Spumă de duș de la NIVEA

SIMTE CEA MAI DELICATĂ ÎMBRĂȚIȘARE DE LA NIVEA!

Bucură-te de momentul tău de răsfăț delicat cu noua Spumă de duș de la NIVEA
Creează și câștigă!
NOU de la NIVEA

MERIȚI CEA MAI DELICATĂ ÎMBRĂȚIȘARE

 

NIVEA ți-a pregătit o experiență de îngrijire cu totul nouă, pentru că meriți momente de răsfăț care îți vor transforma în bine starea de spirit și întreaga zi!

 

Prima Spumă de duș de la NIVEA te va învălui într-o îmbrățișare ușoară și catifelată, din cap până-n picioare. Spuma bogată se întinde delicat pe piele, hidratând-o în profunzime, lăsand-o mătăsoasa și discret parfumată. Astfel, dușul devine acel 1% din ziua ta care le transformă pe celelalte 99%.

 

O senzație minunată, care va schimba modul în care privești dușul zilnic: cu Spuma de duș NIVEA, îl transformi în momentul tău de răsfăț delicat!

 
Produse

ÎNGRIJIREA NIVEA PE CARE IUBEȘTI, ÎNTR-O GAMĂ INOVATOARE!

Pentru o experiență senzorială completă, NIVEA a creat trei variante de Spumă de duș, cu ingredientele clasice de îngrijire ale celor mai îndrăgite produse NIVEA.
Testimoniale

Bloggerițele au descoperit cea mai delicată îmbrățișare de la NIVEA!

Momentul tău de răsfăț delicat

1% DIN ZIUA TA CARE LE VA TRANSFORMA PE CELELALTE 99%

O nouă experiență senzorială: mai mult răsfăț, o piele mai catifelată! Descoperă și tu cum să-ți transformi dușul zilnic într-un moment de relaxare doar pentru tine!

Spuma de duș NIVEA îți redefinește experiența din timpul dușului, prin textura sa bogată și mătăsoasă care învăluie întregul corp și răsfață simțurile. O senzație nouă și minunată care te va face să radiezi bună dispoziție întreaga zi!

 

Începe-ți ziua cu Spuma de duș de la NIVEA  și te vei bucura de cea mai delicată trecere din lumea viselor către o zi frumoasă, începută cu o atitudine senină. Sau rezervă-ți momentul de răsfăț pentru seară, când – indiferent cum a fost ziua ta – îmbrățișarea delicată a Spumei de duș NIVEA îți va reda starea de spirit pozitivă și relaxată.

 

Și pentru că meriți cât mai multe momente de răsfăț, Spuma de duș NIVEA este și foarte eficientă. Nu ai nevoie decât de o cantitate de mărimea unei piersici pentru ca întregul corp să fie învăluit în spumă mătăsoasă.

 
Câștigă

Creează și câștigă momente de răsfăț

Campania "Creează și câștigă momente de răsfăț delicat" s-a încheiat. Vezi aici dacă te numeri printre câștigători. 

Cu Spuma de duș NIVEA, dușul tău zilnic devine un moment de răsfăț delicat, care îți oferă bună dispoziție pentru întreaga zi! Lasă-te inspirată de gândurile frumoase din timpul dușului și poți câștiga o Spumă de duș NIVEA sau un weekend la spa pentru două persoane!

Cum participi: Vino în magazinele Carrefour sau Cora participante în promoție*, desenează cu Spuma de Duș în cabina special amenajată, fă o poză creației tale, public-o pe pagina noastră de Facebook folosind hashtagul #RasfatDelicat și intri în tragerea la sorți! 

Iar dacă nu poți ajunge în niciunul dintre magazinele participante, desenează în baia ta o formă amuzantă sau un mesaj care te inspiră folosind Spuma de Duș NIVEA și postează-ne fotografia cu hashtagul #RasfatDelicat pe pagina de Facebook NIVEA Romania.

 

*Consultă regulamentul aici.
*Află lista magazinelor participante în promoție aici.

SIMTE CEA MAI DELICATĂ ÎMBRĂȚIȘARE DE LA NIVEA!

Campania de testare a noii Spume de Duș de la NIVEA s-a încheiat. Află aici dacă te numeri printre câștigătorii unei Spume de duș de la NIVEA.

RegulamentRecomandările noastre pentru tine