carrefour-ncp

Câștigă premii prin care #aigrijadepasiuniletale!

GRIJĂ PENTRU PASIUNILE TALE


promo-carrefour

În ultima perioadă, ai petrecut mai mult timp cu tine, ți-ai dedicat momente de răsfăț, te-ai gândit la cum să te dezvolți și ți-ai descoperit sau redescoperit pasiuni. Noi am fost alături de tine oferindu-ți mici momente de grijă pentru fiecare zi: dușuri energizante, demachiere delicată, catifelare pentru piele, măști relaxante pentru ten și multe altele.

 

În continuare, îți rămânem aproape, inspirându-te să ai grijă de hobby-urile care îți fac fiecare zi mai frumoasă. Fie că e vorba de machiaj, grădinărit, sport, pictură sau gătit, poți câștiga premii care îți susțin pasiunile! Ți-am pregătit kituri speciale formate din accesorii și produse de îngrijire, care vor avea grijă de tine.


CÂȘTIGĂ

LASĂ-TE INSPIRAT CU NIVEA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII!

Cumpără din Carrefour oricare 2 produse NIVEA, înscrie bonul prin SMS la 1889 și poți câștiga instant produse NIVEA sau kituri formate din produse și accesorii tematice.

În plus, dacă înscrii bonul pe site, în formularul de mai jos, poți câștiga prin tragere la sorți premiul cel mare: 1 voucher de 2000 lei pentru a-ti dezvolta pasiunea cu un expert din domeniu.

Campania se desfășoară între 25.06 – 22.07 și poți citi Regulamentele Campaniei aici si aici.

Campania s-a terminat. Câștigătoarea voucherului de 2000 lei este: Oana Carianopol. 

carrefour-NCP