NIVEA SUN:
PROTECȚIA TA SOLARĂ DE ÎNCREDERE ȘI UN BRONZ SUPERB

Alege protecția solară superioară

BUCURĂ-TE DE SOARE FIE CĂ EȘTI LA MARE, LA MUNTE SAU ÎN GRĂDINĂ

E vară, deci activitățile se mut afară! 

Sportul e mai distractiv în aer liber,  pauzele sunt mai dulci când te încarci de la soare și sesiunile de plajă parcă sunt mai relaxante. O știm și noi, și voi – soarele te face mai fericit! S-a dovedit chiar și științific: conform cercetărilor, soarele stimulează sistemul imunitar, susține circulația, metabolismul și starea de bine. 

Pe de altă parte, radiațiile UVB stimulează producția de melanină responsabilă pentru bronz, dar pot provoca și arsuri și chiar și deteriorarea ADN-ului. Radiațiile UVA pot cauza chiar și alergii solare și sunt principalele vinovate pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

Vrem să ne bucurăm doar de ce e bun din soare, de aceea ne protejăm cu cremele de protecție solară potrivite pielii noastre! 

UN BRONZ FRUMOS, DE DURATĂ, CU NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

Toate produsele NIVEA SUN conțin un sistem eficient de filtre UVA/UVB pentru protecție imediată – potrivită pentru toate tipurile de piele. 

În plus, gama Protect & Bronze stimulează procesul natural de bronzare a pielii și astfel asigură un bronz frumos, de durată. Pentru a-ți proteja pielea, îți recomandăm să folosești o cantitate generoasă de protecție solară și să eviți expunerea directă la soare între 11 AM și 3 PM. Ține cont că protecția solară își reduce foarte mult efectele dacă înoți, transpiri sau schimbi hainele. Ai grijă să o aplici de mai multe ori pe zi într-un strat generos. 

 

nivea-sun-protect-and-bronze


GAMA NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

Descoperă gama de protecție solară care nu doar te protejează eficient de efectele nocive ale soarelui, dar te și ajută să te bronzezi frumos și sănătos!

Spray-ul de protecție solară și bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze

Spray-ul de protecție solară și bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze asigură o protecție foarte eficientă și imediată împotriva razelor UVA/UVB. 

Conține extract de pro-melanină din plante, care accelerează procesul natural de bronzare, prin stimularea producției de melanină proprie pielii (teste in vitro). Astfel, bronzul tău va fi frumos, uniform și sănătos. 

Are o formulă ușoară și non-grasă, rezistentă la apă și vine într-un format convenabil de tip spray. Poți alege spray cu pulverizator la 270 ml, FPS 30 sau spray de 200 ml, cu FPS 20, 30 sau 50. Folosește-l pe cel potrivit nevoilor tale și bucură-te de un bronz frumos și sănătos.

În plus, formula este prietenoasă atât cu tine, cât și cu mediul: nu conține filtre UV Octinoxate, Oxybenzone, Octocrylene, și nici Microplastic.

 

Uleiul-spray de protecție solară și bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze

Uleiul-spray de protecție solară și bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze îți oferă protecție eficientă împotriva razelor UVA/UVB, în timp ce te ajută să obții un bronz frumos, intens și sănătos. 

Conține extract de pro-melanină din plante, care accelerează procesul natural de bronzare, prin stimularea producției de melanină proprie pielii (teste in vitro). Astfel, bronzul tău va fi frumos, uniform și sănătos. 

Are o formulă ușoară și non-grasă, rezistentă la apă și vine într-un format convenabil de tip spray, disponibil în varianta cu FPS 20 și cu FPS 30. Alege-l pe cel care ți se potrivește și bucură-te de un bronz frumos, de durată!

În plus, formula este prietenoasă atât cu tine, cât și cu mediul: nu conține filtre UV Octinoxate, Oxybenzone, Octocrylene, și nici Microplastic.

 

Loțiunea de protecție solară și bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze cu FPS 30

Loțiunea de protecție solară și bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze cu FPS 30 îți oferă protecție de încredere și imediată împotriva razelor UVA/UVB și în același timp ce te ajută să obții un bronz frumos, intens și sănătos.

Conține extract de pro-melanină din plante, care accelerează procesul natural de bronzare, prin stimularea producției de melanină proprie pielii (teste in vitro). Astfel, vei obține un bronz frumos, uniform și sănătos. 

Loțiunea are o formulă ușoară și non-grasă, rezistentă la apă.

Nu conține filtre UV Octinoxate, Oxybenzone, Octocrylene, și nici Microplastic. Formulă biodegradabilă 82%.

 

nivea-sun-protect-and-bronze

1. ACTIVEAZĂ

Stimulează procesul natural de bronzare a pielii.

nivea-sun-protect-and-bronze

2. PROTEJEAZĂ

Oferă protecție instantă împotriva razelor UVA/UVB.


FORMULĂ DE INCREDERE, ATÂT PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ, CÂT ȘI PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII

nivea-sun-protect-and-bronze

1. PROTECȚIE IMEDIATĂ UVA

Razele UVA pătrund chiar și în straturile profunde ale pielii și pot cauza alergii solare și grăbesc procesul de îmbătrânire a pielii

nivea-sun-protect-and-bronze

2. PROTECȚIE IMEDIATĂ UVB

Razele UVB penetrează straturile superioare ale pielii. Deși există un număr de efecte pozitive, o expunere prea mare la ele poate cauza arsuri solare și chiar cancer de piele.

nivea-sun-protect-and-bronze

3. REZISTENȚA LA APĂ

Formula rezistentă la apă te protejează chiar și când ești în apă. De exemplu, după 2 băi a câte 20 de minute, formula de protecție solară oferă cel puțin 50% din factorul de protecție aplicat inițial.

nivea-sun-protect-and-bronze

4. HIDRATARE INTENSĂ

Expunerea la soare deshidratează pielea. Formula NIVEA SUN restabilește nivelul de hidratare al pielii în timp ce îi oferă și stimularea de care are nevoie pentru un bronz frumos și protecție împotriva îmbătrânirii premature.

nivea-sun-protect-and-bronze

5. SENZAȚIE DE CATIFELARE

Gama NIVEA SUN conține o selecție optimă de uleiuri hidratante și emolienți ce lasă pielea catifelată, fără senzație aspră sau uscată.


Sfaturi de la experţii NIVEA

De 55 de ani, NIVEA cercetează și inovează pentru ca tu și cei dragi să vă puteți bucura de soare în siguranță. Experții NIVEA Sun îți dezvăluie mai multe despre știința din spatele protecției solare!

Care sunt cele mai importante reguli de protecție solară?

1. PROTECȚIA SOLARĂ NU ESTE DOAR PENTRU VACANȚA LA MARE

Radiațiile UV ajung oriunde, nu doar pe plajă! Protejează-ți pielea de fiecare dată când te expui soarelui, în oraș, în drum spre birou sau în parc. 

2. REAPLICĂ PROTECȚIA SOLARĂ ÎN MOD CONSTANT

Pentru a-ți asigura eficiența maximă a produselor, ține protecția solară la îndemână! Este recomandată reaplicarea cremelor la fiecare două ore sau chiar mai des dacă intri în apă sau te ștergi cu prosopul.

 

3. FOLOSEȘTE FACTORUL DE PROTECȚIE SOLARĂ POTRIVIT PIELII TALE

Una din cele mai frecvente greșeli este să folosim o loțiune cu FPS mai mic de teamă că nu ne bronzăm. Însă acesta este doar un mit. Folosind un produs cu FPS maxim permite luminii să ajungă la piele, în timp ce elimină efectele nocive ale radiațiilor UV. Astfel se obține un bronz sănătos și de durată.

4. APLICĂ O CANTITATE SUFICIENTĂ DE LOȚIUNE DE PROTECȚIE SOLARĂ

Primul pas este să alegi un produs de protecție solară adecvat nevoilor și pielii tale. Apoi, asigură-te că folosești o cantitate suficientă de protecție solară. Pentru a obține efectul optim de protecție, ar trebui să aplici 2mg/cm2 de produs. Aproximativ 36 de grame (6 lingurițe) pentru un adult.

Ce este factorul de protecție solară?

Nu știi sigur ce înseamnă numerele de pe cremele și loțiunile de protecție solară? NIVEA are răspunsul! Află cum te poți bucura în siguranță de o zi la soare cu factorul de protecție solară care ți se potrivește!

CE ALEGEM: O CREMĂ DE ZI PENTRU TEN CU FPS SAU O CREMĂ DE PROTECȚIE SOALRĂ?

NIVEA SUN, o cameră de filmat și mistere rezolvate! Află din video diferențele dintre o cremă de zi pentru ten cu FPS și o cremă de protecție solară și care ar fi aliatul tău la plajă!

ÎNGRIJIREA SOLARĂ CORECTĂ PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

Pielea este cel mai mare organ al corpului și are un rol esențial în sănătatea organismului. Cu cât o protejezi mai bine, cu atât îți protejezi mai bine organismul.

Cum funcționează filtrele UV

Produsele de protecție solară conțin mai multe tipuri de filtre UV, pentru a proteja pielea împotriva unui spectru cât mai larg de radiații UVA și UVB.

DESPRE SOARE ȘI PROTECȚIE SOLARĂ

Soarele. Un cuvânt pe care îl asociem cu vara, cu distracția în aer liber, cu zilele la plajă... cu fericirea. Însă, cu toții știm că pe lângă un bronz frumos și o stare de bine, soarele poate avea și efecte neplăcute asupra pielii cum ar fi arsurile solare, semnele de îmbătrânire și mai multe.

De ce factor de protecție solară am nevoie?

Factorul de protecție solară determină cât de eficientă este o cremă de protecție solară și cât timp îți va proteja pielea. Află cum să calculezi valoarea factorului de protecție solară pentru pielea ta.

Despre soare și protecție solară
Un interviu cu Dr. Reto Peirano,
Directorul de laborator Beiersdorf pentru NIVEA Sun

Soarele. Un cuvânt pe care îl asociem cu vara, cu distracția în aer liber, cu zilele la plajă... cu fericirea. Însă, cu toții știm că pe lângă un bronz frumos și o stare de bine, soarele poate avea și efecte neplăcute asupra pielii cum ar fi arsurile solare, semnele de îmbătrânire și mai multe.

Dr. Reto Peirano, Directorul de laborator Beiersdorf pentru NIVEA SUN ne spune cum ne putem bucura de soare fără ca pielea noastră să aibă de suferit, de ce protecția solară este atât de importantă și cum să alegem un produs bun de protecție solară.

Despre soare și protecție solară

concepții greșite despre soare și protecție solară

CELE MAI FRECVENTE MITURI DESPRE SOARE ȘI PROTECȚIE SOLARĂ

Soarele ne influențează starea de spirit și fericirea. Nu e de mirare că vrem să petrecem cât mai mult timp afară și să ne bucurăm de el. Dar acest lucru are însă și efecte nocive asupra pielii noastre uneori.

Descoperă 7 dintre cele mai frecvente mituri despre soare și protecție solară:

 • Pielea înroșită sau arsă se va transforma în bronz
 • Când vezi că pielea devine roșie, trebuie doar să stai câteva ore la umbră și apoi te poți întoarce la plajă
 • Filtrele UV minerale sunt mai bune decât filtre UV organice
 • Protecția eficientă are nevoie DOAR de un FPS ridicat
 • Dacă stai la umbră sau sub umbrelă, pielea nu se arde
 • Dacă este înnorat nu este necesară protecția solară
 • Prin reaplicarea protecției solare se ajunge obținerea unei protecții de 100% 

DAR ȘI PRINCIPII ESENȚIALE PE CARE TREBUIE SĂ LE REȚII ATUNCI CÂND UTILIZEZI PROTECȚIA SOLARĂ:

 • Folosește o cantitate potrivită de protecție solară 
 • Reaplică produsul din 2 în 2 ore, cel puțin 
 • Protejează zonele cele mai expuse la radiații UV  
 • Nu sta în bătaia directă a soarelui în perioada de foc a prânzului
 • Un nivel ridicat de FPS nu oprește bronzarea
 


PROMOŢII NIVEA

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT!

Cumpără produse NIVEA SUN din magazinele dm și poți câștiga premii pentru tine și cei mici. Produsele NIVEA SUN pentru adulți îți aduc garantat un șampon uscat NIVEA, iar produsele NIVEA SUN pentru copii îți aduc garantat un gel de duș NIVEA pentru copii.

Perioada campaniei este: 14.07 - 1.08.2022 iar regulamentul poate fi consultat aici si aici.

 
 

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT!

Vino în magazinele Carrefour, cumpără minim 1 produs NIVEA SUN și poți câștiga instant: o geantă tip troller, un joc Darts de plajă, o geantă de plajă NIVEA, jucării de plajă sau produse NIVEA.

Perioada campaniei este: 16.06-03.08.2022, iar regulamentul campaniei este disponibil aici si aici.

 

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT!

Cumpără produse NIVEA SUN în perioada 1 iunie - 31 august 2022 și poți câștiga pe loc o minge gonflabilă, un prosop de plaja, o geanta de plajă, o găletușă de nisip cu jucării sau un gel de duș NIVEA.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT!

Cumpără produse NIVEA SUN în perioada 15 mai - 31 august 2022 și poți câștiga pe loc o minge gonflabilă, un prosop de plajă, o geanta de plajă, o găletușă de nisip cu jucării, un zmeu pentru copiii cu suprafață de colorat și creioane sau o pernă de plajă gonflabilă.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT!

 

Cumpără din magazinele dm 1 produs NIVEA SUN și primești instant o geantă de plaja, o pernă de plajă, un prosop de plajă sau un cupon de reducere de 10 ron.

Campania se desfășoară în perioada: 1.06 - 12.07.2022, iar regulamentul este disponibil aici.