Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Simte emotia festivalului

#NIVEAFEEL

VARA ACEASTA, SIMTE EMOȚIA FESTIVALULUI

 

Muzica ne unește. Și de aceea, când mergi la un festival, simți că împarți cele mai tari sentimente cu oameni ca tine. Trăiți împreună bucurie, entuziasm și prietenie. Sunteți prieteni și vă unesc aceleași lucruri. Tresăriți la același refren, cântați aceleași versuri și împărtășiți aceleași emoții.

Îți suntem alături la festivalurile verii. Ne dăm întâlnire pentru a ne bucura împreună de cele mai frumoase momente. Te simți bine în pielea ta și ești personajul principal al tuturor momentelor care contează pentru tine. Te bucuri de ele și de cei care te înconjoară.

Noi ne ocupăm de restul lucrurilor: ți-am pregătit multe surprize. Așa că ia-ți biletele, pregătește-ți bagajele și ia cu tine pofta de distracție. Ne vedem acolo!

Simte emotia festivalului

Concurs

CUMPĂRĂ DOUĂ PRODUSE NIVEA ȘI CÂȘTIGĂ!

Ia cu tine la festival îngrijirea NIVEA și poți câștiga premii suprinzătoare. Cumpără două produse NIVEA*, trimite codul de pe bon prin SMS la 3708 sau înscrie-l în formularul de mai jos și poți câștiga prin tragere la sorți o experiență minunată la Electric Castle pentru tine și încă 3 prieteni: vă oferim bilete, cazare, transport și multe alte surprize la fața locului. Fiți pe fază. Sunteți pregătiți? 😊

experienta completa la Electric Castle

Cumpără două produse NIVEA și câștigă

 

Pe lângă premiul cel mare câștigat prin tragere la sorți, poți câștiga și:

  • 50 x aparat foto, cu ajutorul cărora vei surprinde rapid momentele pe care nu le vei uita niciodată
  • 25 x căști wireless Beats, ca să asculți oriunde ai fi melodiile pe care ai trăit cele mai tari emoții la festival

 

*Toate produsele NIVEA sunt participante la această promoție, cu excepția săpunului solid și a dischetelor demachiante.

Formular

ÎNSCRIE-TE

*Câmpuri obligatorii
NIVEA la Electric Castle

PRIMUL FESTIVAL LA CARE NE ÎNTÂLNIM!

Ne întâlnim la Electric Castle în perioada 17-21 iulie. Îi ascultăm pe Florence+ The Machine, Limp Bizkit, Bring Me The Horizon și ne bucurăm de fiecare moment în parte. Simțim emoția festivalului. Ne bucurăm de tot ce ne aduce împreună. Trăim cele mai tari momente alături de prieteni. Legăm noi prietenii.

Ți-am pregătit provocări fun, zone de relaxare și premii supriză, care să te ajute să te simți bine în pielea ta și să simți emoția festivalului. Iată câteva indicii: activități dedicate pentru fete și băieți, care te vor provoca la distracție, dar te vor și ajuta să te relaxezi. Ne-am propus să avem grijă de pielea ta, pentru ca singura ta grijă să fie distracția și muzica bună.

Tot ce trebuie să faci este să vii la festival și să ne descoperi pe hartă sau urmărește-ne online: te poți bucura de surprize și fără să fii prezent la Electric Castle!

festival