men-umbrela

NIVEA MEN E PARTE DIN GAȘCA TA!

CUMPĂRĂ PRODUSELE PREFERATE ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMII PE MĂSURĂ!

GAȘCA TA

 

 

Poate că nu știai, dar noi facem parte din gașca ta de mult timp. Te ajutăm în fiecare zi să fii confortabil, să te simți fresh și să fii pregătit pentru orice provocare.
Iar acum, ți-am pregătit o surpriză: poți câștiga premii pentru momente memorabile alături de prieteni! Iar tot ce trebuie să faci este să cumperi produsele tale preferate NIVEA MEN și să te înscrii.

AFLĂ MAI MULTE DETALII MAI JOS!

men-umbrela

CUMPĂRĂ PRODUSELE TALE PREFERATE NIVEA MEN ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMII!

Suntem parte din gașca ta și îți oferim premii pe măsură! Cumpără produsele tale preferate NIVEA MEN în valoare de cel puțin 20 de lei, apoi înscrie bonul în formularul de mai jos alături de datele tale pentru a câștiga o trotinetă electrică. În plus, poți înscrie bonul și prin SMS la 1852 sau prin WhatsApp la 0744 198 888 și poți câștiga multe alte premii: tricouri originale Real Madrid cu autograf, vouchere Himalaya, playstation 4 Pro sau seturi de produse NIVEA MEN.

Campania se desfășoară între 01.10 - 15.11.2020 și poți citi Regulamentul aici și aici.

 

Campania s-a încheiat. Câștigatorul este Iulian Diță.

men-umbrela

ABONEAZĂ-TE LA UN NEWSLETTER DELOC PLICTISITOR ȘI CÂȘTIGĂ PREMII!

men-umbrela

 

 

Probabil deja ai în căsuța de email multe newslettere, în care primești informații diverse. Iar noi ne dorim să te abonezi la încă unul, al nostru. Diferența e că ne dorim să îți trimitem doar ce te interesează. Așa că spune-ne!

Abonează-te la newsletterul NIVEA MEN, spune-ne ce ai vrea să primești în el, iar noi vom ține cont! Prin tragere la sorți poți câștiga un kit de îngrijire NIVEA MEN.