aboneaza-te-la-newsletterul-nivea

Înscrie-te în comunitatea NIVEA și poți câștiga!

Bucură-te de sfaturi personalizate și poți câștiga un voucher EMAG, să-ți cumperi îngrijirea NIVEA preferată!

ÎNSCRIE-TE

FII PARTE DIN COMUNITATEA NIVEA! NOI VOM AVEA GRIJĂ SĂ TE SURPRINDEM LUNĂ DE LUNĂ CU BENEFICII EXCLUSIVE ȘI SURPRIZE PENTRU O PIELE FRUMOASĂ.
new-subscribers

 

Atunci când ai grijă de tine cu produsele potrivite ție, te simți bine în pielea ta. Iar când te simți bine în pielea ta, poți reuși orice!

Noi te susținem cu produse pentru un ten frumos, păr mătăsos și încredere din cap până-n picioare! Mai mult decât atât, vrem să fim aproape de tine cu sfaturi care te vor ajuta să te simți frumoasă zi de zi. Și pentru că o surpriză poate transforma orice zi normală într-una grozavă, ne dorim să te surprindem cu premii atractive, concursuri exclusive și vouchere cadou.

Așa că abonează-te la newsletterul nostru și bucură-te lună de lună de beneficii exclusive! De la sfaturi personalizate până la reduceri și premii, toate te vor ajuta să fii mereu încrezătoare!


ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI POȚI CÂȘTIGA UNUL DINTRE CELE 100 DE PREMII!

Ca să fii mereu la curent cu tot ce pregătim, de la produse noi de îngrijire până la vouchere și campanii cu premii, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter. După abonare, vei face parte dintr-o comunitate unică și vei avea beneficii exclusive:

  • Cadouri de ziua ta de naștere
  • Sfaturi personalizate în funcție de sezon
  • Recomandări de îngrijire
  • Prezentarea produselor inovatoare, care te ajută să te simți mereu bine în pielea ta
  • Ocazia de a participa la campaniile de testare ale celor mai noi produse
  • Vouchere și reduceri
  • Concursuri dedicate, la care pot participa doar abonații la newsletter

Prima surpriză: abonează-te la newsletterul nostru și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 100 de vouchere EMAG, ca să-ți cumperi produsele preferate NIVEA, simplu și rapid.

Campania se desfășoară între 07.10.2020 – 08.11.2020 și poți citi Regulamentul aici.

Campania s-a terminat. Lista finală a câștigătorilor este aici.

aboneaza-te-la-newsletterul-nivea


TIPS & TRICKS

CITEȘTE ARTICOLELE ȘI DESCOPERĂ SFATURI CARE TE VOR AJUTA SĂ TE SIMȚI BINE ÎN PIELEA TA!
subscribers-niveaGHID PENTRU HIDRATAREA PIELII

Să îți menții pielea corpului și a feței hidratate cu ajutorul unui produs care ți se potrivește este esențial pentru rutina ta de îngrijire. Descoperă secretele hidratării eficiente și ce produse sunt ideale pentru pielea ta!EXERCIȚII FACIALE: DE CE SUNT ATÂT DE IMPORTANTE

Ca să fie 100% în formă și să arate așa cum îți dorești, și fața ta are nevoie să facă mișcare! Încearcă aceste exerciții speciale care îți vor oferi o piele mereu luminoasă și mai fermă ca oricând!

subscribers-nivea

subscribers-niveaDESCOPERĂ GREUTATEA IDEALĂ PENTRU TINE!

Află cum te poate ajuta calculatorul BMI să îți evaluezi corect greutatea corporală și ce poți face pentru a te menține mereu în formă!