SIMTE EMOȚIA FESTIVALULUI #NIVEAFEEL

Emoția festivalului

SIMTE MUZICA, DANSEAZĂ, TRĂIEȘTE NOI SENZAȚII #NIVEAFEEL

Muzica ne unește. Și de aceea, când mergi la un festival, simți că împarți cele mai tari sentimente cu oameni ca tine. Trăiți împreună bucurie, entuziasm și prietenie. Sunteți prieteni și vă unesc aceleași lucruri. Tresăriți la același refren, cântați aceleași versuri și împărtășiți aceleași emoții.

Îți suntem alături la festivalurile verii. Ne dăm întâlnire pentru a ne bucura împreună de cele mai frumoase momente. Te simți bine în pielea ta și ești personajul principal al tuturor momentelor care contează pentru tine. Te bucuri de ele și de cei care te înconjoară.

Noi ne ocupăm de restul lucrurilor: ți-am pregătit multe surprize. Așa că ia-ți biletele, pregătește-ți bagajele și ia cu tine pofta de distracție. Ne vedem acolo!


UNDE NE VEDEM

LA CELE MAI TARI FESTIVALURI ALE VERII

Electric Castle, Summer Well, Smida și Afterhills sunt festivalurile la care ne-am propus să dansăm până în zori în această vară! Iar pentru fiecare dintre ele, am pregătit surprize care să te ajute să te simți bine în pielea ta: de la concursuri cu premii instant până la jocuri fun care să te țină activ(ă) până la începerea concertului preferat.

AFTERHILLS, 23 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE

Ca să încheiem sezonul festivalurilor din acest an așa cum se cuvine, ultimul festival  la care vă dăm întâlnire este Afterhills! 

Sărbătorim sfârșitul verii la Dobrovăț, în județul Iași, pe ritmurile artiștilor preferați, alături de prieteni. Vă dăm întâlnire la cornerele NIVEA pe care deja le cunoașteți (Shower Karaoke, NIVEA BlackMicellAIR – Skin Art Activity, NIVEA SUN), ca să ne distrăm împreună și să ne bucurăm de ultimul festival cool al verii.

Cele mai tari concerte vor fi cele date chiar de noi înșine sub duș, ne vom creea look-ul de festival dorit  în zona de Body Painting și vom pune în practică tips & tricks pentru o protecție solară corectă. În plus, ne vom relaxa și ne vom încărca bateriile înainte de concerte în hamacele din copacul NIVEA.

Nu i-am uitat nici pe bărbați. Provocările de la Running Wheel și zona de relaxare din MEN Cave îi asteaptă să se distreze și să își testeze limitele alături de toți prietenii.


SMIDA JAZZ, 15-18 AUGUST

Pentru că festivalul Smida este despre jazz într-un peisaj superb, despre un weekend plin de relaxare în Munții Apuseni și despre oameni faini, nu puteam să lipsim nici anul acesta.

La mijlocul lunii august, între 15 si 18 august, ne-am distrat împreună, ne-am bucurat de muzică și am dansat cu picioarele goale în iarbă.

SUMMER WELL, 9 – 11 AUGUST

Între 9 și 11 august, Domeniul Stirbey a devenit și mai animat decât de obicei, datorită festivalului Summer Well. Muzică bună, distracție și voie bună alături de prieteni și multe surprize la cornerele NIVEA dedicate festivalului. I-am reîntâlnit acolo peVladimir Drăghia și Alice Cavaleru,  alături de micuța Zora, care s-a bucurat din plin de atracțiile din zona de la festival dedicată copiilor.

Vezi cum a fost

ELECTRIC CASTLE, 17-21 IULIE

Între 17 și 21 iulie ne-am dat întâlnire la Electric Castle! Alături de Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, i-am ascultat printre alții pe Florence+ The Machine, Limp Bizkit, Bring Me The Horizon, ne-am distrat, ne-am jucat si ne-am relaxat la zonele amenajate #NIVEAFEEL: NIVEA, NIVEA MEN și NIVEA SUN.

Vezi cum a fost

TUTORIALE

Știm că la festival important este să îți exprimi personalitatea printr-un look unic, dar și care să reziste până în zori. Așa că ți-am pregătit alături de Landiana, Diana Ionescu și Cosânzene tutoriale pentru un look complet de festival! Urmărește tutorialele și descoperă pas cu pas cum să îți creezi un machiaj, o coafură și o ținută care să te evidențieze.

Look-ul ideal pentru festival: un outfit comod, dar de efect; un machiaj care îți evidențiază trăsăturile și o coafură modernă care rezistă până dimineața! Descoperă cum să le realizezi pas cu pas în tutorialele dedicate!

Simte emoția festivalului și exprimă-ți personalitatea printr-un machiaj wow! Diana Ionescu îți arată pas cu pas cum îți poți face singură un make-up de efect, cool și ușor de purtat!

Când vine vorba de coafura de festival, aceasta trebuie să fie pe cât de cool, pe atât de rezistentă, indiferent de cât dansezi! Urmărește tutorialul și realizează-ți și tu pas cu pas coafura recomandată de Cosânzene!

Landiana îți oferă inspirație pentru a-ți crea ținute lejere, feminine și în tendințe! Ai curaj să experimentezi și fii gata să simți emoția celor mai tari festivaluri ale verii!