Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Șampon Micelar NIVEA

Nou
Șampoanele Micelare NIVEA

Pentru curățarea și îngrijirea delicată a părului și a scalpului în fiecare zi

Video

Descoperă magia Șampoanelor Micelare NIVEA

De ce merită să încerci Șampoanele Micelare NIVEA? Tehnologia micelară oferă o îngrijire eficientă și delicată datorită formulei care îți păstrează părul strălucitor și curat, fără să afecteze scalpul. Include șamponul în rutina ta zilnică și descoperă beneficiile unui păr plin de prospețime!

Noile Șampoane Micelare NIVEA vin în ambalaje transparente, prin care poți observa formulele ușoare de îngrijire fără silicon, care îți curăță delicat părul și nu îl încarcă.
Alege-l pe cel care ți se potrivește: fie șamponul pentru păr gras și exces de sebum, fie pe cel pentru păr fragil și scalp sensibil.

Detalii Produs

Șampoanele Micelare NIVEA

Spălarea zilnică a părului nu mai e motiv de îngrijorare! Șampoanele Micelare NIVEA pentru păr cu tendință de îngrășare și pentru păr fragil îți curăță delicat părul, dar în profunzime, oferind în același timp scalpului tău îngrijirea de care are nevoie. Descoperă formula care ți se potrivește!

ȘAMPONUL MICELAR HIDRATANT

Îți dorești un șampon pe care să îl folosești zilnic și să îți lase părul mătăsos și îngrijit, însă fără să-l încarce? Încearcă noul Șampon Micelar hidratant. Cu extract din floare de lotus și o formulă delicată, hidratează părul de la rădăcini până la vârfuri, fără a le îngreuna. Așa că include-l în rutina ta de îngrijire și bucură-te de un păr frumos zi de zi!

Sampon micelar hidratant

Șampon micelar pentru păr fragil șI scalp sensibil

ȘAMPONUL MICELAR PENTRU PĂR FRAGIL ȘI SCALP SENSIBIL

Dacă ai părul fragil și scalpul sensibil, această formulă este perfectă pentru tine. Curăță delicat, hidratează părul și îi îmbunătățește elasticitatea, iar scalpul rămâne echilibrat și sănătos. Parfumul discret amintește de aroma nuferilor exotici, plante acvatice cunoscute pentru frumusețea și parfumul lor. Bucură-te de o rutină de îngrijire perfectă pentru părul tău!

ȘAMPONUL MICELAR PENTRU PĂR CU TENDINȚĂ DE ÎNGRĂȘARE

Șamponul Micelar NIVEA pentru păr cu tendință de îngrășare are la bază moleculele micelare care îți curăță în profunzime părul și scalpul. Formula fără silicon nu îți irită scalpul și îți lasă părul proaspăt și suplu pentru întreaga zi. Adaugă Șamponul Micelar în rutina ta zilnică de îngrijire și bucură-te de prospețime îndelungată!

Șampon micelar pentru păr cu tendință de îngrășare

Cum funcționează

O formulă micelară de succes

Șampoanele Micelare NIVEA curăță părul eficient și în profunzime. Care e secretul lor? Micelele din formula specială curăță firul de păr și scalpul fără a usca sau încărca, chiar dacă îți speli zilnic părul. Află mai multe despre Șampoanele Micelare și cum funcționează ele.

DESPRE TEHNOLOGIA MICELARĂ

Cum funcționează tehnologia micelară din acest nou șampon?
Tehnologia micelară asigură o îngrijire delicată și eficientă, purificând părul și scalpul în fiecare zi, iar formula fără silicon acționează delicat și le păstrează sănătoase cu fiecare aplicare.

Ce rol au micelele într-un astfel de șampon?

Micelele sunt formate din molecule care integrează componente hidrofile și lipofile. Partea lipofilă captează murdăria, reziduurile și sebumul. Capetele hidrofile permit moleculelor să se dizolve în apă și să fie apoi îndepărtate fără a dăuna lipidelor esențiale ale firului de păr și ale scalpului. 

Cum acționează diferit formulele micelare?
Șamponul Micelar pentru păr cu tendință de îngrășare a fost creat special pentru a curăța în profunzime părul gras și scalpul. Datorită formulei cu extract de citrice și melisa oferă curățare eficientă și o prospețime îndelungată. Șamponul Micelar pentru păr fragil și scalp sensibil are o formulă delicată cu extra ingrediente pentru îngrijire care fac firul de păr mai puternic și îi îmbunătățesc elasticitatea. Formula cu extract de nuferi oferă un parfum proaspăt și păstrează în echilibru pH-ul scalpului. 
Produse
Produse-micellar

Șampoanele Micelare NIVEA

Șampoanele Micelare NIVEA pentru hidratare, păr cu tendință de îngrășare și pentru păr fragil curăță în profunzime și îți oferă prospețime îndelungată. Formulele de îngrijire conțin agenți micelari de curățare, extract de citrice și melisă. Nu conțin silicon și sunt perfecte pentru îngrijirea zilnică a părului. Alege varianta care ți se potrivește și oferă-i părului tău îngrijirea delicată pe care o merită!