TESTEAZĂ ÎNGRIJIREA CU ACID HIALURONIC PUR [HA]!

ÎNSCRIE-TE ȘI CÂȘTIGĂ UNUL DINTRE CELE 50 DE KITURI HYDRA SKIN EFFECT!

MAXIMIZEAZĂ-ȚI POTENȚIALUL

AI ÎNCREDERE ÎN TINE ȘI INVESTEȘTE TIMP ÎN PASIUNEA TA!

 

 

Femeile au toate calitățile de care au nevoie pentru a performa în domeniile în care își doresc și pentru a-i inspira pe cei din jurul lor. Tot ce au nevoie este să realizeze ce potențial uriaș au și să îl activeze.

Tocmai de aceea, ne-am propus să le susținem cu îngrijirea potrivită: noua gamă NIVEA Hydra Skin Effect, care activează producția tenului de acid hialuronic, de la interior spre exterior.

Spune-ne și tu cum îți maximizezi potențialul și poți testa gama!


CÂȘTIGĂ

 

Bucură-te de hidratare 72h, care te va susține zi de zi să îți dezvolți pasiunile!

Tot ce trebuie să faci este să ne spui cum îți maximizezi potențialul, adică care este acel lucru care te ambiționează și inspiră să fii cea mai bună versiune a ta. Poate e vorba de un anumit ritual de îngrijire, o superstiție, o rutină sport sau chiar un mod de gândire. Descrie-ne în formularul de mai jos, lasă-ne datele tale și înscrie-te în campanie! Poți câștiga unul dintre cele 50 de kituri formate din gelul-cremă revitalizant de zi, serumul intensiv și fiolele tratament.

Concursul se desfășoară între 28.04 - 10.05 și poți consulta Regulamentul aici.

ÎNSCRIE-TE


Dacă dorești ca datele tale să fie șterse din baza de date a Beiersdorf, te rugăm să ne trimiți un mesaj la această adresă, folosind formularul și selectând “Altele” în câmpul de Subiect. Ștergerea datelor tale personale va avea ca rezultat eliminarea ta din orice concursuri, promoții sau mesaje din partea Beiersdorf. 

 
*Câmpuri obligatorii