Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Nivea Urban Skin Detox
NOU de la NIVEA

ÎNGRIJIRE PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ URBAN

Tu iti iubesti orasul, noi iti iubim tenul

Viața urbană este distractivă, captivantă și plină de posibilități, însă poate fi o adevărată provocare pentru tenul tău. Oferă-i îngrijirea de care are nevoie cu noua gamă NIVEA Urban Skin Detox! Orașul e benefic pentru viața ta socială, însă are efecte asupra tenului tău. Iată cum:

• Devine încărcat din cauza expunerii la poluare, particule de praf și murdărie
• Barierele naturale de protecție îi sunt slăbite
• Nivelul de hidratare este redus, ceea ce determină uscarea tenului
• Semnele de îmbătrânire își pot face apariția mai devreme

Tocmai de aceea, am creat gama NIVEA Urban Skin Detox: primele noastre produse de îngrijire care contracarează efectele mediului urban asupra tenului. Datorită formulei cu acid hialuronic, antioxidanți, extract de ceai verde bio, FPS 20 și argilă albă, tenul tău va primi hidratare pentru 48h și va fi fi protejat împotriva influențelor negative din exterior! Rezultatul: un ten catifelat, cu aspect sănătos!

 
 
NIVEA Urban Skin Detox

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU RUTINA DE ÎNGRIJIRE CARE ȚINE PASUL CU RITMUL DE VIAȚĂ URBAN!

apă micelară NIVEA® URBAN SKIN DETOX

DEMACHIERE ȘI PURIFICARE

 

Noua apă micelară NIVEA® URBAN SKIN DETOX cu formulă de îngrijire 3 în 1, îmbogățită cu extract de ceai verde, asigură îndepărtarea eficientă a machiajului și impurităților, o curățare delicată și un ten matifiat, îndepărtând excesul de sebum. Micelele atrag particulele de machiaj și impuritățile ca un magnet, lăsându-ți tenul să respire din nou.

Folosește apa micelară împreună cu produsele din gama NIVEA® URBAN SKIN DETOX și bucură-te de un ten regenerat, cu un aspect mai sănătos!

Trăiește în ritmul orașului

Tu îți iubești orașul, noi îți iubim tenul

Te-ai gândit vreodată la câți factori din mediul exterior este expus zilnic tenul tău? Poluarea, machiajul și impuritățile sunt doar o parte. Ai grijă de el cu NIVEA Urban Skin Detox, care îți protejează tenul, îl detoxifiază în doar 1 minut, pentru ca tu să te bucuri de toate posibilitățile orașului!

Ingrediente

PROTECȚIE & DETOXIFIERE

NIVEA Urban Detox

Zilele în oraș încep devreme și se termină târziu. Iar noi știm că îți place să te bucuri de ele din plin, fără să faci compromisuri în ce privește îngrijirea tenului. Tocmai de aceea, am ales cele mai bune ingrediente pentru a dezvolta o formulă de îngrijire ușoară, care să aibă grijă de tenul tău în ritm cu agitația orașului. Astfel, gama NIVEA Urban Skin Detox îți oferă hidratare intensă pentru zile lungi și aglomerate, regenerare profundă în timpul nopții și detoxifiere în doar 1 minut pentru dimineți grăbite!

Așa că ție nu îți rămâne decât să te bucuri de tot ce oferă orașul – pentru că tenul tău este protejat cu NIVEA Urban Skin Detox!

FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce face gama NIVEA URBAN SKIN DETOX atât de specială?
În primul rând este special dezvoltată pentru a oferi îngrijire completă tenului expus la factorii urbani. Astfel, protejează împotriva elementelor nocive din mediul înconjurător și susține procesele de regenerare a tenului. În timp ce crema de zi NIVEA Urban Skin Defence hidratează pentru 48h, crema de noapte NIVEA Urban Detox regenerează tenul și îl pregătește pentru o nouă zi plină. În plus, măștile 1 Minute Urban Detox oferă fie curățare profundă, fie hidratare instant, fie pori minimizați în doar 1 minut! 

Cum este afectat tenul de un stil de viață urban? 

Dacă locuiești în oraș, tenul tău este zilnic afectat de diferiți factori: particule de praf, murdăria din aer, dar și oxizi de azot, oxizi de sulf, ozon și radiații ultraviolete. Mai mult decât atât, aerul uscat din mediile încălzite artificial și lipsa unui program de somn regulat contribuie la îmbătrânirea prematură a tenului și apariția petelor.

Care este rutina de îngrijire ideală cu NIVEA Urban Skin?
Primul pas: folosirea unei creme de zi. Cea din gama noastră protejează tenul de efectele factorilor nocivi de mediu și oferă 48h de hidratare fără să lase un aspect uleios pe ten. Această textură ușoară a cremei are un rol esențial pentru femeile care locuiesc în oraș, pentru că tenul lor este predispus la a deveni încărcat. Așadar, are nevoie de formule delicate de îngrijire, care să nu îl încarce și mai tare. Apoi, seara, tenul are nevoie de curățare și detoxifiere intensă, deci masca 1 Minute Urban Detox este ideală, pentru că acționează în doar 1 minut și curăță eficient tenul de impurități. Și pasul final înainte de culcare: aplicarea unei creme de noapte care să ajute tenul să se regenereze în timpul somnului și să îl pregătească pentru o nouă zi plină.
De ce este benefică tenului crema de zi NIVEA Urban Skin Defence?
Pentru că are o formulă de îngrijire ce conține un mix special de îngrediente! Pe de o parte, antioxidanți naturali care protejează tenul de poluanți și pe de altă parte, un nivel optim al pHului care asigură echilibrul fiziologic al tenului. De asemenea, formula de îngrijire oferă hidratare pentru 48h și conține FPS 20 pentru a lupta împotriva razelor UVA/UVB, care pot cauza apariția prematură a semnelor de îmbătrânire.

Ce face masca de curățare profundă 1 minut NIVEA Urban Detox atât de eficientă?
Formula antimicrobiană cu extract de magnolie și argilă albă reușește să curețe delicat tenul, dar eficient. Astfel, masca Urban Detox redă frumusețea naturală a tenului și îi oferă un aspect sănătos. Și totul în doar 1 minut! Cu alte cuvinte, un ritual simplu și rapid de detoxifiere care poate deveni parte din rutina ta săptămânală de îngrijire a tenului!
 

Recomandările noastre pentru tine