Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Spray fixativ NIVEA Volume Care

2X VOLUM COAFURĂ CU ASPECT NATURAL

DESCOPERĂ FIXAREA 24H CARE NU USUCĂ PĂRUL

DE LA COAFURI FORȚATE LA UN LOOK NATURAL

În anii '90, coafurile erau mari, voluminoase și aranjate cu precizie. Inspirațiile și percepțiile s-au schimbat mult în ultimele decenii. Astăzi, cele mai populare coafuri sunt cele naturale și individuale. Femeile preferă un păr și un look natural.

PRODUSE DE STYLING CARE EVOLUEAZĂ ODATĂ CU VREMURILE

Produse de styling

Pentru o coafură perfectă, cu aspect natural, volum dublu și fixare 24h, care nu usucă sau încarcă firele de păr, NIVEA prezintă spuma de styling Volume Care. Pentru o finisare naturală și fixare 24h, fără efectul unei coafuri cu aspect nenatural, optați pentru spray-ul fixativ.

TRECEREA DE LA UN PĂR FOARTE COAFAT LA UN LOOK NATURAL

Femeile caută din ce în ce mai des coafuri care arată și se simt natural. Ele vor să aibă produse de styling care oferă părului volum și fixare, fără să pară lipicios, uscat sau nenatural. Produsele de hair styling de la NIVEA transformă coafatul în ceva simplu, fără efort, și permite coafurilor să arate natural. Spray-ul NIVEA Volume Care oferă părului volum dublu și fixare 24h, fără să usuce părul.

Părul supermodelelor din anii '90 era, de regulă, lung și drept, dar aranjat și tapat la rădăcină pentru a arăta voluminos. Acum, acest trend este de domeniul trecutului. În prezent, totul este despre părul cu volum natural și relaxat. Nu ne dorim ca produsele de styling să ne usuce părul sau să pară încărcat, făcându-l rigid și lipit de scalp. Oferă-i părului tău un look frumos și glossy pentru întreaga zi cu spray-ul fixativ NIVEA Volume Care. Acesta dublează volumul, oferă fixare 24h, fără să usuce părul. Dacă îți dorești extra-volum, în special la rădăcini, poți folosi pe părul umed, înainte de uscare, și spuma de styling NIVEA Volume Care. Aplică puțin produs pe rădăcini și încearcă să concentrezi aerul cald în zona respectivă, pentru că rădăcinile rețin cea mai multă umezeală. Spuma îi va oferi părului un volum îndrăzneț și rezistent, fără să-l usuce.

2X VOLUM COAFURĂ CU ASPECT NATURAL

TIPS & TRICKS PENTRU COAFURI CU VOLUM NATURAL

1. NU AM PREA MULT TIMP PENTRU HAIRSTYLING. II POT OFERI PARULUI MEU UN VOLUM NATURAL IN CATEVA MINUTE?

Adesea ne aflăm în situații care nu ne permit să facem mare lucru cu părul nostru, dar cu siguranță este posibil să obținem coafuri cu aspect natural în cel mai scurt timp. Ele pot fi ușor obținute acasă, fără a utiliza produse de styling în exces. Tot ceea ce ai nevoie este spuma de styling NIVEA Care și/sau spray-ul fixativ din gamă și poate un uscător de păr.

2. DESPRE TREND-UL ACTUAL AL COAFURILOR CU VOLUM NATURAL

Trend-ul în materie de styling al anului curent este despre acceptarea tipului natural de păr și a texturii, creând look-uri care impresionează prin volumul relaxat și mișcare naturală. Femeile nu își doresc produse care le încarcă părul, făcându-l rigid și oferindu-i un aspect nenatural, sau chiar uscându-l. Acestea caută produse de styling care creează un volum natural și fixare flexibilă, care îngrijesc în același timp și firul de păr.

3. EXISTĂ SFATURI DE LA STILIȘTI PENTRU A AVEA UN PLUS DE VOLUM?

Da, există, iar Sally Brooks, stilistul internațional NIVEA, le știe pe toate. Iată cele 4 sfaturi preferate ale acesteia:                                            

  1. Volumul este despre firul care stă cât mai îndepărtat de rădăcini. Așadar, pentru a crea volum, nu încărca părul cu șampoane și balsamuri grele.                                                            
  2. Menține-ți părul suplu și asigură-te că nu îl încarci cu prea multe produse de styling.           
  3. Usucă părul de la rădăcină la vârfuri pentru a obține mai mult volum.                                          
  4. Utilizează combinația dintre spuma de păr Volume Care și spray-ul fixativ Volume Care pentru a obține cel mai de durată volum pentru look-ul tău.

4. CUM SĂ OBȚII LOOK-UL TRENDY DE ANUL ACESTA?

Pentru un look care pare nefinisat, poți doar să utilizezi spuma de styling NIVEA Volume Care. Aplică produsul la rădăcini, apoi usucă părul de la rădăcini la vârfuri, pentru a-i oferi volum, apoi aplică spray-ul fixativ NIVEA Volume Care. Acesta îi va oferi părului tău două lucruri: volum dublu și fixare 24h. Pefect, acum coafura ta imperfectă este gata!

DĂ VOLUMUL MAI TARE

Da volumul mai tare

Descoperă cele mai utile secrete pentru un volum natural, care nu usucă părul, indiferent dacă vrei să îi oferi un aspect plin părului fin, să ai bucle îndrăznețe sau să creezi un look dramatic, de la cele mai bune tips & trick la produsele must-have.

UN GHID PENTRU SPRAY-UL FIXATIV

Un ghid pentru spray-ul fixativ

Dacă ai nevoie de ajutor atunci când părul nu îți stă bine, ai fire rebele sau vrei să-ți fixezi coafura, există produse potrivite pentru tine. Îți vom explica tot ce trebuie să știi despre aplicarea spumei de styling sau a spray-ului fixativ și a celor mai bune produse de styling NIVEA.