FIECARE BINE ÎNCEPE CU TINE

IMPLICĂ-TE ALĂTURI DE NOI ȘI CÂȘTIGĂ PREMII!

CIRCUITUL BINELUI

 

Prin fiecare lucru mic pe care îl facem, putem ajuta binele să circule în natură. Iar când astfel de gesturi mici sunt făcute constant, de fiecare dintre noi, reușim împreună să avem un mediu mai protejat. Tocmai de aceea, sustenabilitatea este mereu în mintea noastră când vine vorba de crearea noilor produse.

Folosim cât mai multe ingrediente naturale, limităm și reutilizăm pe cât posibil resursele folosite în procesul de fabricație și căutăm permanent noi moduri prin care putem ajuta lumea din jurul nostru să fie mai protejată.

Iar tu poți să fii alături de noi: atât prin folosirea produselor sustenabile NIVEA, cât și prin acțiuni de ecologizare, care au scopul de a avea grijă de zone frumoase din România. Află toate detaliile mai jos!


PROMOȚII

Descoperă cum poți face alături de noi mediul înconjurător să fie mai verde! Ți-am pregătit surprize care te ajută să te implici ușor pentru rezultate care ne vor bucura pe toți. Află surprizele din magazine!ALEGE-ȚI PRODUSELE PREFERATE NIVEA DIN CARREFOUR ȘI CONTRIBUI LA REÎMPĂDURIREA ZONEI MOTOȘENI!

Când ne gândim la natură, inevitabil gândul se duce întâi de toate la păduri. Așa că ți-am pregătit o modalitate simplă prin care poți planta un copac dintr-o pădure! Cumpără cel puțin un produs NIVEA din magazinele Carrefour, iar noi vom planta copaci în zona Motoșeni din județul Bacău, pentru a reîmpăduri zona.

Perioada campaniei: 3 – 9 iunie 2021.RECICLEAZĂ ÎN MAGAZINELE DM ȘI PRIMEȘTI RECOMPENSE!

Când termini un produs cosmetic, este esențial să îl reciclezi, pentru a ajuta mediul înconjurător. Noi îți facem misiunea asta mai ușoară: adu recipientul unui produs cosmetic în magazinele dm, cumpără un produs NIVEA parcipant la promoție, iar pe lângă faptul că reciclăm ambalajul, te recompensăm cu premii: poți câștiga un semn de carte plantabil, o sacoșă din bumbac sau un voucher de discount dm!

Perioada campaniei: 9 – 29 iunie 2021.

Vezi regulamentul aici.

 


ANGAJAMENTELE NOASTRE

Iată cum ajutăm noi planeta să fie mai verde! Descoperă angajamentele noastre până în 2025 și fii alături de noi prin susținerea îngrijirii sustenabile!

Află mai multe despre cum contribuim la un mediu mai protejat! Descoperă cum alegem ingredientele produselor noastre, cum le fabricăm, dar și modul de lucru al angajaților Beiersdorf.


ARTICOLE