naturally-good

BUCURĂ-TE DE 100% FRUMUSEȚE NATURALĂ ȘI CÂȘTIGĂ PREMII CU CARREFOUR!

FRUMUSEȚE NATURALĂ


Evidențiază-ți zilnic frumusetea naturală cu noile creme NIVEA Naturally Good!

Acestea conțin 99% ingrediente de origine naturală* și astfel, suntem 100% transparenți cu tine și tenul tău. Folosim ingrediente inspirate de natură pentru a crea produse eficiente, care să îți scoată în evidență frumusețea naturală a tenului.

Astfel, crema de zi este îmbogățită cu extract organic de aloe vera, iar cea de noapte cu ulei organic de argan. Folosite împreună, îi oferă tenului tot ce are nevoie pentru a fi hidratat, cu aspect sănătos și radiant.

În plus, dacă vei cumpăra una dintre creme și orice produs de îngrijire sau curățare pentru ten de la NIVEA din magazinele Carrefour, poți câștiga premii inspirate de natură!

*Ingredientele obținute din natură își păstrează mai mult de 50% din structura lor moleculară (starea naturală) chiar și după procesarea lor, incluzând apa

naturally-good


CÂȘTIGĂ PREMII INSPIRATE DE FRUMUSEȚEA NATURII!

nautrally-good

 

Cumpără orice cremă din gama NIVEA Naturally Good și un produs de îngrijire sau curățare pentru ten de la NIVEA din magazinele Carrefour, înscrie bonul pe site în perioada 30.07 – 5.08.2020 și poți câștiga prin tragere la sorți 1 weekend de relaxare în valoare de 2200 RON valabil 6 luni de la data emiterii, pentru două nopți de cazare cu mic dejun și cină la Pensiunea Atra Valea Doftanei.

Campania se desfășoară între 30.07 – 5.08. 2020 și poți consulta Regulamentul aici.

Campania s-a terminat. Câștigătorul weekend-ului de relaxare în valoare 2200 lei este: Statular Eugen.