Simte emotia festivalului

SIMTE EMOȚIA FESTIVALULUI

Câștigă bilete la Summer Well sau kituri cu produse NIVEA

Emoția festivalului

SIMTE MUZICA, DANSEAZĂ, TRĂIEȘTE NOI SENZAȚII #NIVEAFEEL

 

Muzica ne unește. Și de aceea, când mergi la un festival, simți că împarți cele mai tari sentimente cu oameni ca tine. Trăiți împreună bucurie, entuziasm și prietenie. Sunteți prieteni și vă unesc aceleași lucruri. Tresăriți la același refren, cântați aceleași versuri și împărtășiți aceleași emoții.

Îți suntem alături la festivalurile verii. Ne dăm întâlnire pentru a ne bucura împreună de cele mai frumoase momente. Te simți bine în pielea ta și ești personajul principal al tuturor momentelor care contează pentru tine. Te bucuri de ele și de cei care te înconjoară.

Noi ne ocupăm de restul lucrurilor: ți-am pregătit multe surprize. Așa că ia-ți biletele, pregătește-ți bagajele și ia cu tine pofta de distracție. Ne vedem acolo!

Simte emotia festivalului

Concurs

Câștigă bilete la Summer Well și kituri NIVEA

Ți-am pregătit o surpriză: poți câștiga bilete duble la Summer Well sau kituri de festival cu produse de îngrijire NIVEA! Tot ce trebuie să faci este să cumperi două produse NIVEA din magazinele Mega Image sau Shop & Go din București și să completezi formularul de mai jos!

Atenție: pentru validare este esențial să păstrezi bonul, iar produsele cumpărate trebuie să fie pe un singur bon. Săpunurile, dischetele demachiante și produsele de îngrijire a părului nu fac parte din promoție.

Dacă dorești ca datele tale să fie șterse din baza de date a Beiersdorf, te rugăm să ne trimiți un mesaj la această adresă, folosind formularul și selectând “Altele” în câmpul de Subiect. Ștergerea datelor tale personale va avea ca rezultat eliminarea ta din orice concursuri, promoții sau mesaje din partea Beiersdorf. 

*Câmpuri obligatorii
NIVEA la Electric Castle

PRIMUL FESTIVAL LA CARE NE ÎNTÂLNIM!

Între 17 și 21 iulie ne dăm întâlnire la unul dintre cele mai tari festivaluri ale verii: Electric Castle! Îi ascultăm împreună pe Florence+ The Machine, Limp Bizkit, Bring Me The Horizon, iar în timpul dintre artiști te așteptăm la zonele noastre de entertainment. Ți-am pregătit provocări fun, zone de relaxare și multe multe premii, care să te ajute să te simți bine în pielea ta!

Știm că vrei să știi despre ce e vorba, așa ca iată câteva indicii: te poți distra cu gașca în zona de SUN, îți poți reîncărca bateriile la propriu și la figurat în zona de relaxare, îți poți testa limitele în zona NIVEA MEN, poți face cele mai tari stories cu ajutorul unui Sky Selfie și multe altele. Tot ce trebuie să faci este să vii la festival și să ne descoperi pe hartă sau urmărește-ne online: te poți bucura de surprize și fără să fii prezent la Electric Castle!

festival

 

Vladimir & Alice

 

ALICE Cavaleru și VLADIMIR Drăghia sunt alături de noi la Electric Castle!

 

Împreună cu ei vom trăi cele mai tari momente și emoții din festival. Cu energie multă și veselie pe măsură, ne vom bucura de muzică și ne vom distra alături de gașca de prieteni.

Urmărește-i pe Insta sau Facebook și fii la curent cu tot ce se întâmplă. În plus, fii pe fază: poți câștiga multe premii!

TUTORIALE

Știm că la festival important este să îți exprimi personalitatea printr-un look unic, dar și care să reziste până în zori. Așa că ți-am pregătit alături de Landiana, Diana Ionescu și Cosânzene tutoriale pentru un look complet de festival! Urmărește tutorialele și descoperă pas cu pas cum să îți creezi un machiaj, o coafură și o ținută care să te evidențieze.

tutoriale

Look-ul ideal pentru festival: un outfit comod, dar de efect; un machiaj care îți evidențiază trăsăturile și o coafură modernă care rezistă până dimineața! Descoperă cum să le realizezi pas cu pas în tutorialele dedicate!

Simte emoția festivalului și exprimă-ți personalitatea printr-un machiaj wow! Diana Ionescu îți arată pas cu pas cum îți poți face singură un make-up de efect, cool și ușor de purtat!

Când vine vorba de coafura de festival, aceasta trebuie să fie pe cât de cool, pe atât de rezistentă, indiferent de cât dansezi! Urmărește tutorialul și realizează-ți și tu pas cu pas coafura recomandată de Cosânzene!

Landiana îți oferă inspirație pentru a-ți crea ținute lejere, feminine și în tendințe! Ai curaj să experimentezi și fii gata să simți emoția celor mai tari festivaluri ale verii!

Ești gata să simți emoția festivalului la Electric Castle? 

Câștigătoarea concursului “NIVEA FEEL. SIMTE EMOȚIA FESTIVALULUI” din perioada 07 mai 2019 – 16 iunie 2019 se va bucura de o experiență completă la festival! 

Felicitări, Lucia Rebreanu! 

Sperăm să împarți cele mai tari amintiri ale verii împreună cu prietenii, să simți muzica, să dansezi și să trăiești noi senzații #NIVEAfeel!
 
Citește regulamentul concursului.