Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

NIVEA Repair & Targeted Care

Noua gamă Repair & Targeted Care

Identifică în mod eficient părul degradat și îl repară exact unde are nevoie.

Inovație

Repară firul de păr exact unde are nevoie

Gama NIVEA Repair & Targeted Care este îmbogățită cu sistemul de reparare a firului de păr Kera Detect® și Nutri-Essences – cu ulei prețios de Macadamia și Eucerit. Identifică părul degradat și îl repară unde are nevoie. Fortifică firul de păr, reparându-l din interior și reface stratul superior. Pentru un păr frumos și sănătos.

Testimoniale

CE SPUN CELE CARE L-AU ÎNCERCAT

Ce spun experții

Dr. Nathalie Sors, Cercetare și Dezvoltare, Beiersdorf AG

Dr. Nathalie Sors, Cercetare și Dezvoltare, Beiersdorf

„Am dezvoltat o nouă tehnologie Kera Detect care face posibilă detectarea zonelor afectate și repararea firului de păr exact unde acesta are nevoie.”

Să dai părului uscat și degradat acel lucru de care are nevoie, exact acolo unde are nevoie – prin noua tehnologie inteligentă Kera Detect și Nutri-Essences.NOUL ȘAMPON NIVEA REPAIR & TARGETED CARE FUNCȚIONEAZĂ PRIN TEHNOLOGIA KERA DETECT. DAR CE ESTE ACEASTĂ NOUĂ TEHNOLOGIE?

Tehnologia Kera Detect este o tehnologie inteligentă care are posibilitatea să recunoască locurile în care firul de păr are nevoie să fie reparat, redându-i strălucirea și suplețea, protejându-l și făcându-l fin la atingere. Tehnologia combină 3 componente complementare: o componentă de reparare, panthenol și keratină. Componenta de reparare e capabilă să detecteze zonele afectate de pe suprafața firului de păr și să le repare, acolo unde este nevoie. Sunt refăcute până și lungimi întregi de fir de păr și vârfurile despicate. Panthenolul este recunoscut pentru proprietățile sale de îngrijire și hidratare. Acesta penetrează în adâncime firul de păr și îl întărește de la interior. Cât despre keratină, aceasta aderă puternic pe suprafața firului de păr astfel încât umple microfisurile și îl protejează. Utilizate în această combinație, cele trei componente îngrijesc, fortifică și protejează părul.

ÎN CE MOD REPARĂ PĂRUL TEHNOLOGIA KERA DETECT EXACT ACOLO UNDE ACESTA ARE NEVOIE?

Suprafața firului de păr, cuticula, protejează părul împotriva unei varietăți de factori externi – razele UV, procesele cosmetice sau aerul fierbinte al uscătorului de păr. Totodată, cuticula protejează și centrul firului de păr, cortexul. Atunci când cuticula este deteriorată, cortexul nu mai este protejat, ducând la vârfuri despicate și afectarea lungimilor de fir de păr. Aceasta înseamnă ca acele zone sunt încărcate electrostatic negativ chiar și atunci cand zona deteriorată e mică și cuticula nu e degradată în întregime. Componenta de reparare pe care o folosim în noua tehnologie Kera Detect este o moleculă încărcată pozitiv, astfel încât aceasta este atrasă de zonele deteriorate încărcate negativ ale firului de păr. Datorită acestui fapt, componenta de reparare poate acționa exact acolo unde este nevoie.
Gama de îngrijire a părului

NIVEA are grijă de frumuseţea părului tău

NIVEA Hair Care

Formulă nouă, ambalaj nou

Noua formulă NIVEA a produselor de îngrijire a părului conţine Nutri-essences cu Eucerit® si ulei de macadamia pentru a îngriji, fortifica şi proteja părul. Formulelor noi li se adaugă acum şi un ambalaj cu totul nou, mult mai feminin.