Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Simte emotia festivalului

Simte emoția festivalului #NIVEAFEEL

Emoția festivalului

SIMTE MUZICA, DANSEAZĂ, TRĂIEȘTE NOI SENZAȚII #NIVEAFEEL

 

Muzica ne unește. Și de aceea, când mergi la un festival, simți că împarți cele mai tari sentimente cu oameni ca tine. Trăiți împreună bucurie, entuziasm și prietenie. Sunteți prieteni și vă unesc aceleași lucruri. Tresăriți la același refren, cântați aceleași versuri și împărtășiți aceleași emoții.

În acest an, ți-am fost alături la festivalurile verii. Ne-am dat întâlnire pentru a ne bucura împreună de cele mai frumoase momente. Te-ai simțit bine în pielea ta și ai fost personajul principal al tuturor momentelor care au contat pentru tine. Te-ai bucurat de ele și de cei care te-au înconjurat.

Noi ne-am ocupat de restul lucrurilor și ți-am pregătit multe surprize. Așa că tu ți-ai luat doar biletele, bagajele și pofta de distracție. Și a fost cool!

Simte emotia festivalului

UNDE NE-AM ÎNTÂLNIT

LA CELE MAI TARI FESTIVALURI ALE VERII

Electric Castle, Summer Well, Smida și Afterhills au fost festivalurile la care ne-am propus să dansăm până în zori în această vară! Iar pentru fiecare dintre ele, ți-am pregătit surprize care să te ajute să te simți bine în pielea ta: de la concursuri cu premii instant până la jocuri fun care să te țină activ(ă) până la începerea concertului preferat.

AFTERHILLS, 23 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE

 

Am încheiat sezonul festivalurilor din acest an așa cum se cuvine, cu un festival pe măsură: Afterhills! Am sărbătorit sfârșitul verii la Dobrovăț, în județul Iași, pe ritmurile artiștilor preferați, alături de prieteni.

V-am dat întâlnire, ca de obicei, la cornerele NIVEA (Shower Karaoke, NIVEA BlackMicellAIR – Skin Art Activity, NIVEA SUN), și ne-am bucurat împreună de ultimul festival cool al verii. Astfel, am dat cele mai tari concerte sub duș, ne-am creat look-uri de festival în zona de Body Painting și am pus în practică toate tips & tricks-urile de protecție solară învățate.

Și ca să fim și relaxați înainte de concerte, ne-am încărcat bateriile în hamacele din copacul NIVEA. În ceea ce îi privește pe bărbați, aceștia și-au întrecut limitele la Running Wheel și au petrecut timp de calitate în Men Cave.

Descoperă în galeria foto cum a fost și pregătește-te pentru vara viitoare: vom trăi din nou cele mai tari emoții de festival!

TUTORIALE

Știm că la festival important este să îți exprimi personalitatea printr-un look unic, dar și care să reziste până în zori. Așa că ți-am pregătit alături de Landiana, Diana Ionescu și Cosânzene tutoriale pentru un look complet de festival! Urmărește tutorialele și descoperă pas cu pas cum să îți creezi un machiaj, o coafură și o ținută care să te evidențieze.

tutoriale

Look-ul ideal pentru festival: un outfit comod, dar de efect; un machiaj care îți evidențiază trăsăturile și o coafură modernă care rezistă până dimineața! Descoperă cum să le realizezi pas cu pas în tutorialele dedicate!

Simte emoția festivalului și exprimă-ți personalitatea printr-un machiaj wow! Diana Ionescu îți arată pas cu pas cum îți poți face singură un make-up de efect, cool și ușor de purtat!

Când vine vorba de coafura de festival, aceasta trebuie să fie pe cât de cool, pe atât de rezistentă, indiferent de cât dansezi! Urmărește tutorialul și realizează-ți și tu pas cu pas coafura recomandată de Cosânzene!

Landiana îți oferă inspirație pentru a-ți crea ținute lejere, feminine și în tendințe! Ai curaj să experimentezi și fii gata să simți emoția celor mai tari festivaluri ale verii!