DESCOPERĂ CADOUL PERFECT PENTRU TOȚI CEI DRAGI

ALEGE CADOUL DE CRĂCIUN

Dăruiește emoție și grijă de sărbatori cu ajutorul cadourilor NIVEA

Sezonul plin de poveste de Crăciun este cea mai bună ocazie să îți oferi ție un moment de răsfăț și îngrijire, iar celor dragi cadouri care să le arate cât de mult îi apreciezi. Mulțumește-le pentru toate clipele în care au fost alături de tine. Alege un cadou din colecția specială NIVEA! Descoperă-le pe toate mai jos și alege-le pe cele potrivite.

ADVENT CALENDAR

Am tras cu ochiul la scrisorile Moșului și știm ca e printre preferatele voastre! Descoperă Advent Calendarul NIVEA și oferă-ți ție sau celor dragi 24 de surprize, care fac fiecare zi până la Crăciun și mai frumoasă.

 

Calendarul conține atât cele mai iubite produse NIVEA, dar și accesorii practice, care vor simplifica rutina de îngrijire. În plus, designul elegant, inspirat de Crăciun, fac din Advent Calendar mai mult decât un simplu cadou: o adevărată experiență, care transmite din plin magia sărbătorilor de iarnă!


CAMPANII INSTORE
DĂRUIEȘTE EMOȚIE CU FIECARE CADOU!

Cumpără în perioada 28.11 - 24.12.2021, seturi cadou NIVEA în valoare de 50 RON și primești un cupon de reducere în valoare de 10 RON.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 TU DĂRUIEȘTI EMOȚIE CELOR DRAGI ȚIE, IAR NOI TE PREMIEM CU PREMII PENTRU TINE!

Cumpără două seturi cadou NIVEA, din magazinele Auchan, înscrie poza bonului pe WhatsApp la  0740.271.111 și poți câștiga unul din cele 4 SMART TV, una din cele 8 boxe portabile sau unul din cele 70 de vouchere Dechatlon în valoare de 20 ron.

Perioada campaniei: 15 noiembrie- 24 decembrie 2021. Regulamentul campaniei este disponibil aici.