Spumă de duș de la NIVEA

SIMTE CEA MAI DELICATĂ ÎMBRĂȚIȘARE DE LA NIVEA!

Bucură-te de momentul tău de răsfăț delicat cu noua Spumă de duș de la NIVEA
Testează!
NOU de la NIVEA

MERIȚI CEA MAI DELICATĂ ÎMBRĂȚIȘARE

 

NIVEA ți-a pregătit o experiență de îngrijire cu totul nouă, pentru că meriți momente de răsfăț care îți vor transforma în bine starea de spirit și întreaga zi!

 

Prima Spumă de duș de la NIVEA te va învălui într-o îmbrățișare ușoară și catifelată, din cap până-n picioare. Spuma bogată se întinde delicat pe piele, hidratând-o în profunzime, lăsand-o mătăsoasa și discret parfumată. Astfel, dușul devine acel 1% din ziua ta care le transformă pe celelalte 99%.

 

O senzație minunată, care va schimba modul în care privești dușul zilnic: cu Spuma de duș NIVEA, îl transformi în momentul tău de răsfăț delicat!

 
Produse

ÎNGRIJIREA NIVEA PE CARE IUBEȘTI, ÎNTR-O GAMĂ INOVATOARE!

Pentru o experiență senzorială completă, NIVEA a creat trei variante de Spumă de duș, cu ingredientele clasice de îngrijire ale celor mai îndrăgite produse NIVEA.
Momentul tău de răsfăț delicat

1% DIN ZIUA TA CARE LE VA TRANSFORMA PE CELELALTE 99%

Spuma de duș NIVEA îți redefinește experiența din timpul dușului, prin textura sa bogată și mătăsoasă care învăluie întregul corp și răsfață simțurile. O senzație nouă și minunată care te va face să radiezi bună dispoziție întreaga zi!


Începe-ți ziua cu Spuma de duș de la NIVEA  și te vei bucura de cea mai delicată trecere din lumea viselor către o zi frumoasă, începută cu o atitudine senină. Sau rezervă-ți momentul de răsfăț pentru seară, când – indiferent cum a fost ziua ta – îmbrățișarea delicată a Spumei de duș NIVEA îți va reda starea de spirit pozitivă și relaxată.


Și pentru că meriți cât mai multe momente de răsfăț, Spuma de duș NIVEA este și foarte eficientă: un singur tub durează la fel de mult ca un gel de duș de 500 ml! Nu ai nevoie decât de o cantitate de mărimea unei piersici pentru ca întregul corp să fie învăluit în spumă mătăsoasă.

 
Testează

SIMTE CEA MAI DELICATĂ ÎMBRĂȚIȘARE DE LA NIVEA!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL ȘI POȚI CÂȘTIGA UNA DINTRE CELE 50 DE SPUME DE DUȘ NIVEA PENTRU TESTARE

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să primești o îmbrățișare delicată ca o învăluire de mătase? Spune-ne cum ți-ar schimba starea un astfel de moment și poți câștiga noul produs NIVEA, ca să simți transformarea pe pielea ta! 

 

*Câmpuri obligatorii

Recomandările noastre pentru tine