Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

bronz natural

Îți dorești un bronz natural și de lungă durată?

Bucură-te de soare cu NIVEA Sun!

PROTECȚIE ȘI ÎNGRIJIRE

Un bronz natural de durată

NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

ACTIVAREA NATURALĂ A BRONZULUI ESTE ACUM POSIBILĂ!

Vrei să-ți protejezi pielea și să te bucuri și de un bronz irezistibil? Noua gamă NIVEA SUN Protect & Bronze combină protecția solară cu bronzarea naturală și de lungă durată. Produsele din noua gamă NIVEA SUN Protect & Bronze acționează imediat după aplicare și îți asigură o protecție eficientă a pielii. În plus, extractul de Pro Melanină activează procesul natural de bronzare a pielii, fără niciun ingredient auto-bronzant!

Atrage toate privirile cu un bronz irezistibil

NIVEA SUN Protect & Bronze protejează pielea și accelerează bronzul.
Sfaturi

Cum să obții un bronz superb și uniform ÎN ORICE CLIPĂ A VERII

CREMA DE PROTECȚIE SOLARĂ OPTIMĂ PENTRU FAȚĂ

Crema de protecție solară NIVEA SUN Protect & Bronze

Pielea feței este mult mai subțire și mai sensibilă decât pielea corpului nostru. De aceea, ea are nevoie de multă îngrijire și protecție solară specifică pentru față. Crema de protecție solară NIVEA SUN Protect & Bronze a fost dezvoltată special pentru nevoile pielii sensibile a feței.

FACTOR DE PROTECȚIE SOLARĂ (FPS) - AFLĂ DE CE ARE NEVOIE PIELEA TA

NIVEA Sun Protect & Bronze

Descoperă ghidul NIVEA SUN pentru alegerea factorului de protecție solară, precum și alte informații interesante legate de soare.

Protecție solară pentru copii

Totul este mai simplu cu NIVEA Sun!

Pe cât de complicat a fost până acum să aplici protecție solară pe pielea celor mici, pe atât de ușor va fi de acum încolo cu produsele NIVEA SUN.

PENTRU COPILUL TĂU, ALEGE MARCA NR.1 ÎN PROTECȚIE SOLARĂ ÎN ROMÂNIA!

NIVEA SUN Kids

Ai încredere în brandul care de zeci de ani are grijă de familii din lumea întreagă. Distrați-vă pe plajă cu sprayul colorat NIVEA Sun 50+ care protejează acolo unde colorează sau jucați-vă în apă odată ce le-ai aplicat pe piele loțiunea Swim & Play, care menține protecția și în apă. 

DISTRACȚIA VERII VOASTRE ÎNCEPE CU NIVEA SUN!

Sprayul colorat pentru copii de la NIVEA SUN aduce protecție pentru cei mici și distracție pentru toată familia.

AVEM GRIJĂ DE TINE ȘI DE CEI DRAGI ȚIE!

Descoperă un proiect NIVEA SUN inedit, realizat împreună cu artistul Thomas Leveritt, care îți arată de ce protecția solară este esențială pentru o piele sănătoasă. Totul ca fiecare dintre noi să se bucure în siguranță de fiecare clipă la soare. 

LASĂ-I SĂ SE BUCURE DE SOARE!

NIVEA SUN Kids

Bucuria celor mici de a alerga în voie pe plajă, de a se juca cât mai mult în apă, este prea mare ca tu să nu îi lași să o facă. Află cum să alegi o protecție solară pe   care te poți baza, citește sfaturile NIVEA și bucurați-vă de o vacanță fără griji!

Camera UV

AI GRIJĂ DE TINE. AI GRIJĂ DE CEI DRAGI!

Bucură-te de soare, ai grijă de tine și de cei dragi cu NIVEA Sun!

Tuturor ne place să înotăm în apa mării și să ne relaxăm la plajă. Bucură-te de fiecare clipă la soare acum mai în siguranță și protejează-te de radiațiile ultraviolete. Împreună cu artistul Thomas Leveritt, NIVEA demonstrează ce efecte poate avea soarele asupra pielii și de ce protecția solară e esențială. 
Nu uita: ai grijă de tine, ai grijă de cei dragi cu NIVEA SUN.
FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CUM SE ÎMBINĂ PROTECȚIA SOLARĂ CU BRONZUL PERFECT?
Dintotdeauna, femeile din întreaga lume și-au dorit un produs de protecție solară care să nu compromită șansa de a obține un bronz irezistibil. Acest lucru este posibil acum, datorită noii game NIVEA SUN Protect & Bronze. Extractul de Pro Melanină din formula produselor activează producția de melanină  proprie din celulele pielii și protejează în același timp pielea împotriva radiațiilor UVA/UVB. Acum ai un bronz irezisitibil și protecție de încredere într-un singur produs!

PRIN CE ESTE SPECIALĂ GAMA NIVEA SUN PROTECT & BRONZE?
NIVEA SUN Protect & Bronze oferă ambele rezultate dorite: pe de o parte, protejează pielea de efectele nocive ale radiațiilor solare, pe de altă parte activează procesul natural de bronzare, fără a fi un produs auto-bronzant. 
NIVEA SUN Protect & Bronze este modalitatea inteligentă de a îmbina protecția solară și bronzarea. Atunci când este expusă la radiațiile solare, pielea își activează un mecanism propriu de protecție prin producerea naturală a unui pigment maroniu, denumit melanină. Acesta conferă pielii culoarea specifică și reprezintă o barieră de protecție celulară. Așadar, bronzarea este o componentă a mecanismului de protecție a pielii. NIVEA SUN a integrat în produsele sale un ingredient care activează acest mecanism natural pe cât de simplu, pe atât de inteligent.  
Ingredientul principal din gama NIVEA SUN Protect & Bronze este extractul de Pro Melanină, care activează producția de melanină din piele. Producția naturală de melanină rămâne activă chiar și după expunerea la soare. Produsele NIVEA SUN Protect & Bronze sprijină capacitatea naturală a pielii de bronzare pe termen lung, protejând-o eficient în același timp.

CUM UTILIZEZ PRODUSELE NIVEA SUN PROTECT & BRONZE?
Poți utiliza produsele NIVEA SUN Protect & Bronze la fel ca pe oricare alte produse de protecție solară. Aplică-le din abundență înainte de expunerea la soare. Asigură-te că aplici întotdeauna o cantitate suficientă de produs pentru a acoperi uniform întreg corpul. Repetă aplicarea pentru a menține gradul de protecție, în special după înot, după ce transpiri sau după ce te ștergi cu prosopul. 

Loțiunea protectoare după plajă cu efect de prelungire a bronzului se folosește similar altor produse de protecție solară. Loțiunea calmează pielea și activează producția de melanină pentru un bronz irezistibil de lungă durată.
CÂT DE EFICIENTE SUNT PRODUSELE NIVEA SUN PROTECT & BRONZE?
Filtrele de protecție din produsele NIVEA SUN Protect & Bronze încep să acționeze imediat după aplicarea produsului pe piele.

GAMA NIVEA SUN PROTECT & BRONZE ESTE APROBATĂ DERMATOLOGIC?
Da, acesta este unul dintre testele standard la care sunt supuse toate produsele NIVEA.

GAMA NIVEA SUN PROTECT & BRONZE ESTE POTRIVITĂ PENTRU PERSOANELE CU PIELEA SENSIBILĂ?
NIVEA SUN oferă produse de îngrijire și protecție pentru tipuri de piele cu cerințe specifice. Pentru pielea sensibilă, recomandăm loțiunea NIVEA SUN Protect & Sensitive.

PRODUSELE DIN GAMA NIVEA SUN PROTECT & BRONZE SUNT DESTINATE EXCLUSIV FEMEILOR?
Nu, produsele se adresează atât femeilor cât și bărbaților care își doresc un bronz frumos, de lungă durată.

PRODUSELE DIN GAMA NIVEA SUN PROTECT & BRONZE SUNT AUTO-BRONZANTE?
Nu, produsele auto-bronzante conțin un ingredient ce actionează asupra stratului superior al pielii și îi conferă o culoare maronie, dar nu au niciun efect de protecție solară. Acest tip de produse au ca rezultat o pigmentare nenaturală a pielii și pot da un bronz neuniform dacă sunt aplicate incorect.

Gama NIVEA SUN Protect & Bronze are un efect cu totul diferit. Extractul de pro-melanină este un ingredient obținut din plante, care acționează în straturile profunde ale epidermei și activează producția de melanină în acestea. Gama NIVEA SUN Protect & Bronze protejează pielea și activează producția de melanină, pentru un bronz superb și 100% natural.