DEODORANTUL BLACK & WHITE SILKY SMOOTH

Primul deodorant NIVEA cu beneficii multiple pentru confortul pielii tale – protecție eficientă împotriva transpirației și a petelor albe de pe haine și îngrijire delicată a pielii, chiar și imediat după epilare.

NOUTĂŢI

ÎNGRIJIREA DE CARE PIELEA PROASPĂT EPILATĂ ARE NEVOIE

silky-smooth

INOVAȚIA NIVEA ÎN ÎNGRIJIREA PIELII SUBRAȚULUI

NIVEA Black & White Silky Smooth este primul deodorant anti-pete, creat special pentru îngrijirea intensivă a pielii subrațului tău, după ce te epilezi.

Datorita formulei emoliente, noul deodorant calmează și hidratează intensiv pielea delicată a subrațului, pentru o piele catifelată și intens hidratată chiar și imediat după epilare! 

 

ÎNGRIJIREA COMPLETĂ

Deodorantul NIVEA Black & White Silky Smooth poate fi aplicat cu încredere imediat după epilare și acționează delicat, pentru o îngrijire eficientă. Formula sa fără alcool lasă pielea fără iritații și asigură protecție anti-perspirantă timp de 48 h. Mai mult decât atât, cu el uiți de grija urmelor de deodorant: indiferent de nuanță, hainele tale sunt mereu protejate și își păstrează culorile intacte.

Bucură-te și de parfumul lui delicat, inspirat de esențe de top, cu accente florale și fructate.

UN SINGUR DEODORANT, MAI MULTE BENEFICII CUMULATE PENTRU TINE

  • Îngrijire delicată imediat după epilare
  • Hidratare de durată a pielii subrațului
  • Protecție eficientă, timp de 48 de ore
  • Fără pete pe hainele tale preferate 
  • Parfum plăcut, delicat

silky-smooth


ARTICOLE

AFLĂ TOTUL DESPRE ÎNGRIJIREA PIELII DUPĂ EPILARE

silky-smooth

ÎNGRIJIREA NECESARĂ PIELII SUBRAȚULUI DUPĂ EPILARE

Pentru a rămâne frumoasă și hidratată, pielea femeilor are nevoie de o îngrijire permanentă. Iar pielea din zona subrațului, mai ales după epilare, când devine și mai sensibilă, are nevoie de o atenție specială. Află cum să ai grijă de pielea ta, mai ales după epilare, pentru a o menține sănătoasă și catifelată.

 

silky-smooth

SFATURI UTILE PENTRU O EPILARE CORECTĂ

Peste 90% dintre femei folosesc una din metodele clasice de epilare (ceară, lamă sau epilator) pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Nu toate metodele sunt  însă aplicate corect și ca atare,  pielea are destul de mult de suferit în urma procesului de epilare, fiind ulterior predispusă la iritații și deshidratare excesivă. Iată câteva sfaturi utile pentru o epilare corectă, care să te ajute să ai mereu o piele frumoasă.


INTERVIU CU UN EXPERT

ÎNGRIJIRE DELICATĂ PENTRU O PIELE CATIFELATĂ

silky-smooth

De ce este pielea subrațului atât de sensibilă? Cum îți dai seama că te confrunți cu o piele iritată în zona axilelor? 

Axilele sunt printre cele mai sensibile zone ale corpului. Pielea subrațului este atât de specială nu doar  datorită numărului mare de glande sudoripare pe care le găzduiește ci și a poziției ei într-o zonă atât de puțin aerisită, supusă frecării hainelor și iritației cauzate de îndepărtarea părului. În jur de 97% dintre femei își rad sau epilează părul din zona axilei. Părul eliminat prin această metodă poate provoca iritații deoarece, odată cu el, este înlăturat și stratul superficial al pielii. Semnele de iritație includ: roșeață, mâncărime, senzația de arsură sau de piele foarte uscată. 


Cum te ajută formula deodorantului NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth? De unde provine puterea lui de hidratare?

Deodorantul NIVEA Black & White Invisible Smooth conține agenți de hidratare ce-ți lasă pielea moale și catifelată. Consumatoarele care au testat produsul pot confirma. Pielea subrațului are parte de îngrijirea necesară pentru a-și păstra aspectul sănătos și catifelat.


Pot aplica deodorantul Black & White Invisible Silky Smooth imediat după îndepărtarea părului?

Da, îl poți folosi fără griji chiar și după epilare și să te bucuri de senzația plăcută a pielii intens hidratate. Produsul nu conține alcool etilic ce ți-ar putea provoca o senzație de arsură, iar agenții de hidratare pe care-i conține îți lasă pielea moale și catifelată, oferindu-ți o senzație de confort chiar și după epilare, pentru o piele îngrijită tot timpul! 


Deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth îți protejează la fel pielea împotriva mirosurilor neplăcute chiar dacă nu conține alcool?

Alcoolul e adăugat în deodorante pentru a ataca bacteriile ce provoacă mirosul neplăcut de transpirație. NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth nu conține alcool pentru a-ți oferi cea mai bună îngrijire după epilare. În noul deodorant NIVEA am înlocuit alcoolul cu activatori anti-bacterieni puternici care asigură 48 de ore de eficacitate împotriva mirosului neplăcut. 


Deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth conține săruri de aluminiu? Acestea prezintă vreun pericol pentru corp?

Orice deodorant ce oferă axilelor protecție împotriva umezelii conține săruri de aluminiu (e.g. Aluminum Chlorohydrate ACH). Sărurile de aluminiu sunt utile în eliminarea bacteriilor ce pot provoca mirosul de transpirație atât de neplăcut. În prezent, nu există un ingredient mai puternic în combaterea transpirației excesive și, în același timp, care să fie delicat cu pielea ta.

Asemenea altor ingrediente cosmetice, sărurile de aluminiu sunt atent reglementate și testate cu rigurozitate de specialiști, astfel încât consumatorii să poate folosi fără griji produsele care le conțin.

Deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth este la fel de eficient împotriva urmelor de pe haine ca și celelalte deodorante NIVEA Black & White Invisible?

Da, deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth asigură același nivel de protecție împotriva urmelor albe de pe haine ca celelalte deodorante NIVEA Black & White Invisible.

Acesta a fost testat în colaborare cu reputatul Institut Hohenstein. Acest laborator de cercetare și testare este acreditat atât în testarea textilelor cât și în dezvoltarea de proiecte de cercetare aplicată în domeniul textilelor.


Ce anume cauzează petele albe pe haine? De unde apar pe hainele albe urmele galbene din zona axilei?

Reziduurile albe de la subraț sunt provocate de ingredientele active ce se regăsesc în orice deodorant anti-perspirant. Acestea apar pe haine sub formă de pudră și sunt și mai vizibile pe piele și pe hainele de culori închise. Petele galbene devin din ce în ce mai vizibile cu fiecare spălare. Ele apar ca urmare a unor combinații de factori (substanțe active din anti-perspirante, sebum) ce interacționează apoi cu apa și detergentul. Astfel se produce o reacție chimică ce provoacă depozite de culoare galbenă în haine.


Cum îți protejează hainele deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth împotriva urmelor albe și galbene?

Împotriva reziduurilor albe, deodorantul folosește o tehnologie brevetată ce luptă împotriva urmelor albe: ingredientele active antiperspirante sunt formulate într-o suspensie și acoperite cu uleiuri de mascare care fac reziduurile invizibile.

Pentru combaterea urmelor galbene, deodorantul are adăugat un activ anti-colorant brevetat. Acest ingredient protejează fibrele textile înainte ca substanțele ce provoacă petele să le pătrundă. Astfel, petele rămân la suprafață și se vor elimina cu ușurință încă de la prima spălare.


Cum se poate dovedi că deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth te protejează eficient timp de 48 de ore împotriva mirosului neplăcut și al transpirației? De ce este atât de special?

Parfumul deodorantului este inspirat de parfumuri de top din lume, astfel că delicațea și rafinamentul său sunt ușor de identificat. Un deodorant în care aromele florale și fructate se îmbină armonios cu note verzi și de mosc. Notele de top includ flori de champaca, frunze de iederă și mandarine, în timp ce inima parfumului e dată de trandafirul de Damasc, completat de orhidee de aur și note apoase.

Notele de bază sunt date de lemnul de sandal și de amarant, mosc alb și prune.

 

Despre

Dr. Jens Schulz este director de laborator la Departamentului de dezvoltare globală a deodorantelor din cadrul Beiersdorf. El deține o diplomă în chimie și un doctorat în chimie fizică, având 18 ani de experiență în cercetare și dezvoltare.