NIVEA Soft Mix

NIVEA Soft Mix Me

Creează-ți o cremă care miroase așa cum îți place!

NOU de la NIVEA

E TIMPUL SĂ-ȚI CREEZI UN MIX DE PARFUM UNIC PENTRU CREMA TA

Tot ce trebuie să faci este să amesteci cremele din gamă! Ele sunt create alături de maeștri parfumieri parizieni special pentru a mirosi bine folosite atât individual, cât și combinate. Așa că amestecă-le după cum îți place și nu îți face griji: dacă nu sunt reguli, înseamnă că nu ai ce să greșești! Experimentează și distrează-te: cu doar 4 creme poți crea peste 25 de parfumuri. Găsește-l pe cel care te reprezintă - și bucură-te de o piele catifelată și parfumată.

#MIXEAZAAROMELE

Creează-ți mixul cu HAPPY EXOTIC, BERRY CHARMING, CHILLED OASIS și NIVEA Soft!

Îți dorești o cremă de corp cu un parfum care să te reprezinte? Nimic mai simplu. Mixează și distrează-te! Amestecă cremele în palmă sau, dacă vrei să experimentezi, aplică câte puțin din fiecare în zone diferite ale corpului și bucură-te de mai multe accente de parfum!
Ești gata să-l creezi?

UN PARFUM UNIC, LA FEL CA TINE

Fiecare cremă NIVEA Soft Mix me are un parfum unic și complet diferit față de celelalte. Descoperă-le pe toate, alege-ți preferatele și amestecă-le în funcție de stare și ocazie!

Ești entuziasmată înainte de o petrecere? Îți dorești un moment de relaxare completă? Sau te simți romantică și visezi cu ochii deschiși înainte de o întâlnire? Experimentează alături de BFFs și găsește-ți parfumul care te reprezintă - mixul tău unic NIVEA Soft!
Peste 25 de posibilități

CE VIBE AI?

4 creme, peste 25 de parfumuri: descoperă mai jos cum le poți crea! De exemplu, pentru My Yay Mix, trebuie să amesteci cantitați egale din NIVEA Soft Mix Me Berry Charming și Chilled Oasis. Alege-ți combinațiile preferate, mixează aromele și experimentează: oricând poți crea un nou parfum care să te reprezinte. Numește-l cum vrei tu și poartă-l cu încredere!
Our recommendations for you

RECOMANDĂRILE NOASTRE PENTRU TINE