ÎNSCRIE-TE ȘI TESTEAZĂ PRIMUL DEO BEAUTY ELIXIR CU EXTRACT DIN LAPTE!

DEO BEAUTY ELIXIR

PRIMUL ANTIPERSPIRANT CU EXTRACT DIN LAPTE

Campania s-a încheiat! Verifică lista finală de câștigătoare care vor primi spre testare cele 150 de seturi de produse Deo Beauty Elixir.

 

NIVEA Deo Beauty elixir, primul deo beauty elixir cu extract prețios din lapte care hidratează și catifelează pielea subrațului, chiar și după epilare, și îți oferă protecție de încredere, timp de 48h.
Gama conține șase produse în trei variante: pentru piele sensibilă, pentru o senzație intensă de prospețime și pentru catifelare instant. Vestea bună: îți poți testa produsele preferate!

DEO BEAUTY ELIXIR SENSITIVE

Special create pentru pielea sensibilă, roll-onul și spray-ul Deo Beauty Elixir Sensitive au un parfum feminin de flori albe, care te va însoți întreaga zi! Laptele și ingredientele delicate au grijă de pielea ta, iar notele fructate oferă o senzație de revigorare și prospețime.

DEO BEAUTY ELIXIR FRESH

Dacă îți place să te simți revigorată pe parcursul întregii zile, dar vrei să ai și pielea catifelată și îngrijită, îți recomandăm să încerci antiperspirantele Deo Beauty Elixir Fresh.  Formula lor îmbogățită cu vitamine din lapte îți asigură atât protecție de încredere și parfum proaspăt, cât și îngrijire delicată pentru zona sensibilă a subrațului.

DEO BEAUTY ELIXIR DRY

Roll-onul și spray-ul Deo Beauty Elixir Dry au grijă de pielea subrațului și o protejează eficient. În plus, parfumul deodorantului reinterpretează parfumul clasic NIVEA și aduce în plus note moderne și revigorante de iasomie. Formula se usucă rapid și oferă protecție de încredere pentru întreaga zi!


Testează

Ca să te bucuri de o piele a subrațului frumoasă și catifelată cu noul Deo Beauty Elixir, trebuie doar să completezi formularul și să ne spui care este varianta preferată din noua gamă. După ce vom face extragerea, te vom contacta în cazul în care te numeri printre cele 150 de prietene NIVEA norocoase care au câștigat un set de produse (spray&roll-on) pentru testare.