Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

NIVEA Sun


Prietenul la soare se cunoaște!

NIVEA are grijă de pielea ta, ca să te bucuri de soare în siguranță. Alege să ai grijă de tine și de cei dragi și află tot ce trebuie să știi despre protecția solară
Prieteni sub soare

Un prieten de încredere pentru pielea ta și a celor dragi

Prieten de încredere

 

Un bun prieten are grijă de tine atunci când ai cea mai mare nevoie. La soare, pielea ta este mai expusă ca oricând: radiațiile UV pot cauza îmbătrânirea prematură, arsuri și degradarea pielii. Așadar, de fiecare dată când ieși din casă ai nevoie de un prieten de încredere!

 

NIVEA îți este alături cu produse de protecție solară pentru tine și cei dragi, sfaturi de la experții noștri și cea mai distractivă lecție de îngrijire pentru cei mici. Descoperă ce ți-am pregătit și ai grijă mai departe de prieteni și familie!

 

 

PRIETENII NIVEA TE SURPRIND LA SOARE!


Vara aceasta, NIVEA te așteaptă pe plajă și în parcurile tale preferate. Am pregătit multe surprize NIVEA SUN, cele mai bune sfaturi de protecție solară și distracție cât cuprinde pentru cei mari și cei mici. Pentru ca tu, prietenii și familia ta să vă bucurați din plin de fiecare zi însorită!

Ne împrietenim pe plaja NIVEA SUN

De pe 7 iulie până pe 6 august, te așteptăm pe plaja NIVEA SUN din Mamaia!  Aici vei putea vedea cum arată pielea ta prin camera UV, vei primi recomandări personalizate de protecție solară și vei putea participa la jocuri distractive cu multe premii și surprize.  Iar copiii se vor împrieteni cu simpaticele personaje Lotte și Max – prietenii NIVEA SUN care oferă cea mai distractivă lecție de protecție solară.
Ne găsești pe plaja Mamaia, în fața hotelului Victoria, în perioada:

- 4-6 august
- Vineri - Duminică, orele 10:00 – 18:00


Ne împrietenim și în parcurile tale preferate

Prietenii NIVEA SUN pornesc către tine pe bicicletă, cu multe surprize! Vino împreună cu familia sau prietenii pentru a vă bucura împreună de jocuri distractive, recomandări personalizate de protecție solară și premii pentru toate vârstele. Și AICI, cei mici vor putea face cunoștință cu personajele NIVEA SUN, care transformă protecția solară într-o joacă de copii.

În perioada 3-6 august ne întâlnim în:

  • București: Parc Herăstrău (joi, orele 8:00 - 12:00 și 16:00 - 20:00), Parc Național (vineri, orele 10:00 - 14:00), Parc Cișmigiu (vineri, orele 14:00 - 18:00), Parc Crângași (sâmbătă, orele 14:00 - 18:00), Parcul Circului (sâmbătă, orele 10:00 - 14:00), Parcul Tineretului (duminică, orele 10:00 - 18:00);
  • Timișoara: Parc Pădurice (vineri, sâmbătă - orele 10:00 - 18:00), Parc Ion Creangă (duminică, orele 10:00 - 18:00);
  • Cluj: Parc Primăverii (vineri, sâmbătă și duminică, orele 10:00 - 18:00);
  • Iași: Parc Expoziției (sâmbătă și duminică, orele 10:00 - 18:00), Parc Copou (joi, vineri, orele 10:00 - 18:00);
  • Sibiu: Parc Mihai Viteazu (sâmbătă, orele 10:00 - 18:00), Parc Terezian (duminică, orele 10:00 - 18:00), Parc Subarini (vineri, orele 10:00 - 18:00).

 

 

GALERIE FOTO - ÎNTÂLNIRI CU PRIETENII NIVEA SUN

Prietenii NIVEA SUN au ajuns deja la o parte din fanii noștri, le-au oferit informații utile și premii pentru toată familia. Vino și tu alături de noi pe plaja NIVEA SUN sau în parcurile în care vom ajunge în următoarea perioadă și află cum să iei doar ce e mai bun din soare!

Vara cu cei mici

Copiii și soarele: distracție în siguranță


Oferă-le celor mici doar ce e mai bun din soare!

Alături de cei mici, fiecare vară devine o poveste cu multe zâmbete, iar plaja, orașul sau parcul devin teren de joacă! Însă pentru a ne bucura din plin de zilele însorite, protecția solară trebuie să ne însoțească peste tot. 

 

 

Pielea copiilor este foarte delicată și se arde mai ușor decât pielea adulților. Iar o arsură solară din copilărie poate duce la deteriorarea pielii pe termen lung! De aceea, este foarte important ca cei mici să fie protejați de soare de fiecare dată când ies în aer liber și să învețe cât mai devreme regulile de bază ale protecției solare.

copii si soarele

    LOTTE ȘI MAX – CEI MAI SIMPATICI PRIETENI DE SUB SOARE

Personajele Lotte și Max sunt vara aceasta alături de copii și părinți pentru a le oferi cea mai distractivă lecție de protecție solară! Cu ajutorul lor, îi poți învăța pe cei mici să se protejeze de efectele nocive ale razelor UV și să ia doar ce e mai bun din soare!

Ascultă sfaturile lor și împărtășește cu cel mic cântecelul care transformă protecția solară într-o joacă de copil!
Sfaturi pentru copii

Cum protejezi corect pielea celor mici de radiațiile uv

Care sunt cele mai importante reguli de protecție solară pentru copii?

1. CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE SOLARĂ ÎN PRIMII ANI DE VIAȚĂ: LA UMBRĂ

În primii ani de viață, pielea nu este încă dezvoltată complet și este foarte vulnerabilă în fața razelor soarelui. De aceea, bebelușii nu ar trebui să stea în bătaia directă a soarelui în primele 12 luni de viață. Iar până la vârsta de 3 ani, expunerea la soare ar trebui să fie pe perioade cât mai limitate, întotdeauna folosind o loțiune special dezvoltată pentru pielea lor delicată, cu factor ridicat de protecție solară.


2. HĂINUȚELE POTRIVITE PENTRU ZILE ÎNSORITE

Știm că nu este posibil să-i ferim complet pe cei mici de razele soarelui, de aceea hainele potrivite ne oferă un ajutor în plus: la plajă, la plimbare sau în parc, îmbracă-l pe cel mic în haine de culoare deschisă, din țesături dese, și nu uita niciodată pălăriuța! 

3. LOȚIUNEA POTRIVITĂ PENTRU PIELEA DELICATĂ A CELOR MICI

Pentru că pielea copiilor nu se poate proteja de radiațiile UV decât pentru câteva minute, întotdeauna trebuie aplicat un produs de protecție solară înainte de a ieși din casă, preferabil cu factor de protecție 50+. Alege produse de protecție solară ce conțin filtre UVA și UVB și care sunt dezvoltate special pentru pielea sensibilă a copiilor. Iar dacă sunteți la mare, mergi la sigur cu o loțiune de protecție solară rezistentă la apă.

 

4. REAPLICAREA PROTECȚIEI SOLARE ESTE ESENȚIALĂ

Fie că mergeți la plimbare, fie că sunteți în vacanță la plajă, cei mici sunt mereu în mișcare: joaca sau bălăceala sunt garantate! Pentru ca pielea lor să fie mereu protejată, este important să reaplicăm produsul de protecție solară pe pielea copiilor cel puțin o dată la două ore și imediat după ce ies din apă sau se șterg cu prosopul.

Pielea ta la soare

Soarele: cel mai bun prieten al vacanței tale

pielea ta la soareCu toții iubim zilele frumoase de vară, când razele soarelui ne invită la distracție și ne însoțesc în cele mai frumoase vacanțe. Soarele ne face fericiți: stimulează sistemul imunitar, susține circulația, metabolismul și starea de bine.Însă știm că fiecare lucru bun are și o parte mai puțin plăcută. Radiațiile UVB stimulează producția de melanină responsabilă pentru bronz, dar pot provoca și arsuri și deteriorarea ADN-ului. Iar radiațiile UVA pot cauza alergii solare și sunt principalele vinovate pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

Ca să ne bucurăm doar de ce e bun din soare, e important să avem grijă de pielea noastră cu protecția solară potrivită!

Sfatul expertului

Priveşte altfel soarele

filtru UVUn prieten de încredere te vede așa cum ești. NIVEA Sun face invizibilul vizibil cu ajutorul camerei UV. Atunci când vezi ce efect au radiațiile UV asupra pielii, vezi cât de important e să ai grijă de tine și de cei dragi!


Ce este FPS și cum acționează produsele de protecție solară?

Factorul de protecție solară determină perioada de timp în care crema sau loțiunea îți va proteja pielea de radiații, cu ajutorul filtrelor UV din formula sa.  Filtrele UV organice absorb energia și o transformă în raze infraroșii. În acelaşi timp, filtrele fizice dispersează, reflectă și absorb razele UV. Formulele NIVEA Sun combină mai multe tipuri de filtre UV pentru a-ți oferi cea mai bună protecție împotriva unui spectru cât mai mare de raze UV.Care sunt cele mai importante reguli de protecție solară?

1. PROTECȚIA SOLARĂ NU ESTE DOAR PENTRU VACANȚA LA MARE

În parc, în oraș, la o plimbare scurtă sau în drum spre birou, e important să îți protejezi pielea. Radiațiile UV ajung oriunde, nu doar la plajă!

2. REAPLICĂ PROTECȚIA SOLARĂ ÎN MOD CONSTANT

Dacă stai mai mult timp la soare, ține protecția solară la îndemână! Pentru a-și păstra eficiența, este recomandată reaplicarea ei la fiecare două ore sau chiar mai des dacă intri în apă sau te ștergi cu prosopul.

3. FOLOSEȘTE FACTORUL DE PROTECȚIE SOLARĂ POTRIVIT PIELII TALE

Una dintre cele mai frecvente greșeli este să folosim o loțiune cu FPS mai mic de teamă că nu ne vom mai bronza. Chiar dacă folosești un produs cu FPS maxim, lumina ajunge în continuare la piele, însă efectele nocive ale radiațiilor UV sunt eliminate. Astfel, vei obține un bronz sănătos și de durată.

4. APLICĂ O CANTITATE SUFICIENTĂ DE LOȚIUNE DE PROTECȚIE SOLARĂ

Folosirea cantității corecte a produsului de protecție solară este la fel de importantă precum alegerea unui FPS corect. Pentru a obține efectul optim de protecție solară ar trebui să aplici 2mg/cm² de produs. Pentru un adult, acest lucru înseamna aproximativ 36 de grame (6 lingurițe).

Ce este factorul de protecție solară?

Nu știi sigur ce înseamnă numerele de pe cremele și loțiunile de protecție solară? NIVEA are răspunsul! Află cum te poți bucura în siguranță de o zi la soare cu factorul de protecție solară care ți se potrivește!

Ce alegem: o cremă de zi pentru ten cu FPS sau o cremă de protecție solară?

NIVEA Sun  îți arată, cu ajutorul camerei UV, diferențele dintre o cremă de zi pentru ten cu FPS și o cremă de protecție solară. Află din video ce tip de produs este un prieten de încredere pentru o zi la plajă! 

Află mai multe de la experții NIVEA

De 55 de ani, NIVEA cercetează și inovează pentru ca tu și cei dragi să vă puteți bucura de soare în siguranță. Experții NIVEA Sun îți dezvăluie mai multe despre știința din spatele protecției solare!

Recomandările noastre pentru tine