Nivea

Noile perle antirid NIVEA Cellular Filler Hyaluron Volum și Contur

INOVAȚIE PENTRU UN TEN TÂNĂR LA ORICE VÂRSTĂ!

NOU DE LA NIVEA

FII TÂNĂRĂ LA ORICE VÂRSTĂ

Să te simți tânără este o stare care vine din interior. Iar asta se aplică și când vine vorba de îngrijirea antirid, care te ajută să îți menții tenul mereu tânăr, cu riduri reduse, mai multă fermitate și volum. Descoperă îngrijirea NIVEA Celluler Filler Hyaluron și bucură-te zi de zi de un ten frumos și catifelat, indiferent de trecerea timpului!

PERLE ANTIRID

Cea mai mare concentrație de acid hialuronic** pentru un ten cu riduri reduse

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, activitatea celulară a tenului scade, iar acesta își pierde din rezervele naturale de colagen și fermitate. Însă, rezultatele științifice demonstrează că celulele pielii pot fi reactivate chiar și după ce și-au încetinit activitatea.

Noile perle antirid NIVEA Cellular Filler Hyaluron Volum și Contur conțin o formulă inovatoare pentru îngrijirea tenului pe timp de zi și de noapte. Formula conține potențiator de colagen*, creatină și cea mai mare concentrație de acid hialuronic**. Când sunt aplicate, perlele se dizolvă într-un ser intensiv, care stimulează regenerarea celulelor tenului, acționând din interior. Tot ce trebuie să faci este să aplici tratamentul pe tenul curat și în zona decolteului, seara sau dimineața. Rezultatele: un ten ferm, cu riduri reduse, contur definit și o senzație de lifting!

*testare in vitro

**din gama NIVEA Cellular Filler Hyaluron

RUTINA ANTIRID

DESCOPERĂ CUM SĂ AI UN TEN TÂNĂR CU ASPECT SĂNĂTOS, INDIFERENT DE VÂRSTĂ

Găsirea soluției potrivite în lupta cu ridurile pornește de la înțelegerea faptului că, odată cu timpul, tenul nu mai are puterea să producă ingredientele necesare menținerii tinereții sale. Astfel, formula inovatoare Hyaluron Cellular, prezentă în toate produsele din gama NIVEA Cellular, acționează în profunzime și activează producția proprie de acid hialuronic și colagen din celulele tenului. Rezultatele: tenul devine mai ferm, iar ridurile și liniile fine sunt reduse.


TEHNOLOGIE INOVATOARE

ACTIVARE INSTANTĂ PENTRU UN TEN FERM

Formula cu acid hialuronic, potențiator de colagen și creatină se activează instant la fiecare utilizare. Tratamentul susține activ procesele proprii de regenerare a pielii. Pielea capătă un aspect tânăr și un contur bine definit. Alternativa inovatoare pentru îngrijirea zilnică a tenului, ca bază de machiaj sau ca un plus pentru rutina obișnuită anti-rid.

Formulă specială

1Tehnologia perlelor

Perlele hrănitoare și gelul hidratant se îmbină perfect într-un ser cu textură catifelată, care se absoarbe ușor în piele în momentul aplicării

2Potențiator de colagen

Formula cu potențiator de colagen* stimulează producția de colagen proprie pielii. Rezultatul: o piele mai fermă și o senzație de lifting.
*activată în contact cu pielea

3Cea mai mare concentrație de acid hialuronic

Formula cu cea mai mare concentrație de acid hialuronic din gamă crește abilitatea pielii de a păstra nivelul de hidratare. NIVEA folosește o formulă de acid hialuronic care este absorbită mult mai ușor de piele.

SFATURI INTERESANTE PENTRU TINE