Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

nivea-sun-sensitive-header

Nou:
NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT

Protecție UV de încredere, special creată pentru pielea sensibilă.

Ai grijă de pielea ta

PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU PIELEA SENSIBILĂ

Pentru că soarele ne face fericiți, tuturor ne place să ne bucurăm de el într-o zi frumoasă. Însă, unii dintre noi sunt constrânși de faptul că pielea poate reacționa într-un mod neplăcut la soare. Noile produse NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect sunt special concepute pentru protecția solară a pielii sensibile - astfel încât oricine să se poată bucura de o zi relaxantă la soare și de un bronz frumos și sănătos.

NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT

NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT -
CU EFECT DE CALMARE

Ține arsurile solare la distanță

Gama NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect a fost special creată pentru pielea sensibilă. Astfel, ține cont de particularitățile ei și o protejează eficient împotriva efectelor nocive cauzate de soare, cum ar fi iritațiile.

Cu FPS 50+, pielea ta va fi protejată de efectele pe termen lung ale expunerii la soare. În plus, formula delicată îți calmează și hidratează pielea.

Formula inovatoare este rezultatul muncii a unei echipe de experți în cercetare și dezvoltare. Astfel, ei au reușit să realizeze o formulă de protecție solară fără parfum, cu Pantenol, extract natural de Aloe Vera și ulei de Jojoba; ingrediente recunoscute pentru acțiunea lor benefică asupra pielii sensibile. 

Textura ușoară, non-grasă este ușor de aplicat pe întreg corpul și e rezistentă la apă - astfel încât te poți bucura de apă și să beneficiezi de protecție solară în același timp.

NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT
ÎMPOTRIVA ALERGIILOR SOLARE

Alergii solare? Nu pentru tine.

Ai o piele sensibilă și ți s-a întâmplat ca după ce ai stat la soare să îți apară pete roșii pe piele? Le poți preveni cu gama NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect împotriva alergiilor solare.

Loțiunile au formule inovatoare care îți oferă instant protecție împotriva razelor UVA și UVB, prin prevenirea efectelor pe care acestea le-ar putea avea supra proprietăților celulelor - în plus, reușesc să și protejeze pielea de alergiile solare și de iritațiile cauzate de soare.

Testele experților NIVEA confirmă că produsele oferă protecție ridicată împotriva razelor ultraviolete, dar și a alergiilor solare. Formula conține Aloe Vera și Pantenol, plus extract de Lemn Dulce cu acțiune antioxidantă.

Și pentru că știm că ai nevoie de produse practice, gama NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect împotriva alergiilor solare conține produse în format de loțiune și spray, ca să se potrivească nevoilor tale.

NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT SUN ALLERGY PROTECTION

Ingrediente

Protecția solară pentru pielea sensibilă are nevoie de ingrediente speciale

Aloe Vera

Aloe Vera

Aloe Vera este o plantă care provine din Peninsula Arabică. Însă, de-al lungul timpului, s-a răspândit în mai multe zone, iar acum se găsește și în zona Mediterană, Mexic și India.

Datorită concentrației ridicate de apă (98,5%), Aloe Vera este unul dintre cele mai indicate ingrediente naturale când vine vorba de hidratarea intensă a pielii.

Pantenol

Panthenol

Cunoscut și ca Provitamina B5 sau Dexpathenol, Pantenolul face parte din complexul de vitamine B.

Are proprietăți naturale de hidratare, calmare, vindecare și regenerare. Astfel, reușește să mențină pielea catifelată și hidratată și se potrivește tuturor tipurilor de piele.

Ulei de Jojoba

Ulei de Jojoba

Uleiul de Jojoba este extras din semințele de jojoba, o plantă care se găsește în America de Sud și nordul Mexicului, și este de obicei folosit în loțiunile de corp și cremele de față datorită beneficiilor multiple.

Pe lângă hidratarea profundă la nivelul pielii, conține și Vitamina E, care este un ingredient natural cu acțiune anti-rid.

Extractul de Lemn Dulce

Extractul de lemn dulce

Acest ingredient prețios este obținut din rădăcinile de Lemn Dulce și conține Licochalcone A. Extractul de Lemn Dulce are acțiune antiinflamatoare, proprietăți de calmare a pielii și putere antioxidantă, care protejează pielea de radicalii liberi cauzați de expunerea la soare.

Despre soare

Află mai multe despre efectele lui asupra noastră

Bucură-te de soare cu protecția solară potrivită

Vitamina D

Soarele are multiple acțiuni benefice pentru noi. Stimulează producția de Vitamina D care este vitală pentru sănătatea oaselor. În plus, oferă pielii o strălucire naturală și o stare de bine - asta pentru că razele soarelui stimulează producția de serotonină, hormonul reponsabil cu fericirea.

soare

Factorul de protecție solară din loțiunile solare ne arată cât timp putem sta expuși la soare fără să facem arsuri solare. Majoritatea oamenilor au un timp mediu în care pielea reușește să se protejeze singură, în jur de 5 și 30 de minute. Astfel, un FPS de 30 înseamnă că suntem în siguranță la soare un timp de 30 de ori mai mare decât am putea să ne protejăm în mod natural. Bineînțeles, asta dacă reaplicăm protecția solară la fiecare 2 ore și după ce am transpirat sau intrat în apă.

te poti bucura de soare

Cât timp folosești protecția solară potrivită, te poți bucura de soare fără probleme. Pe lângă alegerea factorului de protecție potrivit pielii tale, este important să și aplici suficientă loțiune. De exemplu, un adult are nevoie de 30 ml (echivalentul a 2 linguri) de produs cu protecție solară pentru a-și acoperi tot corpul.

Articole

Citește articolele și descoperă mai multe despre protecție solară, dar și despre cum poți bucura cât mai mult timp de soare, chiar dacă ai pielea sensibilă!

Despre soare și protecție solară

Despre soare și protecție solară
Un interviu cu Dr. Reto Peirano, Directorul de laborator Beiersdorf pentru NIVEA Sun

Soarele. Un cuvânt pe care îl asociem cu vara, cu distracția în aer liber, cu zilele la plajă... cu fericirea. Însă, cu toții știm că pe lângă un bronz frumos și o stare de bine, soarele poate avea și efecte neplăcute asupra pielii cum ar fi arsurile solare, semnele de îmbătrânire și mai multe.

Dr. Reto Peirano, Directorul de laborator Beiersdorf pentru NIVEA SUN ne spune cum ne putem bucura de soare fără ca pielea noastră să aibă de suferit, de ce protecția solară este atât de importantă și cum să alegem un produs bun de protecție solară. 

Cele mai frecvente mituri despre soare și protecție solară

Ne dorim să petrecem cât mai mult timp afară și să ne bucurăm de soare. Acest lucru are însă uneori și efecte neplăcute asupra pielii. Descoperă 7 dintre cele mai frecvente mituri despre soare și protecție solară: 

 • Pielea înroșită sau arsă se va transforma în bronz 
 • Când vezi că pielea devine roșie, trebuie doar să stai câteva ore la umbră și apoi te poți întoarce la plajă 
 • Filtrele UV minerale sunt mai bune decât filtre UV organice 
 • Protecția eficientă are nevoie DOAR de un FPS ridicat 
 • Dacă stai la umbră sau sub umbrelă, pielea nu se arde 
 • Dacă este înnorat nu este necesară protecția solară 
 • Prin reaplicarea protecției solare se ajunge obținerea unei protecții de 100% 

Dar și principii esențiale pe care trebuie să le rețineți atunci când utilizați protecția solară: 

 • Folosiți o cantitate potrivită de protecție solară 
 • Reaplicați produsul din 2 în 2 ore, cel puțin 
 • Protejați zonele cele mai expuse la radiații UV 
 • La prânz, nu stați în locuri însorite 
 • Un nivel ridicat de FPS nu oprește bronzarea.

mituri despre soare și protecție solară

Bucurați-vă de soare

Bucurați-vă de soare - chiar dacă aveți piele sensibilă!

A venit vara! Deci în sfârșit ne putem bucura de soare. E sezonul în care cu toții suntem mai fericiți și ne relaxăm la soare fie în parc, fie pe plajă, fie la piscină sau la munte. Totuși, chiar dacă starea de spirit e bună, pielea poate avea de suferit. În cazul în care după expunerea la soare pielea se simte inconfortabilă, are senzații de mâmcărime sau pete roșii, înseamnă că este sensibilă la soare. Și are nevoie de protecție solară specială, care să o protejeze de aceste efecte și să nu o irite mai tare.

Află mai multe despre cum ar trebui să ai grijă de pielea ta sensibilă când te expui la soare, dar și despre cum poți lupta împotriva alergiilor solare.

Recomandările noastre pentru tine