NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER

TINEREȚEA NU ARE VÂRSTĂ. TINEREȚEA ESTE DEJA ÎN TENUL TĂU.
Cu NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER, gama recomandată de Monica Bellucci, ridurile sunt vizibil reduse iar tenul tău are un aspect mai tânăr.

Tinerețea din interior

Vârsta … este doar un număr.
Vârsta este așa cum te simți.
Energică, puternică, bucurându-te de viață ...
tu hotărâști ce vârstă ai.


Video

Descoperă alături de NIVEA și Monica Bellucci cum să arăți și să te simți tânără la orice vârstă!


Nivea Hyaluron cellular filler

Formula cu acid hialuronic și creatină cu o compatibilitate dovedită la nivelul pielii, acționează din interiorul celulelor, stimulându-le să-și producă în mod natural propriul acid hialuronic. Rezultate dovedite la nivelul pielii: umple ridurile, tonifiază, hidratează intens, lasă pielea mai fermă, catifelată și netedă. *Testat pe celulele pielii


Rutina anti-rid

DESCOPERĂ CUM SĂ AI UN TEN TÂNĂR CU ASPECT SĂNĂTOS, INDIFERENT DE VÂRSTĂ

Găsirea soluției potrivite în lupta cu ridurile pornește de la înțelegerea faptului că, odată cu timpul, tenul nu mai are puterea să producă ingredientele necesare menținerii tinereții sale. Astfel, formula inovatoare Hyaluron Cellular, prezentă în toate produsele din gama NIVEA Cellular, acționează în profunzime și activează producția proprie de acid hialuronic și colagen din celulele tenului. Rezultatele: tenul devine mai ferm, iar ridurile și liniile fine sunt reduse.

Crema de zi Hyaluron Cellular Filler Volume FPS15

Acționează în profunzime și activează producția proprie de acid hialuronic și colagen din celulele tenului. Astfel, oferă pielii un aspect mai tânăr, redând volumul tenului și redefinindu-i conturul.

Crema de noapte Hyaluron Cellular Filler Volume

Oferă îngrijire pe timpul nopții și activează producția proprie de acid hialuronic și colagen din celulele tenului. Rezultatul: un ten mai catifelat, cu volum și aspect mai tânăr!

Tratament intensiv anti-rid Hyaluron Cellular Filler

Reduce ridurile în doar 14 zile. Testat și confirmat de 8 din 10 femei*!
*conform studiu realizat de GFK Romania pe un eșantion de 118 femei din București, cu vârsta cuprinsă între 30-45 ani. Testare timp de 14 zile.

Crema de zi Hyaluron Cellular Filler FPS15

Conține o formulă anti-rid avansată cu o combinație unică de Acid Hialuronic și Potențiator de Colagen, două ingrediente care împreună reușesc să activeze celulele din interior. Rezultatul: ridurile sunt umplute, iar tenul are un aspect mai tânăr și revitalizat.

Crema de zi Hyaluron Cellular Filler FPS30

Îngrijirea anti-rid îmbinată cu factorul de protecție solară 30 și filtre UVA & UVB protejează tenul și împiedică apariția ridurilor cauzate de razele solare, prevenind deteriorarea celulelor și apariția petelor. 

Crema de noapte Hyaluron Cellular Filler

Formula hrănitoare a cremei ajută la regenerarea tenului pe timpul nopţii. Pentru că textura bogată pătrunde uşor în piele şi este absorbită imediat, aceasta lasă o senzaţie confortabilă şi întărește eficienţa în lupta împotriva ridurilor.