Descoperă noua gamă de styling de la NIVEA

ȘI CÂȘTIGĂ UN USCĂTOR DE PĂR PHILIPS

CUMPĂRĂ CEL PUȚIN 2 PRODUSE DIN NOUA GAMĂ NIVEA STYLING DIN MAGAZINELE CARREFOUR

ȘI POȚI CÂȘTIGA UN USCĂTOR DE PĂR DE LA PHILIPS!

Campania s-a terminat! Verifică lista finală de câștigători dând click aici.

Cum participi

Descoperă noua gamă NIVEA STYLING, alege-ți produsele preferate și încearcă-le! Pentru că sezonul acesta TU ești în centrul atenției, meriți produsele care să te ajute să obții rapid look-ul dorit și care să îți protejeze în același timp și părul.

Dacă ai cumpărat cel puțin două dintre produsele NIVEA STYLING preferate pentru păr drept, cu volum sau pentru păr ondulat, din magazinele Carrefour, înscrie numărul bonului fiscal* în formularul de mai jos și poți câștiga unul din cele 35 de uscătoare de păr Philips!

Îți dorim succes!

 

Perioada promoției: 10 – 16 octombrie 2019.

Poți consulta aici regulamentul campaniei.

 

*Atenție: pentru ca înscrierea ta în concurs să fie validă, este esențial să păstrezi bonul care dovedește achiziția.

 

DESCOPERĂ PRIMELE PRODUSE DE STYLING CREATE SPECIAL PENTRU TIPUL TĂU DE PĂR

Păr perfect drept, volum care durează sau bucle definite? Obține lookul preferat cu noua gamă NIVEA Styling care conține pentru prima dată primer, mousse & spray modelator pentru păr drept, cu volum sau ondulat. Pentru că știm că atunci când părul îți stă bine, poți reuși orice!

 

Cu noua gamă de produse de styling de la NIVEA poți obține look-ul dorit mai simplu ca niciodată și îți protejezi părul în același timp. Volum de durată, ondulat sau drept? Tu trebuie doar să alegi stilul preferat.