Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE

NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE

OFERĂ-LE CELOR MICI PROTECȚIA SOLARĂ DE CARE AU NEVOIE

PIELEA COPIILOR ARE NEVOIE DE PROTECȚIE SPECIALĂ

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROTECȚIA SOLARĂ LA COPII

Primul pas pentru alegerea protecției solare potrivite pentru pielea sensibilă a celor mici este înțelegerea nevoilor diferite ale pielii copiilor față de cea a adulților. 

De exemplu, pentru că pielea copiilor este mult mai sensibilă, ea este și mai predispusă la efecte nocive cauzate de expunerea la soare. Acest lucru este periculos mai ales în cazul copiilor mici, care încă nu au bariera naturală de protecție a pielii complet dezvoltată. 

Protecția solară eficientă este cu atât mai importantă cu cât arsurile solare suferite în copilărie cauzează probleme ale pielii în viitor. De aceea, cei mici au nevoie de produse cu factor de protecție ridicat, special create pentru nevoile lor.

Produsele NIVEA SUN Kids Protect & Care țin cont de aceste particularități ale pielii copiilor și de aceea oferă protecție solară eficientă de încredere. Mai mult decât atât, au formule foarte rezistente la apă, pentru ca cei mici să se bucure de joacă în apă și pe uscat, beneficiind de protecție împotriva razelor UVA și UVB. 

În plus, la fel ca în cazul adulților, și în rândul copiilor pot fi cazuri de piele mai sensibilă la soare în comparație cu majoritatea. Astfel, pentru acești copii am creat gama NIVEA SUN KIDS Sensitive Protect & Care. Toate produsele oferă protecție solară ridicată (FPS 50+), au formule fără parfum, sunt testate și dezvoltate împreună cu medici pediatri și rezistă foarte bine la apă.

PROTECȚIA SOLARĂ LA COPII

Produse

DESCOPERĂ GAMA NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE

Pentru protecție solară eficientă și joacă la soare fără griji

SPRAY PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII CU PULVERIZATOR FPS 50+

SPRAY PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII CU PULVERIZATOR FPS 50+

Protejează pielea sensibilă a copiilor de afecțiunile provocate de razele UV la nivelul pielii. Formula rezistentă la apă este special dezvoltată pentru a îngriji pielea sensibilă a copiilor. Oferă o protecție UVA/UVB foarte eficientă. Protejează imediat împotriva arsurilor solare sau a altor afecțiuni induse de razele UV la nivelul pielii. Formula concepută special pentru pielea delicată a copiilor previne arsurile provocate de soare, se absoarbe ușor. În plus, vine într-un format practic, ușor de folosit, cu pulverizator!

SPRAY COLORAT DE PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII FPS 50+

SPRAY COLORAT DE PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII FPS 50+

Spray-ul colorat de protecție solară pentru copii are o formulă special dezvoltată pentru pielea delicată a copiilor. Protejează împotriva arsurilor provocate de expunerea la soare și a afecțiunilor pe termen lung induse de razele UV la nivelul pielii, datorită sistemului de filtre UVA/UVB. În plus, emulsia colorată conține o formulă ce asigură o acoperire completă și este rezistentă la apă.

LOȚIUNE PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII SWIM & PLAY FPS 50+

LOȚIUNE PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII SWIM & PLAY FPS 50+

Loțiunea de protecție solară pentru copii ultra rezistentă la apă este special dezvoltată pentru pielea sensibilă a copiilor. Conține filtre organice și minerale extrem de eficiente UVA/UVB pentru protecție imediată și de lungă durată. Formula cu Dexpanthenol ajută la protejarea barierei naturale a pielii și menține protecția chiar si în apă, pentru un timp îndelungat.

SPRAY PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII CU PULVERIZATOR FPS 50+

SPRAY PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII CU PULVERIZATOR FPS 50+

Spray-ul de protecție solară pentru copii NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Care FPS 50+ conține un sistem eficient de filtre minerale UVA/UVB pentru protecție imediată împotriva expunerii la soare și a afecțiunilor induse de razele UV la nivelul pielii. Formatul practic permite aplicarea ușoară, iar formula este foarte rezistentă la apă.

SPRAY PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII
FPS 50+

SPRAY PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII FPS 50+

Spray-ul de protecție solară pentru copii este creat pentru pielea sensibilă a copiilor. Conține un sistem eficient de filtre minerale UVA/UVB pentru protecție imediată împotriva expunerii la soare și a afecțiunilor induse de razele UV la nivelul pielii. Formula fără parfum reduce riscul apariției alergiilor cauzate de expunerea la soare. Este foarte rezistent la apă.

LOȚIUNE PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII FPS 50+

LOȚIUNE PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII FPS 50+

Loțiunea de protecție solară pentru copii este special creată pentru pielea sensibilă a copiilor. Conține un sistem eficient de filtre minerale UVA/UVB pentru protecție imediată împotriva expunerii la soare și a afecțiunilor induse de razele UV la nivelul pielii. Formula fără parfum reduce riscul apariției alergiilor cauzate de expunerea la soare. Este foarte rezistentă la apă.

PE CÂT DE EFICIENTĂ, PE ATÂT DE DISTRACTIVĂ

PROTECȚIE SOLARĂ SPECIAL CREATĂ PENTRU COPII

Copiii iubesc plaja. Iubesc să se joace în nisip, să se stropească cu apă și să se bucure de razele călduroase ale soarelui. Iar tu, ca părinte, vrei să ai siguranța că pielea lor este îngrijită și foarte bine protejată. Tocmai de aceea, gama NIVEA SUN Kids Protect & Care răspunde nevoilor amândurora: formula rezistentă la apă îi permite lui să se joace în voie, atât în apă cât și pe plajă; iar factorul de protecție ridicat îți oferă ție siguranța că pielea lui delicată este protejată de efectele nocive ale expunerii la soare.

Protecție

TIPS & TRICKS

Află cât de importantă este protecția solară pentru pielea delicată a copiilor! Urmărește clipurile video și vezi cât de bine rezistă produsele de protecție solară NIVEA SUN KIDS Protect & Care în fața razelor UV, dar și care sunt cei șase pași simpli prin care îți pregătești micuțul de plajă!

LOTTE ȘI MAX – CEI MAI SIMPATICI PRIETENI DE SUB SOARE

Personajele Lotte și Max sunt vara aceasta alături de copii și părinți pentru a le oferi cea mai distractivă lecție de protecție solară! Cu ajutorul lor, îi poți învăța pe cei mici să se protejeze de efectele nocive ale razelor UV și să ia doar ce e mai bun din soare!

Ascultă sfaturile lor și împărtășește cu cel mic cântecelul care transformă protecția solară
într-o joacă de copil!