DE CATIFELARE

Toate produsele de protecție solară NIVEA SUN conțin o selecție optimă de uleiuri hidratante și emolienți. În acest mod, după fiecare aplicare, pielea rămâne catifelată, fără senzație aspră sau uscată.


Inovație

FORMULĂ ANTI-PETE*

nivea-sun-protect-and-bronze

HAINE FĂRĂ PETE

Tuturor ne place să purtăm haine albe vara, mai ales când suntem la plajă. Însă, hainele deschise la culoare sunt cele mai predispuse la apariția petelor galbene după folosirea produselor de protecție solară. Tocmai de aceea, gama NIVEA SUN Protect & Bronze are o formulă inovatoare Anti-Pete care contribuie la reducerea petelor de pe haine*. Așa că alege-ți ținutele preferate de vară și bucură-te de soare oriunde ai fi! Atât pielea, cât și hainele tale sunt protejate.

*Formula protejează hainele, reducând intensitatea petelor după spălare.


Sfaturi de la experţii NIVEA

De 55 de ani, NIVEA cercetează și inovează pentru ca tu și cei dragi să vă puteți bucura de soare în siguranță. Experții NIVEA Sun îți dezvăluie mai multe despre știința din spatele protecției solare!

Care sunt cele mai importante reguli de protecție solară?

1. PROTECȚIA SOLARĂ NU ESTE DOAR PENTRU VACANȚA LA MARE

În parc, în oraș, la o plimbare scurtă sau în drum spre birou, e important să îți protejezi pielea. Radiațiile UV ajung oriunde, nu doar la plajă!

2. REAPLICĂ PROTECȚIA SOLARĂ ÎN MOD CONSTANT

Dacă stai mai mult timp la soare, ține protecția solară la îndemână! Pentru a-și păstra eficiența, este recomandată reaplicarea ei la fiecare două ore sau chiar mai des dacă intri în apă sau te ștergi cu prosopul.

3. FOLOSEȘTE FACTORUL DE PROTECȚIE SOLARĂ POTRIVIT PIELII TALE

Una dintre cele mai frecvente greșeli este să folosim o loțiune cu FPS mai mic de teamă că nu ne vom mai bronza. Chiar dacă folosești un produs cu FPS maxim, lumina ajunge în continuare la piele, însă efectele nocive ale radiațiilor UV sunt eliminate. Astfel, vei obține un bronz sănătos și de durată.

4. APLICĂ O CANTITATE SUFICIENTĂ DE LOȚIUNE DE PROTECȚIE SOLARĂ

Folosirea cantității corecte a produsului de protecție solară este la fel de importantă precum alegerea unui FPS corect. Pentru a obține efectul optim de protecție solară ar trebui să aplici 2mg/cm² de produs. Pentru un adult, acest lucru înseamna aproximativ 36 de grame (6 lingurițe).

Ce este factorul de protecție solară?

Nu știi sigur ce înseamnă numerele de pe cremele și loțiunile de protecție solară? NIVEA are răspunsul! Află cum te poți bucura în siguranță de o zi la soare cu factorul de protecție solară care ți se potrivește!

Ce alegem: o cremă de zi pentru ten cu FPS sau o cremă de protecție solară?

NIVEA Sun îți arată, cu ajutorul camerei UV, diferențele dintre o cremă de zi pentru ten cu FPS și o cremă de protecție solară. Află din video ce tip de produs este un prieten de încredere pentru o zi la plajă! 

ÎNGRIJIREA SOLARĂ CORECTĂ PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

Pielea este cel mai mare organ al corpului și are un rol esențial în sănătatea organismului. Cu cât o protejezi mai bine, cu atât îți protejezi mai bine organismul.

Cum funcționează filtrele UV

Produsele de protecție solară conțin mai multe tipuri de filtre UV, pentru a proteja pielea împotriva unui spectru cât mai larg de radiații UVA și UVB.

DESPRE SOARE ȘI PROTECȚIE SOLARĂ

Soarele. Un cuvânt pe care îl asociem cu vara, cu distracția în aer liber, cu zilele la plajă... cu fericirea. Însă, cu toții știm că pe lângă un bronz frumos și o stare de bine, soarele poate avea și efecte neplăcute asupra pielii cum ar fi arsurile solare, semnele de îmbătrânire și mai multe.

De ce factor de protecție solară am nevoie?

Factorul de protecție solară determină cât de eficientă este o cremă de protecție solară și cât timp îți va proteja pielea. Află cum să calculezi valoarea factorului de protecție solară pentru pielea ta.

Despre soare și protecție solară
Un interviu cu Dr. Reto Peirano,
Directorul de laborator Beiersdorf pentru NIVEA Sun

Soarele. Un cuvânt pe care îl asociem cu vara, cu distracția în aer liber, cu zilele la plajă... cu fericirea. Însă, cu toții știm că pe lângă un bronz frumos și o stare de bine, soarele poate avea și efecte neplăcute asupra pielii cum ar fi arsurile solare, semnele de îmbătrânire și mai multe.

Dr. Reto Peirano, Directorul de laborator Beiersdorf pentru NIVEA SUN ne spune cum ne putem bucura de soare fără ca pielea noastră să aibă de suferit, de ce protecția solară este atât de importantă și cum să alegem un produs bun de protecție solară.

Cele mai frecvente mituri despre soare și protecție solară

Ne dorim să petrecem cât mai mult timp afară și să ne bucurăm de soare. Acest lucru are însă uneori și efecte neplăcute asupra pielii. Descoperă 7 dintre cele mai frecvente mituri despre soare și protecție solară: 

 • Pielea înroșită sau arsă se va transforma în bronz
 • Când vezi că pielea devine roșie, trebuie doar să stai câteva ore la umbră și apoi te poți întoarce la plajă
 • Filtrele UV minerale sunt mai bune decât filtre UV organice
 • Protecția eficientă are nevoie DOAR de un FPS ridicat
 • Dacă stai la umbră sau sub umbrelă, pielea nu se arde
 • Dacă este înnorat nu este necesară protecția solară
 • Prin reaplicarea protecției solare se ajunge obținerea unei protecții de 100% 

Dar și principii esențiale pe care trebuie să le rețineți atunci când utilizați protecția solară: 

 • Folosiți o cantitate potrivită de protecție solară 
 • Reaplicați produsul din 2 în 2 ore, cel puțin 
 • Protejați zonele cele mai expuse la radiații UV 
 • La prânz, nu stați în locuri însorite 
 • Un nivel ridicat de FPS nu oprește bronzarea 


CÂȘTIGĂ O VACANȚĂ CU AUTORULOTA!

 

Cu protecția solară potrivită pentru tine și cei dragi, te poți bucura de soare oriunde îți dorești! Iar dacă te înscrii în campania promoțională NIVEA SUN, poți câștiga o vacanță cu autorulota alături de cei dragi, să profitați împreună de razele soarelui și să obțineți un bronz frumos și sănătos.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi minim un produs NIVEA SUN, potrivit pentru pielea ta, și să înscrii codul bonului alături de datele tale personale în site-ul de campanie.

nivea-sun