NIVEA Q10 Power

NIVEA Q10 POWER: ACUM CU MAI MULTĂ CREATINĂ

Rezultate vizibile după 4 săptămâni.
O piele mai fermă după 2 săptămâni
Inovație

O imagine nouă. Formulă nouă. O putere nouă

CARE ESTE PUTEREA TA INTERIOARĂ?
GAMA Q10 POWER

Descoperă gama NIVEA Anti-rid Q10 POWER - cea mai bună gamă Q10 de până acum. Datorită noii sale formule, punem la dispoziție femeilor din toată lumea cea mai bună cremă anti-rid cu coezima Q10 de la NIVEA. Întreaga gamă a fost special concepută să reducă și să prevină semnele îmbătrânirii dar și să aibă grijă de tipul tău de piele. Pentru ca tu să arăți la fel de puternică precum te simți. 

Combinația activă de coezima Q10 și de 10X mai multă creatină* stimulează producția naturală de colagen** din piele. Rezultatul: riduri vizibil reduse în doar 4 săptămâni și o piele mai fermă în doar 2 săptămâni. 

* În comparație cu vechea formulă 

**Testat în vitro

GAMA Q10 POWER

Fiola Q10 POWER


NOU de la NIVEA - Fiolele Q10 POWER pentru tratament antirid intensiv

Descoperă forța ta interioară cu noua formulă îmbunătățită a gamei Q10 POWER antirid și fiolele pentru terapie intensivă! 

Fiolele de tratament intensiv anti rid NIVEA Q10 Power conțin cea mai mare concentrație de creatină din gama Q10 Power. Combinația dintre coenzima Q10 de înaltă performanță și potențiatorul de colagen contribuie la o piele intens hidratată, netedă și mult mai fermă, cu un aspect vizibil întinerit!

Pentru rezultate optime, utilizează fiolele de tratament Q10 POWER în combinație cu celelalte produse din gama Q10 POWER.

Ingrediente

Gama nivea Q10 POWER. Descoperă ce se găsește în interior

Cercetătorii Beiersdorf au fost primii care au explorat efectele și beneficiile coenzimei Q10 asupra pielii. Folosind ingrediente inspirate din natură, am creat o gamă de produse pentru reducerea ridurilor cu performanță dovedită, care scoate în evidență frumusețea naturală a pielii - pentru a te ajuta să-ți descoperi frumusețea interioară.
Interviu cu un expert

"NIVEA Q10 POWER ESTE CEA MAI EFICIENTĂ FORMULĂ Q10 pe care am avut-o vreodată!"

Cu douăzeci de ani în urmă, Beiersdorf a utilizat pentru prima dată coenzima Q10 în produsele NIVEA de îngrijire a pielii, revoluționând îngrijirea anti-îmbătrânire. Printr-o cercetare meticuloasă a nevoilor pielii și o dezvoltare continuă a metodelor de laborator, formulele NIVEA Q10 sunt mai moderne ca niciodată - așa cum demonstrează și seria NIVEA Q10 Power.

Interviu cu Jessica Schäfer, Departamentul de Cercetare și Dezvoltare, Beiersdorf Hamburg.

Jessica-Schaefer

Ce este atât de special în noua serie NIVEA Q10 Power?

Efectul de netezire asupra pielii al cremei NIVEA Q10 anti-rid a fost deja dovedit de mai multe ori. Consumatoarele noastre iubesc formula sa de răsfăț, care este deosebit de delicată cu pielea. Cu toate acestea, unele consumatoare doresc un efect și mai intens. Soluția noastră: o armă extra-puternică împotriva ridurilor. Crema NIVEA Q10 Power adaugă rezistență pielii prin completarea stocurilor sale naturale de energie - creatina și coenzima Q10 - ajutând pielea să compenseze deficitele legate de vârstă.

 

În formula noii game NIVEA Q10 Power creatina a fost utilizată în doze mai mari decât în toate formulele anterioare de îngrijire NIVEA Q10. Ce este atât de special în ceea ce privește acest ingredient, creatina?

Creatina este o componentă naturală a corpului uman și este importantă pentru aprovizionarea sa cu energie. Experimentele efectuate asupra celulelor pielii au arătat că creatina poate stimula formarea de noi fibre de colagen*. Colagenul este o componentă structurală importantă a pielii, care este responsabilă pentru rezistența la tracțiune. Pierderea cantității de colagen poate duce la apariția semnelor de îmbătrânire, cum ar fi scăderea fermității contururilor. În plus, o dată cu înaintarea în vârstă, scade conținutul de creatină în organism și în piele. Datorită concentrației ridicate de creatină, noua gamă NIVEA Q10 Power ajută la echilibrarea acesteia. Rezultatul după doar patru săptămâni de utilizare: o reducere vizibilă a ridurilor și o piele considerabil mai fermă.

În plus față de creatină, formulele noi conțin și Q10. Ce rol joacă această coenzimă?

Coenzima Q10 este, de asemenea, produsă în mod natural de către corpul uman. Aceasta joacă un rol important în producerea de energie în celule și este în același timp un antioxidant puternic care poate neutraliza radicalii liberi. Radicalii liberi pot deteriora celulele pielii și pot provoca îmbătrânirea prematură a acesteia. Ca și în cazul creatinei, nivelul de Q10 din piele scade odată cu vârsta. Combinația eficientă dintre ingredientele active din NIVEA Q10 Power susține pielea în procesele sale naturale, ajutând-o să contracareze deficitele legate de vârstă. Rezultatul: o piele vizibil mai fină și mai fermă.

Care este recomandarea dvs. pentru cea mai bună rutină de îngrijire a pielii?

Primul pas ar trebui să fie curățarea temeinică a pielii. Acesta va pregăti perfect pielea pentru îngrijire. Ca etapă următoare, se pot folosi perlele sau fiolele nutritive pentru terapie intensivă. Acestea conțin substanțe active extrem de concentrate, care pot penetra foarte bine pielea. De aceea ar trebui să le folosiți împreună cu creme adecvate în timpul zilei sau pentru îngrijirea pe timpul nopții. Ritualul de zi și de noapte trebuie să fie personalizat în funcție de tipul de piele.

* testat in vitro

 

RECOMANDĂRILE NOASTRE PENTRU TINE