Șamponul uscat NIVEA: pentru un look fresh instant!

Șamponul uscat este noul produs vedetă în ceea ce privește îngijirea părului. Doar aplici și, în câteva secunde, părul tău arată fabulos!

BUCURĂ-TE DE UN SCALP REVIGORAT ÎNTREAGA ZI CU ȘAMPONUL USCAT NIVEA

Fă cunoștință cu noile șampoane uscate de la NIVEA: îngrijire delicată pentru păr și scalp

Îți dorești să îți reîmprospătezi părul între spălări? Cu o formulă de îngrijire completă, șampoanele uscate de la NIVEA îți revigorează părul rapid, protejându-ți scalpul și oferindu-ți o senzație de curățare. 

Mai mult decât atât, pentru că formula este atât de delicată, ai 0% reziduuri și 0% senzație de mâncărime. Rezultatul: volum instant și un aspect plăcut. Pentru că atunci când părul tău are o zi bună, și tu ai o zi bună!

Îngrijirea delicată NIVEA, acum într-o formulă ușoară care are grijă de părul tău

Cel mai important ingredient al formulei de îngrijire este amidonul de orez, care are puterea să absoarbă 60% din propria greutate. Astfel, atrage sebumul, impuritățile din păr și mirosurile neplăcute. 

Șampoanele uscate NIVEA sunt disponibile în 3 variante pentru fiecare nuanță de păr: blond, șaten și brunet. Fiecare dintre ele are un parfum diferit, oferind părului prospețime care durează.

Cel pentru păr blond are un parfum floral, cel pentru păr șaten are note citrice, iar cel pentru păr brunet oferă o notă de chihlimbar. Astfel, am creat un parfum specific pentru fiecare nuanță de păr și o formulă specială, care are grijă de culoarea ta.


ȘAMPONUL USCAT: UN SINGUR PRODUS, MAI MULTE ÎNTREBUINȚĂRI

Cum folosești șamponul uscat

Foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi de la o distanță de aproximativ 15 - 20 cm în zona rădăcinilor. Apoi, masează delicat scalpul cu degetele. Așteaptă unu - două minute ca să acționeze și piaptănă-ți părul cu o perie pentru finisare. Rezultatul: un păr strălucitor, care arată ca și cum ar fi proaspăt spălat!

Iar pe lângă faptul că șamponul uscat absoarbe eficient sebumul și impuritățile, formula reușește să ofere textură, astfel încât părul tău să aibă un aspect dens, cu volum instant. Deci dacă ai un păr tern, lipsit de viață poți folosi Șamponul Uscat atât pentru revigorarea părului, cât și pentru un boost de volum!

Dacă ești pasionată de styling sau pur și simplu îți dorești să-ți aranjezi rapid părul, vei iubi Șamponul Uscat de la NIVEA. Formula lui specială matifiază și face părul mai maleabil, astfel încât îl poți folosi cu încredere pentru a-ți crea o coafură lejeră, cu aspect natural.

Pentru că oferă volum și densitate, șamponul uscat te ajută să obții acel aspect ”dezordonat” și casual, ideal pentru ocaziile de zi cu zi. De exemplu, îți poți face rapid niște bucle lejere sau împletituri, doar pulverizând produsul la rădăcini și masând bine scalpul, ca să obții un păr cu mai mult volum.