Primul pas pentru o coafură perfectă: baza de coafare potrivită!

Descoperă gama NIVEA Styling Primers!

CE ESTE O BAZĂ DE COAFARE?

Dacă ești pasionată de make-up, folosești cu siguranță o bază care să te ajute să îți creezi un machiaj rezistent toată ziua. Același lucru este valabil și când vine vorba de coafarea părului. Astfel, primerul pentru styling funcționează la fel ca cel pentru machiaj: te ajută să îți creezi look-ul preferat, apoi îl menține așa pentru mai mult timp.

Practic, primerul se folosește după spălare, pentru a-ți pregăti părul de styling. Oferă protecție termică eficientă și previne efectele neplăcute alte factorilor de mediu asupra părului. În plus, poți folosi primerul atât singur, cât și înainte de a folosi alte produse de aranjare a părului.

Primerele din gama de styling de la NIVEA vin în trei variante diferite: pentru păr drept, pentru păr cu volum și pentru păr creț.

Care sunt beneficiile unui primer pentru styling?

FIXARE: Fie că ai o zi plină cu multe activități sau ai avut o noapte lungă cu mult dans, părul tău va sta așa cum îți place, pentru mult timp!

PROTECȚIE TERMICĂ: Poți folosi fără griji uscătorul de păr, ondulatorul sau placa, pentru că primerul îți protejează termic părul și îi oferă un aspect sănătos.

ÎNGRIJIRE INTENSIVĂ: Formula inovatoare oferă părului hidratarea de care are nevoie pentru a arăta strălucitor și mătăsos!

Câțiva pași simpli pentru un păr perfect aranjat, cu un look natural care durează!

PASUL 1: PREGĂTEȘTE-ȚI PĂRUL

 

Înainte să aplici primerul pentru styling, e important să îți pregătești părul.

Cum faci asta: îl speli cu șamponul potrivit pentru tine, aplici balsam și usuci ușor cu un prosop.

Atenție: nu usca părul complet! Piaptănă-l cu un pieptăn sau o perie.

Rotește aplicatorul primerului și agită puternic produsul.

Astfel, formula va fi complet omogenă și gata să îți îngrijească părul.

PASUL 2: APLICĂ PRIMERUL

 

Urmează aplicarea: toarnă puțin produs în palmă, apoi amestecă-l masându-ți palmele și aplică pe păr.

Începe prin masajul rădăcinilor.

Apoi, continuă să aplici pe lungime și finisează aplicând și pe vârfuri.

Ca să te bucuri de rezultate perfecte, este important ca primerul să fie aplicat pe tot părul, în mod uniform!

PASUL 3: USUCĂ PĂRUL

După ce primerul este aplicat corect pe tot părul, este timpul pentru uscare!

Pentru un rezultat perfect, usucă-ți părul folosind o perie și un uscător.

Rotește șuvițele de păr pe perie, apoi usucă de la rădăcini spre vârfuri.

Poți face asta și cu o perie rotativă.

Părul tău este gata! Fie că îl lași așa cum este, fie că vei continua să îl aranjezi cu un ondulator sau o placă, acesta va avea un aspect sănătos și strălucitor.

ALEGE-L PE CEL POTRIVIT PENTRU TINE!

Păr drept, cu volum sau creț? Descoperă gama de primere NIVEA Styling și află care sunt beneficiile fiecăruia!

NIVEA STYLING PRIMER PENTRU PĂR CU VOLUM

Dacă îți dorești un look care să îți ofere și mai mult volum natural, atunci primerul pentru păr cu volum de la NIVEA este perfect pentru tine!

Formula inovatoare oferă părului startul de care are nevoie pentru a fi aranjat cu mai mult volum: hidratare, fixare naturală, fără senzație lipicioasă și protecție termică până la 220°C. Tot ce trebuie să faci este să îl aplici pe părul umed, să usuci și să te bucuri de un păr cu volum care durează, gata de aranjat așa cum îți place!

NIVEA STYLING PRIMER PENTRU PĂR CREȚ

Primul pas pentru o coafură cu bucle bine definite: o bază de coafare care te ajută să îți aranjezi mai ușor buclele rebele! Descoperă noul primer de la NIVEA pentru păr creț sau cu bucle: formula invovatoare cu particule hrănitoare din ulei uscat hidratează și oferă protecție termică până la 220°C și te ajută la modelarea buclelor.

Astfel, te bucuri de bucle definite, care pot fi aranjate ușor! În plus, părul capătă un aspect sănătos, fără senzație grasă sau lipicioasă.

NIVEA STYLING PRIMER PENTRU PĂR DREPT

Cea mai mare provocare care apare când vrei o coafură cu păr drept: firele rebele și electrizarea. Ca să le eviți, folosește primerul de styling pentru păr drept de la NIVEA. După ce aplici pe părul umed, uniformizează până la vârfuri, apoi usucă părul și te vei bucura de un păr perfect drept, fără senzație lipicioasă și aspect încărcat!

Dacă îți dorești un look mai natural, poți usca părul cu uscătorul, iar dacă vrei un aspect mai elegant, poți folosi și placa. Indiferent ce alegi, protecția termică de până la 220°C îți va păstra aspectul sănătos al părului.

Află mai multe despre noua gamă de styling de la NIVEA!

Descoperă noile spray-uri modelatoare, primerele și spumele dense de păr și află cum să le folosești ca să te bucuri mereu de un păr aranjat așa cum îți place!

GAMA NIVEA STYLING PENTRU PĂR CU VOLUM

GAMA NIVEA STYLING PENTRU PĂR DREPT

GAMA NIVEA STYLING PENTRU PĂR CREȚ

SFATURI INTERESANTE PENTRU TINE