BUCURĂ-TE DE O VARĂ FRESH!

VARA TA FRESH

BUCURĂ-TE DE SOARE ȘI CÂȘTIGĂ PREMII PENTRU O VARĂ CU CELE MAI TARI EXPERIENȚE!

 

 

Vara chiar are motive să fie considerată cea mai frumoasă perioadă a anului: zile mai lungi, însorite, ieșiri cu prietenii, vacanțe, revederi cu cei dragi și multă distracție!

Știm cât de mult îți dorești să te bucuri de fiecare zi cu soare, așa că ți-am pregătit o surpriză: cumpără oricare două produse NIVEA din Carrefour, înscrie-te pe site folosind formularul și poți câștiga zilnic kituri de vacanță, scaune de plajă și seturi de camping!
Înscrie-te și poți câștiga!

Completează formularul de mai jos, înscrie bonul tău pe site și săptămânal poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 5 setur de camping, unul din cele 10 scaune de plajă sau uul din cele 100 kit-uri de vacanta!

Află mai multe detalii în regulament.

 

PROMOȚIE

SPUNE-NE CUM ÎȚI DOREȘTI SĂ-ȚI PETRECI VARA FRESH FOLOSIND QUIZUL DE MAI JOS ȘI ÎNSCRIE-TE!

Tot ce trebuie să faci este să completezi este să completezi chestionarul de mai jos, apoi poți înscrie pe site bonul și datele tale pentru a intra în tragerea la sorți săptămâlă și câștiga premii de vară special pentru tine.

Dacă dorești ca datele tale să fie șterse din baza de date a Beiersdorf, te rugăm să ne trimiți un mesaj la această adresă, folosind formularul și selectând “Altele” în câmpul de Subiect. Ștergerea datelor tale personale va avea ca rezultat eliminarea ta din orice concursuri, promoții sau mesaje din partea Beiersdorf. 

 
*Câmpuri obligatorii

ARTICOLE

DESCOPERĂ CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI PIELEA DE EFECTELE NOCIVE ALE SOARELUI, DAR ȘI CUM SĂ O AJUȚI SĂ SE BRONZEZE FRUMOS ȘI SĂNĂTOS!

CITEȘTE ARTICOLELE NOASTRE DE PROTECȚIE SOLARĂ!