ARANJEAZĂ ȘI REMODELEAZĂ PÂNĂ OBȚII STILUL DORIT

Descoperă noile spray-uri modelatoare NIVEA

O NOUĂ GENERAȚIE DE PRODUSE DE STYLING

Coafura ta nu este gata până când nu spui tu că e gata! Pentru că știm că atunci când părul îți stă bine, poți reuși orice, am lansat noile sprayuri modelatoare care îți permit să aranjezi și remodelezi părul până ajungi la rezultatul dorit. Formula cu 0% alcool* împreună cu particulele ușoare de ulei uscat și EUCERIT®, care se usucă de două ori mai greu în comparație cu spray-urile de fixare clasice, îți permit să îți aranjezi părul până obții stilul preferat. În plus, oferă un aspect sănătos părului, fără să îl usuce!

*fără alcool etilic

ARANJEAZĂ ȘI REMODELEAZĂ PÂNĂ OBȚII STILUL DORIT

SPRAY MODELATOR PENTRU PĂR CU VOLUM

Ia-ți adio de la spray-urile clasice de fixare care încarcă părul! Dacă ai un păr cu volum, include în rutina ta de îngrijire a părului spray-ul modelator creat special pentru tine. Formula cu 0% alcool* oferă fixare flexibilă pentru 24h și un look natural, fără senzație lipicioasă.

SFAT SUPLIMENTAR: Când îl aplici, ține capul în jos pentru și a obtine un păr cu și mai mult volum.

 

*fără alcool etilic

SPRAY MODELATOR PENTRU PĂR CREȚ

Datorită formulei cu 0% alcool*, spray-ul modelator pentru păr creț îți oferă posibilitatea să îți aranjezi și remodelezi buclele, fără să îți usuce părul. Astfel, să ai un păr care stă bine va fi o misiune ușoară în fiecare zi! Tot ce trebuie să faci este să îl aplici și să îți rearanjezi părul până stă așa cum îți place!

SFAT SUPLIMENTAR: Dacă părul tău este creț însă nu are volum, aplică spray-ul în timp ce ții capul în jos.

 

*fără alcool etilic

 

SPRAY MODELATOR PENTRU PĂR DREPT

Dacă părul tău natural este drept, atunci spray-ul modelator pentru păr drept te va ajuta să îl aranjezi mereu așa cum îți place! Formula inovatoare cu 0% alcool* aranjează firele rebele fără să usuce, ceea ce îți permite să ai un look natural pentru întreaga zi!

SFAT SUPLIMENTAR: Folosește-l de câte ori ai nevoie și scapă de părul electrizat!

 

*fără alcool etilic

 

Descoperă cum să-ți creezi o coafură perfectă simplu și rapid cu spray-ul modelator potrivit pentru tine!

COAFURI CU VOLUM NATURAL

În doar trei pași simpli, poți obține un look cu volum natural, așa cum îți place.

  1. Folosește spray-ul modelator NIVEA pentru păr cu volum și aplică-l pe părul uscat.
  2. În timp ce aplici, aranjează-l folosindu-ți degetele.
  3. Remodelează până stă așa cum îți place!

COAFURI CU PĂR PERFECT DREPT

Cu trei pași simpli, poti obține un păr drept aranjat perfect!

 

  1. Aplică spray-ul modelator pentru părul drept pe părul uscat.
  2. Folosește-ți degetele și aranjează părul până la vârfuri.
  3. Remodelează până obții look-ul dorit!

ALEGE-L PE CEL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

Păr cu volum, bucle sau păr perfect drept? Indiferent de tipul tău de păr, îl poți aranja și remodela până obții stilul dorit cu noile spray-uri modelatoare!

DESCOPERĂ TOATĂ GAMA DE PRODUSE NIVEA STYLING!

NIVEA STYLING PRIMERS

Primul pas pentru o coafură perfectă: o bază de coafare care te ajută să îți aranjezi părul mai ușor! Descoperă noile primere NIVEA pentru păr cu volum, drept sau creț: formulele invovatoare cu particule hrănitoare din ulei uscat hidratează și protejează părul, oferind protecție termică până la 220°C. Află mai multe despre cum să le folosești corect și care este produsul cel mai potrivit pentru tine.

SPUMA DENSĂ PENTRU PĂR CU VOLUM

Dacă îți doresti o coafură cu mai mult volum folosește noua spumă de la NIVEA pentru păr voluminos și bogat. Formula inovatoare cu ulei uscat oferă părului mai mult volum și densitate, fără senzație lipicoasă și fără să usuce părul.

MOD DE UTILIZARE: agită recipientul și aplică spuma, de dimensiunea unei caise, pe părul uscat sau umed.  Usucă părul cu uscătorul și treci cu peria prin păr pentru a conferi mai mult volum.

SFAT SUPLIMENTAR: Aplică la final și spray-ul modelator NIVEA® Volume Forming Spray.

SPUMĂ DENSĂ PENTRU PĂR CREȚ

Visezi la o coafură cu bucle cu aspect natural? Folosește noua spumă de la NIVEA pentru păr cret. Formula inovatoare cu ulei uscat formeaza bucle naturale, atrăgătoare, le conferă definire și strălucire fără să usuce părul și fără senzație lipicoasă.

MOD DE UTILIZARE: agită recipientul și aplică spuma, de dimensiunea unei caise, pe părul uscat sau umed.  Usucă apoi părul cu uscătorul și bucură-te de părul tău cu bucle superbe.

SFAT SUPLIMENTAR: Pentru reîmprospătarea coafurii tale folosește   sprayul modelator NIVEA® Curl Forming Spray.