Răsfață-ți pielea și simțurile!


DESCOPERĂ PE PIELEA TA ÎNGRIJIREA NIVEA CU PARFUM IREZISTIBIL!
Poartă cu tine întreaga zi senzația de piele extraordinar de catifelată și delicat parfumată.

NOU de la NIVEA

Un moment de relaxare pentru tine și pielea ta

Noua gamă de loțiuni pentru corp de la NIVEA îți trezește simțurile și îți oferă o senzație minunată care te însoțește întreaga zi: de fiecare dată când îi simți pe piele parfumul discret și efectul de catifelare, îți retrăiești momentul de răsfăț.

FLORI DE PORTOCAL & ULEI DE AVOCADO

Un parfum revigorant, care te duce cu gândul la o zi însorită de vacanță! Răsfățul e completat de hidratarea cu absorbție rapidă a uleiului de avocado. Rezultatul: o piele fină, care se asortează de minune cu o ținută lejeră!

FLORI DE CIREȘ & ULEI DE JOJOBA

Un parfum feminin, proaspăt și optimist. Se asortează de minune cu o ținută modernă, urbană, și cu o seară în oraș cu fetele. În plus, porți cu tine întreaga zi senzația minunată de hidratare și catifelare oferită de formula cu ulei de jojoba!

VANILIE & ULEI DE MIGDALE

Parfumul ispititor al vaniliei și hidratarea intensă oferită de uleiul de migdale sunt perfecte pentru o zi relaxată la plimbare, o ieșire la înghețată sau o seară cu prietenii.

TRANDAFIR & ULEI DE ARGAN

Un parfum delicat și o piele incredibil de catifelată, pentru momente speciale: parfumul de trandafir se asortează perfect cu serile în doi. Sau pur și simplu cu o stare de spirit romantică!


Momentul tău de răsfăț parfumat

Bucură-ți simțurile cu parfumul tău preferat!

MOMENTUL TĂU DE RĂSFĂȚ CU FLORI DE PORTOCAL

Îți prezentăm o nouă loțiune care îți va catifela pielea: loțiunea de corp cu flori de portocal și ulei de avocado e gata să îți ofere un moment de relaxare, în care gândul să îți fugă la o zi însorită de vacanță!

MOMENTUL TĂU DE RĂSFĂȚ PARFUMAT CU FLORI DE CIREȘ

Bucură-te de primăvară în orice anotimp! Acest parfum fresh și feminin vine într-o loțiune cu ulei prețios care se absoarbe rapid și te pregătește pentru noi experiențe! Loțiunea este disponibilă acum și în format de 400 ml, pentru și mai mult răsfăț.

MOMENTUL TĂU DE RĂSFĂȚ PARFUMAT CU VANILIE

Delicios, ispititor și reconfortant: parfumul de vanilie îți amintește de bucuriile simple ale copilăriei. Oferă-ți un moment doar al tău cu loțiunea de corp cu Vanilie și Ulei de Migdale și ești gata pentru o zi fără griji!

MOMENTUL TĂU DE RĂSFĂȚ PARFUMAT CU TRANDAFIR

Lasă-te învăluită de parfumul irezistibil al trandafirilor! Formula delicată intră imediat în piele, hidratează și îți oferă un moment doar al tău. Disponibilă și în format de 400 ml, pentru și mai multă grijă pentru pielea ta.

RĂSFĂȚ LA ÎNDEMÂNĂ CU PARFUM DE VANILIE

Pentru că le folosești zilnic ca să bifezi cele mai important saricini, mâinile tale merită îngrijirea delicată a uleiului de migdale și a vaniliei! Rezultatul: atingeri catifelate și o piele hidratată pentru 24h!


RĂSFĂȚ LA ÎNDEMÂNĂ CU PARFUM DE FLORI DE CIREȘ

Cu un parfum îmbietor și ulei de jojoba care se absoarbe rapid, crema de mâini are o formulă ușoară, care îți lasă mâinile fine întreaga zi! O poți lua cu tine oriunde, iar mâinile tale vor fi mereu frumoase.


Articole

AFLĂ MAI MULTE DESPRE CUM ÎȚI POȚI OFERI UN MOMENT DOAR AL TĂU

NIVEA ți-a pregătit articole despre îngrijirea din cap până în picioare și despre ingredientele hidratante de care pielea ta are nevoie pentru a fi mereu frumoasă.

Ulei de corp sau loțiune?

Pentru a te bucura de o piele catifelată, cu aspect sănătos și radiant, hidratarea zilnică este esențială. Descoperă beneficiile unice ale uleiurilor și loțiunii de corp!

Florile de cireș: un parfum unic

Află de ce parfumul proaspăt și delicat al florilor de cireș este atât de îndrăgit în întreaga lume și ce îl face perfect pentru momentul tău zilnic de răsfăț.

Spa la tine acasă

Momentul tău de răsfăț: muzică în surdină, lumina lumânărilor și un parfum delicat, irezistibil. Descoperă toate ingredientele pentru a-ți transforma baia într-un spa exclusivist.