nivea-creme-care-t

NOU DE LA NIVEA: CREMA TA WOW, ACUM ȘI CU EXTRACT DE ALOE VERA

Are grijă de pielea sensibilă, oferindu-i 100% hidratare și 0% senzație grasă!

NOU de la NIVEA

CREMA TA WOW, ACUM ȘI CU EXTRACT DE ALOE VERA

O piele frumoasă este o piele hidratată! Tocmai de aceea, noua cremă NIVEA Care are o formulă inovatoare cu extract de aloe vera, care reușește să îngrijească intensiv, fără să lase o senzație grasă. Rezultatul: o piele fină și hidratată!


Îngrijirea WOW

HIDRATARE INTENSIVĂ, FĂRĂ SENZAȚIE GRASĂ? DA, SE POATE!

Unele experiențe te surprind pozitiv și te fac să te simți minunat în pielea ta. Cu 100% hidratare, fără senzație grasă, cremele NIVEA Care fac parte din această categorie. Iar fiecare zi devine WOW atunci când ai grijă de tine și te simți bine în pielea ta.
Sunt atât de practice, încât le poți lua cu tine oriunde și le poți folosi pentru față, corp și mâini. Atât de lejere, încât intră repede în piele iar tu ești gata să te bucuri de o zi WOW! Alege-o pe cea potrivită pentru piele ta și bucură-te mereu de atingeri catifelate!
creme-care


Beneficii

INOVAȚIA NIVEA PENTRU O PIELE CARE ARATĂ ȘI SE SIMTE WOW LA ATINGERE!

creme-care

Tehnologie WOW

Efectul WOW al cremelor NIVEA Care se bazează pe o tehnologie inedită, care conține cristale hidratante. Datorită texturii ușoare, acestea se topesc și sunt absorbite instant, imediat după aplicare. Astfel, oferă o îngrijire intensivă, fără să lase o senzație grasă pe piele.

creme-care

Îngrijire pentru corp, mâini și față

Hidratare din cap până în picioare! Cremele NIVEA Care se aplică cu ușurință și se absorb rapid în piele, fiind perfecte pentru mâini, față și corp. În plus, sunt practice și te pot însoți oriunde, astfel încât să ai mereu o piele catifelată! Încearcă-le și pregătește-te să spui WOW!

creme-care

Formule delicate

Cremele din gamă sunt dezvoltate cu formule delicate, bazate pe ingrediente care hidratează pielea fără să o încarce. Astfel, crema clasică NIVEA Care conține cristale hidratante și glicerină, iar noua cremă NIVEA Care Soothing conține extract de aloe vera, un ingredient important pentru îngrijirea pielii sensibile.


Articole

AFLĂ TOTUL DESPRE ÎNGRIJIREA CARE TE FACE SĂ TE SIMȚI WOW

De ce hidratarea zilnică este atât de importantă și cum poți avea grijă de tine chiar și când ești pe fugă, pentru a te bucura de o piele catifelată și radiantă. Citește articolele pregătite de NIVEA, din grijă pentru pielea ta!
creme-care

SFATURI PENTRU O PIELE CATIFELATĂ

Află de la experții NIVEA ce poți face ca să #TeSimțiWOW în fiecare zi! Descoperă îngrijirea corectă și alte obiceiuri bune pentru ca pielea ta să radieze frumusețe iar tu să radiezi încredere în tine.

creme-care

CREMA HIDRATANTĂ PENTRU TOATE NEVOILE TALE

Majoritatea femeilor știu că o piele frumoasă necesită îngrijire, dar nu toate știu ce cremă care li se potrivește cel mai bine. Care este crema potrivită pentru tine?

creme-care

CREMA IDEALĂ PENTRU DIMINEȚI PE FUGĂ

Diminețile sunt de multe ori adevărate curse contracronometru, însă cu puțină grijă poți profita din plin de ele pentru a te simți bine în pielea ta întreaga zi. Află cum poți avea o rutină de dimineață mai eficientă!


Ce spun experții

INTERVIU CU DR. CHRISTIANE MEYER

MANAGER DIVIZIA DE DEZVOLTARE CREME DE UZ GENERAL ȘI PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI NIVEA Care oferă hidratare intensă şi de lungă durată fără a lasa o senzaţie de piele grasă. Dr. Meyer explică felul în care acţionează noua formulă.
creme-care

Cum a apărut noua formulă NIVEA Care?

Numeroase studii au demonstrat că majoritatea femeilor își doresc o soluţie simplă de îngrijire avansată a pielii, care să ofere hidratare în profunzime, fără să lase o senzaţie grasă pe piele. Odată cu NIVEA Care, cercetătorii Beiersdorf au descoperit o modalitate cu totul nouă de a oferi femeilor ambele lucruri - o cremă care asigură o îngrijire în profunzime, de lungă durată  şi care se absoarbe rapid: un produs special conceput pentru femeia modernă.

Care sunt diferențele dintre NIVEA Care, crema clasică NIVEA Creme și NIVEA Soft? Care este crema potrivită pentru fiecare tip de piele?

Formula cremei clasice NIVEA CREME oferă îngrijire şi protecţie, prin aplicarea unei pelicule protectoare la nivelul pielii. Este ideală pentru toată familia, de la adulţi până la cei mici, iar efectul de hidratare este adecvat tuturor tipurilor de piele. Spre deosebire de aceasta, NIVEA Soft oferă pielii îngrijire şi o senzaţie de prospeţime, asemănătoare unei ploi calde de vară. Aşadar, formula sa se potriveşte cel mai bine tinerilor, deoarece răspunde tuturor cerinţelor pielii lor. Dar pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea noastră are nevoie de mai multă îngrijire şi hidratare pentru a se menţine catifelată. NIVEA Care oferă exact ceea ce are nevoie pielea unei femei moderne, care este în căutarea unei creme doar pentru ea: îngrijire şi hidratare intensă, fără senzaţie grasă pe piele, totul într-o singură cremă. Iar pielea ta se simte fantastic!

NIVEA Care conține conservanți?

NIVEA Care conţine conservanţi (parabeni) care împiedică dezvoltarea microorgnismelor. În absenţa conservanţilor, majoritatea produselor nu ar putea fi folosite prea mult timp după deschidere. Vinovate de acest lucru sunt microorganisme precum bacterii şi ciuperci prezente pe piele; în contact cu produsele cosmetice, pătrund în acestea şi se multiplică datorită conţinutului de apă. Parabenii şi alţi conservanţi inhibă dezvoltarea microbilor, împiedicând astfel alterarea produselor cosmetice. În acest mod, se pot garanta calitatea şi siguranţa produselor pentru îngrijirea pielii.

Este NIVEA Care potrivită pentru toate tipurile de piele?

Da, NIVEA Care se poate aplica pe toate tipurile de piele. A fost concepută pentru a oferi oricărui tip de piele aceeaşi îngrijire de încredere de la NIVEA. Crema a fost testată pe sute de consumatoare, din diferite regiuni ale globului, pentru a dovedi că NIVEA Care asigură o îngrijire optimă indiferent de condiţiile climaterice.

NIVEA Care conține și un factor de protecție solară?

NIVEA Care este produsul ideal pentru femeile care îşi doresc o soluţie de îngrijire a pielii simplă dar eficientă, o cremă numai a lor, de îngrijire generală. Produsul se axează pe îngrijirea tenului şi a corpului, oferind o hidratare în profunzime şi de lungă durată. Aşadar, NIVEA Care nu conţine niciun fel de filtre chimice, dar, întrucât are o formulă cu absorbţie extrem de rapidă, constituie o bază ideală pentru aplicarea unei creme de protecţie solară.