Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

NIVEA Sun

Bucură-te de soare

Fie că ești la plajă, în oraș, acasă sau oriunde altundeva

Dacă este vară, înseamnă că orice activitate se poate muta afară. Sportul devine mai distractiv când e practicat în aer liber, o pauză de la serviciu de câteva minute în care stai la soare îți încarcă bateriile, o ieșire cu fetele transformată în sesiune de plajă te relaxează, practic tot ce faci la soare te face mai fericit. Și este un fapt dovedit științific! Conform cercetărilor, soarele stimulează sistemul imunitar, susține circulația, metabolismul și starea de bine.

Pe de altă parte, radiațiile UVB stimulează producția de melanină responsabilă pentru bronz, dar pot provoca și arsuri și deteriorarea ADN-ului. Iar radiațiile UVA pot cauza alergii solare și sunt principalele vinovate pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

Ca să ne bucurăm doar de ce e bun din soare, e important să avem grijă de pielea noastră cu protecția solară potrivită!

UN BRONZ SĂNĂTOS, DE DURATĂ

Toate produsele NIVEA SUN conțin un sistem eficient de filtre UVA/UVB pentru protecție imediată – potrivită pentru toate tipurile de piele. În plus, gama Protect & Bronze stimulează procesul natural de bronzare a pielii și astfel asigură un bronz frumos, de durată. Pentru a-ți proteja pielea de soare, îți recomandăm să folosești o cantitate generoasă de protecție solară și să eviți expunerea la soare între 11 AM și 3 PM. În completare, ține cont că protecția solară își reduce foarte mult efectele dacă transpiri, înoți sau schimbi hainele, deci reaplic-o într-un strat generos de mai multe ori pe zi.

Gama Protect & Bronze activează producția naturală de melanină a pielii și astfel îți oferă un bronz frumos, sănătos și de durată.

 

 

Inovație

O NOUĂ FORMULĂ DE PROTECȚIE SOLARĂ

Gama Protect & Bronze

HAINE FĂRĂ PETE

Tuturor ne place să purtăm haine albe vara, mai ales când suntem la plajă. Însă, hainele deschise la culoare sunt cele mai predispuse la apariția petelor galbene după folosirea produselor de protecție solară. Tocmai de aceea, noua gamă NIVEA SUN Protect & Bronze are o formulă inovatoare Anti-Pete care contribuie la reducerea petelor de pe haine*. Așa că alege-ți ținutele preferate de vară și bucură-te de soare oriunde ai fi! Atât pielea, cât și hainele tale sunt protejate.

*Noua formulă protejează hainele, reducând intensitatea petelor după spălare.

Vara cu cei mici

ÎNTÂLNIRI CU PRIETENII NIVEA SUN

Lotte, Max și ceilalți prieteni NIVEA SUN ți-au pregătit multe surprize, ca să te bucuri de soare oriunde ai fi! Rămâi alături de noi aici și urmărește-ne pe Facebook! Vom anunța în curând când și unde va avea loc următoarea întâlnire, în urma căreia vei putea afla sfaturi despre îngrijirea solară și vei putea câștiga multe premii pentru toată familia!

Prietenul la soare se cunoaște

Alături de cei mici, fiecare vară devine o poveste cu multe zâmbete, iar plaja, orașul sau parcul devin teren de joacă! Însă pentru a ne bucura din plin de zilele însorite, protecția solară trebuie să ne însoțească peste tot. 

Pielea copiilor este foarte delicată și se arde mai ușor decât pielea adulților. Iar o arsură solară din copilărie poate duce la deteriorarea pielii pe termen lung! De aceea, este foarte important ca cei mici să fie protejați de soare de fiecare dată când ies în aer liber și să învețe cât mai devreme regulile de bază ale protecției solare.  

 

 

 

Prietenul la soare se cunoaște

    LOTTE ȘI MAX – CEI MAI SIMPATICI PRIETENI DE SUB SOARE

Personajele Lotte și Max sunt vara aceasta alături de copii și părinți pentru a le oferi cea mai distractivă lecție de protecție solară! Cu ajutorul lor, îi poți învăța pe cei mici să se protejeze de efectele nocive ale razelor UV și să ia doar ce e mai bun din soare!

Ascultă sfaturile lor și împărtășește cu cel mic cântecelul care transformă protecția solară într-o joacă de copil!

Care sunt cele mai importante reguli de protecție solară pentru copii?

1. CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE SOLARĂ ÎN PRIMII ANI DE VIAȚĂ: LA UMBRĂ

În primii ani de viață, pielea nu este încă dezvoltată complet și este foarte vulnerabilă în fața razelor soarelui. De aceea, bebelușii nu ar trebui să stea în bătaia directă a soarelui în primele 12 luni de viață. Iar până la vârsta de 3 ani, expunerea la soare ar trebui să fie pe perioade cât mai limitate, întotdeauna folosind o loțiune special dezvoltată pentru pielea lor delicată, cu factor ridicat de protecție solară.

 

2. HĂINUȚELE POTRIVITE PENTRU ZILE ÎNSORITE

Știm că nu este posibil să-i ferim complet pe cei mici de razele soarelui, de aceea hainele potrivite ne oferă un ajutor în plus: la plajă, la plimbare sau în parc, îmbracă-l pe cel mic în haine de culoare deschisă, din țesături dese, și nu uita niciodată pălăriuța! 

3. LOȚIUNEA POTRIVITĂ PENTRU PIELEA DELICATĂ A CELOR MICI

Pentru că pielea copiilor nu se poate proteja de radiațiile UV decât pentru câteva minute, întotdeauna trebuie aplicat un produs de protecție solară înainte de a ieși din casă, preferabil cu factor de protecție 50+. Alege produse de protecție solară ce conțin filtre UVA și UVB și care sunt dezvoltate special pentru pielea sensibilă a copiilor. Iar dacă sunteți la mare, mergi la sigur cu o loțiune de protecție solară rezistentă la apă.

 

4. REAPLICAREA PROTECȚIEI SOLARE ESTE ESENȚIALĂ

Fie că mergeți la plimbare, fie că sunteți în vacanță la plajă, cei mici sunt mereu în mișcare: joaca sau bălăceala sunt garantate! Pentru ca pielea lor să fie mereu protejată, este important să reaplicăm produsul de protecție solară pe pielea copiilor cel puțin o dată la două ore și imediat după ce ies din apă sau se șterg cu prosopul.

 

Află mai multe de la experții NIVEA

Sfatul expertului

Priveşte altfel soarele

Care sunt cele mai importante reguli de protecție solară?

1. PROTECȚIA SOLARĂ NU ESTE DOAR PENTRU VACANȚA LA MARE

În parc, în oraș, la o plimbare scurtă sau în drum spre birou, e important să îți protejezi pielea. Radiațiile UV ajung oriunde, nu doar la plajă!

2. REAPLICĂ PROTECȚIA SOLARĂ ÎN MOD CONSTANT

Dacă stai mai mult timp la soare, ține protecția solară la îndemână! Pentru a-și păstra eficiența, este recomandată reaplicarea ei la fiecare două ore sau chiar mai des dacă intri în apă sau te ștergi cu prosopul.

3. FOLOSEȘTE FACTORUL DE PROTECȚIE SOLARĂ POTRIVIT PIELII TALE

Una dintre cele mai frecvente greșeli este să folosim o loțiune cu FPS mai mic de teamă că nu ne vom mai bronza. Chiar dacă folosești un produs cu FPS maxim, lumina ajunge în continuare la piele, însă efectele nocive ale radiațiilor UV sunt eliminate. Astfel, vei obține un bronz sănătos și de durată.

4. APLICĂ O CANTITATE SUFICIENTĂ DE LOȚIUNE DE PROTECȚIE SOLARĂ

Folosirea cantității corecte a produsului de protecție solară este la fel de importantă precum alegerea unui FPS corect. Pentru a obține efectul optim de protecție solară ar trebui să aplici 2mg/cm² de produs. Pentru un adult, acest lucru înseamna aproximativ 36 de grame (6 lingurițe).

Ce este factorul de protecție solară?

Nu știi sigur ce înseamnă numerele de pe cremele și loțiunile de protecție solară? NIVEA are răspunsul! Află cum te poți bucura în siguranță de o zi la soare cu factorul de protecție solară care ți se potrivește!

Ce alegem: o cremă de zi pentru ten cu FPS sau o cremă de protecție solară?

NIVEA Sun  îți arată, cu ajutorul camerei UV, diferențele dintre o cremă de zi pentru ten cu FPS și o cremă de protecție solară. Află din video ce tip de produs este un prieten de încredere pentru o zi la plajă! 

Află mai multe de la experții NIVEA

De 55 de ani, NIVEA cercetează și inovează pentru ca tu și cei dragi să vă puteți bucura de soare în siguranță. Experții NIVEA Sun îți dezvăluie mai multe despre știința din spatele protecției solare!