NOU: NIVEA MEN DEEP

ÎNGRIJIRE MASCULINĂ PENTRU FAȚĂ: SIMPLĂ CU REZULTATE RAPIDE

DESCOPERĂ NOILE PRODUSE DE CURĂȚARE ȘI ÎNGRIJIRE A FEȚEI NIVEA MEN DEEP

Pielea feței bărbaților este diferită de cea a femeilor. Tocmai de aceea, are nevoie de o îngrijire distinctă.

În primul rând, tenul acestora este mai gras decât al femeilor ceea ce poate duce la un aspect lucios pe față. Mai mult decât atât, tenul barbatilor este predispus și la pete. Și de cele mai multe ori, bărbații se confruntă cu o zonă T uleioasă, ”zonă T” fiind denumirea mai sofisticată a pielii de pe frunte și nas.

Ce poți face? Poți folosi în fiecare zi gelul de curățare, masca de doar 1 minut și o cremă hidratantă care să prevină uscarea pielii.

Pare complicat? Nu e. Gama NIVEA MEN DEEP are produse care acționează rapid și fără efort.

NIVEA MEN DEEP GEL DE CURĂȚARE PENTRU FAȚĂ ȘI BARBĂ

Gelul de curățare pentru față și barbă NIVEA MEN DEEP curăță în profunzime pielea și barba, fără să usuce. Formula inovatoare ce conține cărbune activ, curăță impuritățile, elimină murdăria și excesul de sebum, pentru ca tu sa ai o barbă curată și o senzație de prospețime care durează!

NIVEA MEN DEEP MASCĂ DE CURĂȚARE A FEȚEI

Masca de curățare a feței NIVEA MEN DEEP acționează în doar 1 minut! Curăță în profunzime pielea și barba, îndepărtează impuritățile și excesul de sebum.

Formula eficientă cu cărbune activ și argilă se aplică rapid și acționează în doar 1 minut, îndepărtând ușor chiar și impuritățile din barbă.

NIVEA MEN DEEP GEL HIDRATANT ȘI MATIFIANT

Să începem cu un mit care trebuie spulberat: doar pielea uscată are nevoie de hidratare. Chiar și tenul normal sau gras are zone în care nu e hidratat.

Poți avea grijă de el cu gelul hidratant și matifiant NIVEA MEN DEEP! Are o formulă ușoară care oferă pielii bărbaților hidratarea zilnică necesară, fără să lase o senzație grasă după aplicare.

Rezultatul: un ten cu aspect mat pe parcursul întregii zile.

CE AJUTĂ PRODUSELE SĂ ACȚIONEZE ATÂT DE SIMPLU

SECRETUL: CĂRBUNELE ACTIV

Toate produsele NIVEA MEN DEEP conțin cărbune activ. Asta pentru că acest ingredient minune are multe beneficii când vine vorba de curățarea feței.

Nu vrem să te plictisim cu detalii, dar ai încredere în noi: dacă vrei o piele curată și fresh, folosește produsele NIVEA MEN DEEP. Formulele puternice cu cărbune activ îți vor oferi acea senzație de prospețime, care te pregătește pentru toate provocările!

SECRETUL: ARGILA

Alături de cărbune, argila este un alt ingredient pe care l-am folosit la masca de curățare de 1 minut. Asta pentru că are foarte multe beneficii: matifiază zonele uleioase ale pielii, contribuie la curățarea profundă și previne uscarea.

Și da, toate produsele NIVEA au compatibilitatea la nivelul pielii testată dermatologic. Deci te poți bucura de o piele perfect curată, fără griji.

SIMPLU CA BUNĂ ZIUA

Da, știm. Îți plac lucrurile simple, care funcționează rapid și eficient. Iar asta se aplică și când vine vorba de îngrijirea feței. Pe asta ne-am bazat când am creat gama NIVEA MEN DEEP. În doar 3 pași simpli, ai grijă de tenul tău.

Primul pas: curăță bine fața și barba cu gelul de curățare NIVEA MEN DEEP. Apoi pentru a curăța în profunzime impuritățile și excesul de sebum udă-ți fața și aplică masca de față de doar 1 minut. Apoi, clătește și ești aproape gata! Formula ușoară îți revitalizează pielea și poate fi folosită zilnic. 
În final, după ce ai îndepărtat impuritățile și sebumul, aplică gelul hidratant NIVEA MEN DEEP! Și gata - ești pregătit!