Arăți mai tânără indiferent de
vârstă!

DESCOPERĂ CELE 3 LUCRURI DE CARE AI NEVOIE CA SĂ ARĂȚI TÂNĂRĂ LA ORICE VÂRSTĂ!

E simplu să arăți tânără

Iubim lucrurile simple pentru că funcționează!

Pentru a lupta cu ridurile, tenul are nevoi diferite în funcție de vârsta ta. De aceea, NIVEA inovează prin Gama NIVEA Anti-rid Plus, care îți oferă 3 soluții simple ca să arăți tănără la orice vârstă:
anti-age-care-hidratare

Cele 3 soluții pentru un ten tânăr indiferent de vârstă

eficiență-anti-rid

Cele 3 soluții pentru un ten tânăr indiferent de vârstă

protecție-uv

Cele 3 soluții pentru un ten tânăr indiferent de vârstă

Anti-Wrinkle-Plus-gama-produse

Noua gamă anti-rid de la NIVEA îți oferă îngrijirea anti-rid eficientă, creată în funcție de vârsta ta: 35+, 45+, 55+.

Ca să te bucuri de un ten frumos mereu, primul pas este să descoperi care sunt nevoile lui și să îi oferi îngrijirea potrivită, ținând cont de vârsta ta. De aceea, noile creme Anti-Rid Plus de la NIVEA conțin formule eficiente de îngrijire, bazate pe doar 3 ingrediente simple alese special pentru fiecare segment de vârstă.


Strategia ta anti-rid

Simplitatea este cea mai bună strategie

Într-o lume în care lucrurile sunt mai complicate decât trebuie, este dificil să găsești soluții simple și eficiente pe care te poți baza mereu. De aceea, NIVEA îți simplifică strategia de îngrijire pentru un ten perfect în doar 3 reguli:

VÂRSTE DIFERITE, NEVOI DIFERITE

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, tenul nostru se schimbă. De aceea, este important să-i oferim cele mai eficiente ingrediente pentru a-i încuraja procesele de regenerare și pentru a-i suplimenta rezervele naturale de substanțe pe care nu le mai poate produce singur.

Anti-Rid-Plus-35

După 35 de ani, apar primele riduri fine în jurul ochilor, frunții și gurii. Nivelul de colagen scade, pielea se usucă și își pierde elasticitatea. Astfel, îngrijirea anti-rid se concentrează pe hidratare. Iar cele mai bune ingrediente sunt uleiul din sâmburi de struguri și Vitamina E.

Anti-Rid-Plus-45

După 45 de ani, metabolismul încetinește, iar tenul își pierde vizibil fermitatea. Ingredientele potrivite sunt uleiul din sâmburi de caise și uleiul de macadamia, care catifelează și oferă fermitate. În plus, pentru că tenul devine mai sensibil la soare, alege o cremă cu protecție UV.

Anti-Wrinkle-Plus-creams-55

După 55 de ani, nivelul de estrogen scade, iar tenul nu se mai poate regenera singur. De aceea, îngrijirea anti-rid trebuie să se concentreze pe revitalizare și hidratare intensivă. Ingredientele ideale pentru formula de îngrijire: uleiul de argan, uleiul de avocado și calciul.

Află din video cât de simplă poate fi îngrijirea anti-rid:


Sfatul specialiștilor

Părerea experților

Experții noștri își dedică timpul, pasiunea și cunoștințele pentru a găsi formula anti-rid care să funcționeze cel mai bine pentru tenul tău. Descoperă sfaturile lor pentru un ten tânăr indiferent de vârstă!

Cum se schimbă tenul pe măsură ce înaintăm în vârstă?
După 30 de ani, încep să apară primele riduri fine de expresie, pentru că ne folosim mușchii feței de aproximativ 15.000 de ori pe zi. În același timp, toleranța la stres ni se reduce, iar nivelul scăzut de colagen duce la un ten uscat, fără strălucire și aspru. Mai departe, după vârsta de 40 de ani, ne confruntăm cu alte probleme ale tenului: apariția ridurilor fixe de expresie, pierderea elasticității și fermității. Iar după 50 de ani, nivelul de estrogen scade, iar structura și aspectul pielii se schimbă. Stratul cornean devine mai gros, iar cele epidermice și subepidermice mai subțiri. Asta face ca circulația sângelui să fie mai înceată, iar pielea să primească mai puține substanțe nutritive, devenind uscată, sensibilă la factorii externi și fără elasticitate.

De ce am nevoie de ingrediente diferite pentru vârste diferite?

Simplu: pentru că structura pielii noastre se schimbă și pierde treptat funcțiile naturale care o mențin suplă și netedă. În prima etapă a îngrijirii împotriva ridurilor, ar trebui să ne concentrăm asupra suplimentării rezervelor de colagen și să folosim o formulă bazată pe hidratare intensivă dublată de ingrediente eficiente anti-rid. În cea de-a doua etapă, atunci când pielea are tendința de a "se lăsa", prioritatea noastră în îngrijirea anti-rid este să-i îmbunătățim fermitatea. Iar după 55 de ani, când pielea nu mai poate primi toate substanțele nutritive care trebuie regenerate zilnic, pune accentul pe revitalizare cu o formulă de hidratare intensă.

Care este formula de îngrijire recomandată femeilor de peste 35 de ani?

După 35 de ani, tenul are nevoie de uniformizarea ridurilor, dar și de hidratare intensă. Astfel, cele mai indicate ingrediente pentru formula anti-rid sunt uleiul de struguri care protejează și hidratează tenul în profunzime, dar și Vitamina E, un antioxidant natural care previne eficient îmbătrânirea cauzată de soare, ajută tenul să se regenereze și îi menține nivelul optim de hidratare. În ceea ce privește îngrijirea din timpul nopții, sunt indicate formule de îngrjire cu Panthenol, care susțin procesul de regenerare, îmbunătățesc capacitatea de absorbție și de reținere a apei în stratul cornean al epidermei.

 

 

Care este formula de îngrijire recomandată femeilor de peste 45 de ani?
Îngrijirea tenului după 45 de ani ar trebui să se concentreze pe fermitate și eficiență anti-rid. Astfel, poți folosi o cremă de zi cu ulei din sâmbure de caise care catifelează tenul și unt de shea care îl hidratează, îi întărește bariera naturală de protecție și îl protejează de razele ultraviolete. În plus, pentru o rutină completă de îngrijire, poți alege o cremă de noapte cu ingrediente care hidratează intens, ca uleiul de macadamia și Panthenol.

Care este formula de îngrijire recomandată pentru femeile de peste 55 de ani?
Formula de îngrijire pentru această vârstă ar trebui să îi ofere tenului exact ce are nevoie: netezirea ridurilor vizibile și revitalizare. Este indicat să folosești o cremă de zi cu următoarele ingrediente: ulei de argan care încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, calciu și filtre UV. În completare, poți alege o cremă de noapte cu ulei de avocado care restabilește bariera de protecție a pielii (la această vârstă, tenul începe să își piardă capacitatea e a se apăra de factorii externi) și Panthenol care susține procesele de regenerare celulară din timpul somnului.

Mai există și alte soluții simple pe care le pot folosi pentru a arăta tânără la orice vârstă?
Pe măsură ce înaintăm în vârstă, obiceiurile proaste au influențe mai mari asupra aspectului nostru: stresul, starea proastă, lipsa somnului, alimentația nepotrivită. De aceea, ele trebuie schimbate și optimizate. Astfel, pentru o stare de bine care se vede și la exterior indiferent de vârstă, este recomandat să ai o dietă sănătoasă, să faci mișcare și să îți alegi cu atenție produsele cosmetice. Pentru că o știm cu toții: cu cât vom începe de mai devreme să avem grijă de noi, cu atât vom arăta mai bine în viitor și ne va fi mai ușor să avem un aspect tânăr, indiferent de vârstă.

 

 


Testează

Testează formula de îngrijire pentru un ten tânăr la orice vârstă!

Ești gata să descoperi formula eficientă anti-rid pe care te poți baza? Înscrie-te și poți câștiga una dintre cele 30 de creme anti-rid NIVEA Plus pentru îngrijirea de zi și de noapte!

Campania de testare a noilor creme anti-rid NIVEA Plus s-a încheiat. Vezi aici lista câștigătorilor.

Regulament

Anti-Wrinkle-Plus-Range